Публикувано на 03.07.2022 / 11:08

КАТЕГОРИЧНО В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ Е ДОСТАВЯНА ДРОГА ЗА ПРОСТОТО КИРО И КОМПАНИЯ! „АФЕРА“ НАСТОЯВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ОПОВЕСТЕНИ ЗАПИСИТЕ ОТ ОХРАНИТЕЛНИТЕ КАМЕРИ, КОИТО СА В ПРОКУРАТУРАТА! НЯМА ПО-ГОЛЯМ ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС ОТ ТОЗИ – ДА СЕ ВИДИ УПРАВЛЯВАТ ЛИ БЪЛГАРИЯ НАРКОЗАВИСИМИ ЛИЦА!

На 30.06.2022 единствена АФЕРА написа:

НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА! ИМА ДАННИ, ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ Е ПОД ВЛИЯНИЕ НА МЕТААМФЕТАМИН „CRYSTAL“! СПРЕТЕ ТОЗИ ЗАВИСИМ И МЕНТАЛНО РАЗБЪРКАН ЧОВЕК, КОЙТО НИ ВКАРВА ВЪВ ВОЙНА!

https://afera.bg/%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d1%81-%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%ba%d1%83%d1%80%d0%b0%d1%82%d1%83%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b0/

Днес, 3 юли 2022, завесата след АФЕРА повдигат в едно и също време в ефира на БНТ и bTV:

Тошко Йорданов по БНТ:

„…БСП искат оставката на шефа на ДАНС и вършат мръсната работа на Кирил Петков, който иска оставката на шефа на ДАНС още от месец март или април. И знаете ли защо? Защото ДАНС разрешиха НСО да извади записите от охранителните камери и те са в прокуратурата. Там има нещо, което изправи Кирил Петков на нокти и той тогава поиска главата на шефа на ДАНС и шефа на НСО и вилня из МС. Какво има на записите? Знам слуховете. Прокуратурата нека извади записите, както извадиха записите за момчетата, които ги биха зад колоните на МС. Да се извадят записите да се види кой е влизал и излизал по нощите, какво е носил в МС. Имаше само една реплика на Кирил Петков, когато си изтърва нервите, тя беше: „Аз така как ще накарам някой да свидетелства, като се вижда кой влиза и кой излиза?!“ Т.е. някой е влизал вътре, който той не иска да се знае, че е влизал. Нека тези записи бъдат отворени и публикувани и да се види кой е влизал в МС и заради какво. Но Кирил Петков буквално изпадна в истерия, когато записите бяха предадени от НСО на Прокуратурата и тогава поиска главите на шефовете на НСО и на ДАНС. Не ги получи и сега БСП му върши мръсната работа – тя да поиска главата на шефа на ДАНС.“

Йордан Цонев по bTV:

„….Опитах се да го обобщя с един филм от близкото минало, като само ще добавя наркотиците. Става въпрос за „Секс, лъжи и видео и наркотици“. Всичко, които управлават в момевта да  си направят тест за употреба на наркотици. Аз сериозно говоря. Говоря за тези, които управляват в момента в кабинета. От първия надолу има доста сигнали. Народните представители знаят за това, макар че не го казват публично… Аз чета в медиите, а пък и виждам

И сега АФЕРА категорично ще го заяви – онова, което „народните представители го виждат, но премълчават“ и онова, което се знае от Службите и го има в Прокуратурата, но все още се премълчава и не се оповестява публично!

В Министерски съвет са внасяни „пици“ от наркодилъри с доставка на амфетамини „Crystal“ и кокаин!

Записите от охранителните камери, заради които Кирил Петков изпада „в истерия“, предоставени в прокуратурата, категорично показват, че на Властовата Върхушка на управляващите се доставят наркотици!

Именно поради тази причина Простото Киро е в истерия и иска отстраняването на шефа на НСО и шефа на ДАНС, а от преди ден БСП – Корнелия Нинова, използва скандала с изгонването на руските дипломати, за да поиска също главата на шефа на ДАНС, за да направи услуга на партньора си Кирил Петков, именно заради записите с доставка на дрога! В Министерски съвет!

