« Върни се назад Публикувано на 22.11.2014 / 9:09

КАСАБОВ, В КОЯ ТОАЛЕТНА СЕ БЕШЕ ПОКРИЛ, КОГАТО ПЪРВИ ПОПИТАХМЕ КОЙ ГЕРБ УПРАВНИК ШМЪРКА ВЪВ ВАРНА КАТО ЗАМАЯН?

Валентин КасабовДепутатът Валентин Касабов, с поглед на един неосъществен Пабло Ескобар, ревна от парламентарната трибуна, че народни представители си пудрели носовете в тоалетните. Разбирай в прав текст – шмъркали кокаин. Касабов се изживява за „откривател” морален някакъв си и хукна да въвежда ред в „нарко” битността на българските управници.

Касабов е голяма смешка. И реши, че е открил Таки след дъжд качулка.
От години АФЕРА в прав текст пита, настоява и призовава висшите управници на Варна, начело с варненския ГЕРБ кмет Иван Портних, да се подложат на тест за нарко-зависимости. Касабов тогава обаче мълчеше, зает да драпа да се набута „прагматично патриотарски” в парламента. И се набута, и то от … Варна.
Понеже сега същият тоя Касабов много се е загрижил кой шмърка и по колко линии катери в тоалетните, и понеже незнайно защо е депутат, представлявайки Варна, развълнувани сме някак си да го видим дали ще призове точно във Варна висшите управляващи да се подложат на „кокаинов тест”.
Да де, ама „патриотичния прагматичен” нам си кой Фронт поддържа слабините на ГЕРБ „в името на държавата”. Респективно поддържа и гербаджийския кмет на Варна Портних. Още по-респективно – кръга на „тъстовете” около Портних.
Затова Касабов ще си мълчи като преигран клоунски палячо, цвилещ от парламентарната трибуна пиарно. Въобразявайки си, че „мъглата”, която пуска, някой я взима на сериозно.
Касабов, хайде, като си много ербап, посочи поименно „шмъркащите” и започни от ГЕРБ. Ако ти стиска „прагматично” да изгубиш депутатското кюфте, което ти е затъкнало устата. Или се скрий, защото си смешен.
Afera.bg

«