« Върни се назад Публикувано на 05.08.2017 / 12:22

КАРАКАЧАНОВ УДАРИ ДЪНОТО: БОРИСОВ ЩЯЛ ДА ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА, КАКТО В НЕЯ ОСТАНАЛ БОРИС ТРЕТИ ОБЕДИНИТЕЛ! ГОСПОДИ, ПАЗИ НИ ОТ ТАКИВА ОБЕДИНИТЕЛИ!

красимир каракачановКаракачанов удари дъното с това полягане пред премиера. Борисов щял да остане в историята, както цар Борис Трети останал като обединител…

Вицето да си скъса университетската диплома по история. Политиката на Борис Трети завърши с непоправима катастрофа за Царство България. Защото през Втората световна война монархът избира погрешния геополитически съюзник в лицето на Хитлер, въпреки предупрежденията на Лондон, Москва и Вашингтон. Както баща му погрешно избра съюза с Кайзерова Германия през Първата световна война. Баща и син на два пъти закопаха България през XX век, но Каракачанов слугински величае тази династия!

А Бойко Борисов наистина ще остане в историята. Но в черните страници на българската история. Ще остане като жалък последовател на българските комунисти, които, по директива на Тито, Сталин и скопските еничари, македонизираха Пиринска Македония (1946-1948).

Каракачанов, ти си срам за ВМРО!

велизар енчевВелизар Енчев

Колаж: Туко Рамирез

«