Упражнение, ако питате нас, напълно нефелно и кретенско, защото записите отдавна вече са в Прокуратурата!

Друг е въпросът защо Прокуратурата продължава да тупа топката относно безпрецедентния скандал – да се организират оргии с наркотици в Министерски съвет от осветяването на които Простото Киро го втриса.

С просто око и най-големият невчасник в България може да забележи, че откакто записите с доставка на дрога за МС попаднаха в Прокуратурата Простото Киро престана да споменава името на главния прокурор Иван Гешев. Преди записите да бъдат иззети и да са вече в наличност в Прокуратурата, Простото Киро по сто пъти на ден лягаше и ставаше в ефир с едно единствено име на уста: „Иван Гешев“. Откакто записите са в ръцете на Прокуратурата Простото Киро онемя и забрави Иван Гешев.

АФЕРА настоява НЕЗАБАВНО записите от охранителните камери да бъдат оповестени публично от Прокуратурата, както тя направи и с други веществени доказателства по други случаи, заради големия обществен интерес, защото няма по-голям обществен интерес от този – да се види министър председателят на България и властовата му компания получават ли доставки дрога в Министерски съвет!

Още повече, че АФЕРА знае, че и Службите, и Прокуратурата, (а както става ясно и от изявления на народни представители – и те знаят) не само знаят, но и притежават ДОКАЗАТЕЛСТВА за това, че България се управлява от зависими от дрога управленци.

Никакви политически игрички, договорки и сделки не могат да оправдаят продължаващото затаяване на истината – че ни управляват амфетаминови типове.

Afera.bg

 

 

Коментари 63 за
“КАТЕГОРИЧНО В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ Е ДОСТАВЯНА ДРОГА ЗА ПРОСТОТО КИРО И КОМПАНИЯ! „АФЕРА“ НАСТОЯВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ОПОВЕСТЕНИ ЗАПИСИТЕ ОТ ОХРАНИТЕЛНИТЕ КАМЕРИ, КОИТО СА В ПРОКУРАТУРАТА! НЯМА ПО-ГОЛЯМ ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС ОТ ТОЗИ – ДА СЕ ВИДИ УПРАВЛЯВАТ ЛИ БЪЛГАРИЯ НАРКОЗАВИСИМИ ЛИЦА!”

 1. Пеевски: Кирил Петков да намали спускането по белите магистрали.

  Шиши не е като да няма информация за туй-онуй от кухнята. Щом е казал това – знае нещо. Скоро може да се изясни ситуацията с оцъкления поглед и озъбена усмивка на канадския помияр, Зеленски номер 2!…

 2. Каквото и да направи тоя п……. все е правилно, щом е по указание на големия бял брат и е в негова полза.. Това казва козяк, а неговото мнение в колонията е меродавно. А живеещите в колонията могат да го…

 3. Редно е да следваме челния демократичен опит. В САЩ записите от Конгреса, вкл. кой и за какво влиза и кога и как излиза, са публични и се оповестяват периодично – който иска, да гледа. Бай Тръмпи се опита да ги засекрети, но му отказаха.

  1. P.S.
   Не само Конгреса, но и Белия дом – затова и Тръмп се беше пробвал.

 4. Да ви кажа, писна ми от политика.
  На някой от вас нужни ли са 240 народни предатели и правителство?!
  Някой иска ли да ги хрантути тия?!
  Да изнасят златото ни. А знаете ли, че в Добруджа май има не само шистов газ. А петрол.
  Непотвърдена инфо.
  Половин свят се издържа с нашите ресурси. Ние си трайкаме. Е докога бе, братя и сестри?!
  Харесва ли ви?!

  1. Всяко едно правителство е заговор, съзаклятие срещу свободата на човечеството.

   Христо Ботев

   1. Пропуснах да напиша , че моето предложение е , този който иска да е президент , да работи за без пари , даром на Родината ! Да работи за удоволствие и просперитет !

