« Върни се назад Публикувано на 27.05.2014 / 8:54

КАСИМ ДАЛ НА ВАХТА В „НОВА” СЛЕД БОРИСОВ С ДЪРВАРСКА ЛЕКСИКА НАПРАВИ ОПИТ ДА КАЖЕ НЕЩО

 

Веднага след Бойко Борисов „на вахта” в Нова тв се яви Касим Дал, който блесна с дърварска лексика, с ъкане, акане и двайсет думи в речника. Касим Дал непрекъснато приказваше, че „поголовно” се купувало гласове на тези избори с „марката Делян Пеевски”. Касим Дал обърка даже варненските прокуратури, като рече, че във Варненска окръжна прокуратура имало преписка срещу „Данчо Ментата” от 2012 година за купуване на гласове, ама нищо не направили.

Както бе писано многократно такава проверка бе правена от Варненска районна прокуратура по донос на лица, свързани с лицето с влошено психично състояние във Варна Янко Станев и от нея нищо не произлезе.

Касим Дал се напъна да разсъждава за „логиката” на нещата, които предстоят, като застана зад Бойко Борисов, който си бил „в правото да иска предсрочни избори”.

Касим Дал се опита да прояви чувство за хумор, наричайки Пеевски „манекена”.

Трудният изказ на Касим Дал стигна дотам, че предрече, че „балонът” Бареков ще се пукне скоро, а „банкера” плащал. Той се надявал дясното пространство да имало достатъчно гласове. Никой не попита Касим Дал какво мисли за тоталния провал на Реформаторския блок на тези избори.

Касим Дал атакува и ДСБ, че „така не се правело”, визирайки това, че ДСБ шутираха Меглена Кунева като евродепутат. Цяло мъчение бе да слушаш човек, който трудно си подрежда изреченията.

Afera.bg

«