   2. Този е най неинформирания в България. Не знае какво се случва на територията. Но иска три морета и три небета. С простото е на един акъл. И двамата са опасни за нац. сигурност. Утре някой кретен може да обяви война на Русия и тоя няма да знае. Външната министър и тя не знае. Сбъркана опасна власт срещу народа.

  2. Това Бог ни е дал. На нас и поколенията ни.
   Ние си траем от страх. Грабят ни, правят ни на идиоти.
   Сега идете си легнете, а преди това обяснете на децата си, че сте слабохарактерни и това им оставяте.
   Герои.

 5. Сега пък аз да Ви „светна“,г-да всезнайковци.Каквото и да има в записите,прокуратурата няма право да показва.Има в НК раздел“Престъпление срещу правосъдието“.От факта кой влиза и излиза,некакъв извод не може да се направи.Относно навежданите подозрения за употреба на наркотици,също е удар във въздуха.Всеки пеналист е наясно,че дори да се вижда нещо на запис,нищо не излиза.НЕ СЕ ЛИ ХВАНЕ НАРКОТИЧНОТО ВЕЩЕСТВО,НЯМА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТНО.Отлично разбирам коментиращите за яростта и злобата срямо „заподозрените“,но ще си останат с нея.Жалкото еобаче,че този сайт де факто обдслужва интересите на банкянския шебек и хидроинжинера от дръндарската философска школа.Много жалко.

 6. В щатите масово бъркат в домашни условия и друсат с метамфетамини даже най-изпрадналите наркозависими. Толкоз за нивото на ПУЦ-а в Xapвард и кирококорестата джендърсекта.

  1. подозирам, че коколиното е за отличниците, тия дето трябва да минат рабфак-а – на колене с мет… действително по-стари коментари вадят квинт-есенцията на мет-а – това е дрога за боклуци, коката е за богатите, но и това е малко, който се е друсал с ЛСД и амфетамин си е изпържил мозъка дългосрочно, надрусан за 30-40 минути с кока може да вземе грешно решение, надрусан за по 12-15-30 часа с метамфетамин не е в състояние да направи каквото и да е било адекватно… между другото се сещам за меката и медината на демокрацията и най-демократичният им резидент, дето си го пречукаха сами, тоя същият дето с преместването на ракето в турция накара СССР да отговори и практически предизвика карибската криза, е някой демократ няма ли да направи аналогията между тогавашният практически мет-амфетаминов наркоман, дето се е друсал поради заболяванията си с още няколко лайна, любовницата му, възпята налево и надесно, даже и най-вероятно също пречукана от братските служби и сегашното и началничката??? ясно – харвард-марвард, айде по една линия, оргийки, пиячка, на Шефовете по яхтите и после на къра, разбирай по туземните колониални управлеия, най-си мечтаят да лапат чурката на хамериканските другари от сутрин до мрак, ама трябва да го заслужат, минавайки през бг ада…

 7. Веске,само казвам,че кристалите не изглеждат така…ако искаш актуална снимка-пиши!!!

 8. Имам един въпрос. Юридически:
  Конституционни ли са? Те и всички техни решения и подписани хартии.
  Ако има юристи, да изяснят, моля.

  1. една другарска критика, не забравяйе ръководната Роля на братска и деа и нейният наместник цвинокио, както и г-жа цвинокиовиа.

 9. Да,така е – при комунизма идеите бяха единствения опиум,а сега се тъпчат със сурогати дебаибезидейницидеба !
  Нали така др. ОФ-е ?

  Всъщност ,ако Мин. съвет узакони дрогата със задна дата,тези които държат записите ще се хванат за палците…

  То и без туй навън ври от улави черешари,дето се блъскат по стълбовете и никой нищо не им казва.

  Венсеремос.

  1. Де ла Вейрония, подочух, че щели да да показват записите от охранителните камери на Четвърти километър и Айнщайн бил много ядосан. . . 🙂

   1. Мария,бай Айнщайн се опасява ,че докато ги изровя МС ще узакони дрогата и те няма да струват 5 пари !

  2. Даа идеите са във основата на всички проблеми по света .Ха виж сега демократичните идеи каква работа вършат във България . Как „Америка за България“ дава милиони на мрежа от медии и НПО-та, които промотират „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ 4-ти юли – Денят на (не)зависимостта от САЩ Опорката за 4 000 лева месечно от Путин, която началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова пусна съвсем целенасочено в обръщение, има съвсем конкретна цел – да отмести фокуса от същинския проблем за зивисимостите от щедро външно финансиране на български политици, анализатори, журналисти и медии, които доминират публичния живот и налагат своята интерпретация за политиката и обществените процеси в България и по света. Това, разбира се не оправдава финансирането от Кремъл на други политици и журналисти Проблемът е, че началникът на кабинета на министър-председателя не може да си позволи да говори с недомлъвки по толкова важен въпрос. Лена Бориславова е длъжна да обяви имената на хорота, които получават пари от Москва. Ако има такива. Досега не е изнесено нито едно доказателство в тази посока, което е повече от скандално. Излиза, че властта, която гони руски шпиони пази българската им мрежа от осветяване и на практика обслужва руските шпиони. Друг е въпросът до колко самата Лена Бориславова има моралното право да говори за хонорари при очевидния конфликт на интереси А сега да се върнем на основния въпрос – огромните суми, които САЩ дават, за да спонсорират тесен кръг от български политици, журналисти и анализатори, които не слизат от най-големите български медии и налагат своята гледна точка и своята интерпретация за събитията, която на 100% се покрива с американските интереси. Още по-скандалното е, че те промотират и две от управляващите партии – „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“. Това представлява пряка намеса във вътрешните работи на България чрез плащане на местни агенти от чужда държава. И е точно толкова скандално, колкото и финансирането на петата колона на Путин у нас. Единствената съществена разлика е, че за последното няма доказателства, докато първото е надлежно документирано и е публична информация.

   Предлагам ви само сухи цифри и факти https://glasove.com/na-fokus/kak-amerika-za-balgariya-dava-milioni-na-mrezha-ot-medii-i-npo-ta-koito-promotirat-prodalzhavame-promyanata-i-demokratichna-balgariya

   1. Добро попадение.
    Пуснах го на фактчекърите да видим как ще проверяват работодателя си 😉

 10. Ето за това са на власт едни и същи боклуци . Всеки има с какво да държи другия за топките и са във вечна симбиоза !!!
  За това няма осъдени досега и подмяната е очевадна . Всичко ново е добре забравено старо .
  В сферата с топките на избора са постоянните играчи – несменяеми и на който ,когато му дойде реда на голямата софра !

 11. Споко. Доставчика вече е „защитен свидетел“ на Прокуратурата. Вероятно вече изведен от БГ. Следващите дни предстоят интересни събития.

  1. Бюрото за защита на свидетелите беше извадено от прокуратурата и е под управлението на Министерството на правосъдието. Затова прокуратурата вече не може да защитава свидетели. Всичко е на показ.

 12. Президентът да разпоредби на военните да арестуват Иван Гешев, ако утре в 9.00 часа не оповести записите! Веднага!

  1. И ти , така си пишеш .Ами ако оповести тези записи , ще трябва да оповести и други записи . Всички се крият от това което има по записите и си замълчаха и вече не искат да гонят главния прокурор. Не се ли замисляш , защо си замълчаха ?

 13. Именно тези записи спряха Киро Простото да иска оставката на Гешев Каскета.

 14. Къде е Президента,нека вземе той нещата в свои ръце?!Всички знаят,всички чули,чели и мълчат като пу.ки!Що мълчите?Какво още трябва да стане?!Война?Тя натам отива работата
  .А Киро и Зеленски са наркозависими,това и децата го знаят.Гешев,сега са твоите 15 минути слава!Ако и ти не ползваш същите кристали,ДЕЙСТВАЙ!!!

  1. Ееее ,ти пък . Да вземе нещата в свои ръце. Ами взел ги е нещата . Това може , тава направи .

 15. Понеже и киру и кешев са врагове, ама пък са и членове на пария козяк16, кешев ще пази записите, не за да повдига обвинения на съпартиеца си киру, а просто да си осигури спокойствие на поста главен прокурор и …и ..постепенно с обиграния агент Буда от Банкя ще превърнат киру в техен премиер и греб ще си управлява пак страната, вместо да го сменят с къдравата Сю , искайки нови избори….но никой никога няма да бъде съден за нищо, все пак това са съпартийци с общ по-висш началник от Козяк16, който също единодушно и надпреварвайки се помежду си обслужват и в гроб, и в пп, и в дай България, и в БСП, дпс, и зеления чорап от прецеденството, кешев е същият ловец на руски шпиони и т.н и т.н…..доста доходоносно е краварското обслужване и воденето на антибългарската политика ….бързо се нагодиха тия престъпници и случайни и във властта …и се сдружиха на тая основа, въпреки омразата помежду им….

 16. Не Прокуратурата а Боко топа топката зедно с онова прасе Пеевски. Въпроса е че в САЩ и в Русия има по едни папчици записи и още куп неща, които са още ама още по страшни от дрогата на този Плашипутарник Кирчо. И ПРОЗСТО Гешев е пат с пешката защото ако отвори кутията на Пандора ще стане страшно и за двете страни а там намесени чужди разузнавания дрога пари убийства всичко от тежката и организирана престъпност. Това е тъжната ИСТИНА

 17. Да не са засекли Брендо,бе ?

  Не знам,може би така борят стреса,не е лесна тяхната работа,не е лесна…

  Аз съм убеден,че моя фаворит Боби Джонсън е чист.

  Венсеремос.

  1. До Бат Кольо Вейронов .
   Баче, ти си признат експерт по кашкавала и мандрите, евроатлантически признат .
   Ама за Брендо – него го дирят в 3 държави а го задържат укрите ?
   После го пускат !
   Защо ?
   Ами за да доставя наркотици .
   Нарколог : Президента на Украйна Володимир Зеленски е кокаинов наркоман – Зеленски сам признава, че е наркоман .

   Нашето Кире е достоен ученик на любимия си учител Укро Нациста Клоун .

  2. Ние твоите убедености ги знаем много добре .Така че няма нужда да ни ги казваш . Но друга ми е мисълта днес .Вчера ми каза че твоят дядо е чакал със нетърпение влаковете със пътуващите германски войници на гарата че да му дадат от дажбите си като на просяк едно бомбонче и едно шоколадче .Та оказа се че дядото ти заобичал германските фашисти щото му давали лакомства които ги обичат всички деца .И друго понеже дядо ти вероятно е бил малък и не си е задал въпроса какво аджеба дирят германските фашисти на Балканите отиващи да убиват Гърци ,Сърби и Албанци .Пишеш ми че германските нацисти оставили много неща на на Българите ,да оставиха ни две национални катастрофи и загубени две световни войни заради тях и още 60 хиляди кв км отнети територии във Беломорска Тракия и Македония и три милиарда златни френски франка репарации без лихвите ,които моите родители и останалият Български народ изплащаха до 1974 година . .Ха сга да ти кжа какво ни оставиха Казаците дето според теб къдетро минали из България и трева не пониквала .да вярно е не поникваше трева щото благодарение на тях на место тревата построихме над три хиляди завода над десет хиляди фабрики .Получавахме от тях напълно безплатно първите години след 9.9 1944 трактори ,комбайни , плугове и редосеялки ,камиони и елитни стада овце и крави за да си направим модерно животновъдство .Няма да ти казвам за петрола ,стоманата и другите полезни изкопаеми които ние все още не можехме да си произвеждаме сами .Ето това ни оставиха лошите казаци ,дето като минели през България трева не пониквала .И какво разбрах за теб ,че си замесен от дядо монархофашист и баща и майка комунисти ,накратко казано тюрлю гювеч това ти е закваската . И отгоре на всичко тюрлю гювеча във модерните либерали времена си станал и либерал -демократ ,мразещ всичко Българско .

   1. Черно на бяло
    Как ни въоръжава Сталин и как Тръмп?
    СССР ни дава стотици самолети и военни съоръжения за десетки милиарди… безвъзмездно, САЩ ни съдират три кожи за осем Ф-16
    четвъртък, 01 Август 2019 / брой: 146
    автор:Христо Георгиев
    https://duma.bg/kak-ni-vaorazhava-stalin-i-kak-tramp-n197001

    1. В тази връзка също така искам да чуя какви инвестиции направи САЩ, за да иска да им изпълняваме прищевките. А колко пъти са ни пре.бали само, ей така по приятелски. Някой да си спомня например как ни обещаваха ,че ще ходим да възстановяваме Ирак след войната за да си вземем дължимите 4 милиарда държими още от времето на Тодор Живков. Взехме дуки.Възстановявахме дуки. А така наречените американски централи какво с цени на които изкупуваме електроенергията на двойна цена от нашата и забележете държавата гарантира печалбите им.

     1. ИНВЕСТИЦИИТЕ СА 3 КОРАБА РАЗВАЛЕНА ЦАРЕВИЦА С КОЯТО ЩЯХА ДА ИЗТРОВЯТ ЖИВОТНИТЕ ..ТОВА Е ОТ АМЕРИКА ПРОСТ МАТРЯЛ

   2. Др. ОФ-е,ти добре ли си бе човек ?
    Тази тема е за СУБСТАНЦИИ,а ти пишеш за монархофашисти,заводи и тюрлюгювеч…
    Ето ти една субстанция,белким ти помогне- билка е няма нужда от зелена рецепта и се казва Дилянка.
    Тука на Четвърти километър я предписваме само на наши хора,недей казва на никой,моля те !

    1. Аха най накрая си призна че си клиент на четвърти километър ,даже и билките които ползваш им знаеш имената . Е съмненията ми че не си добре със главата доказаха тези твои мисли че с луд за връзване и пълен идиот .

     1. Да се запознаем,аз съм корифея на Четвърти километър. !!!

  3. Вчера другарю Венесеремос ме нарече и ловец ,да ти призная да станах ловец но по принуда ,за да ловя такива глупаци като теб и да им набивам акъл във главите .Но ти си трагичен случай и надали ще успея да те превъзпитам .Опитваш се да се правиш на шут ,но и за тази роля нямаш дарба .За да бъдеш шут трябва талант да имаш който при тебе липсва .Ти по скоро си обикновен идиот и нищо друго .Ползващ купешки думи за да изглеждаш интересен и умен човек . само че речника ,речника ти е много беден ,това ти е големият проблем .И последно не ставай плагиат ,щото е подсъдно ,като цитираш нещо не го пробутвай като твоя мисъл , а слагай източника .Както го правя аз .

   1. Къф ловец си бе,ела да ти ударя една патка,че да разбереш какво е ловец !

    1. Не не не искам патка ,искам със език да ме удариш по грездея ,че това го можеш най добре.

     1. Мога и две патки да ти ударя,аз съм много добър стрелец !

 18. Всеки, който професионално е изучавал поведението на друсалките, ще ви каже, че Ленчето Общата и еБачо Киро са много често под влияние на специфични субстанции.

 19. Самия факт, че използва crystal meth а не тузарския coke, говори за нивото му. От едното има и физическа и психическа зависимост а от друга само психическа и можеш да се наспиш след употреба а от crystal неможеш да спиш и ти изпържва мозъка тотално.

 20. То и затова положението ни е катастрофално личи си ,че решенията са взимани под въздействието на наркотици!С тази либерална смрад добро не ни чака! НАРОДЕЕ???? СПИШ ЛИ? СПИШ! СПИШ!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *