« Върни се назад Публикувано на 16.12.2017 / 13:59

КАРАКАЧАНОВ СИ ПРИЗНА: „ОПИТОМЕНИ ПАТРИОТИ“ НЕ СА ВЪВ ВЛАСТТА ЗАРАДИ ЕДНОТО ПАПКАНЕ! ЗА КОМИСИОННИ ОТ ВТОРИ ЛИФТ И ЛЕТИЩЕ „СОФИЯ“ Е КЪРВАВАТА БИТКА С ГЕРБАДЖИИТЕ

патриоти„Нито Валери Симеонов, нито аз, нито който и да е от патриотите е дошъл да папка, а пък известно е, че ние не слушкаме“, заяви пред Дарик радио Красимир Каракачанов…

Хайде да видим фактите за патриотичното им папкане, от което ще им приседне: Зам.-министър на транспорта от квотата на „Опитомени патриоти“ от вчера е следствен заради корупция, по-точно – щото патриотично си изпросил 7000 евро подкуп от превозвачи.

Тази седмица узнахме, че добрички бизнесмен-депутат на вицето по тишината, патриотично укрил от данъчните и Сметната палата имоти и заеми за десетки милиони. Което не му попречи още в първите дни на този парламент нагло да внесе законопроект за легализиране на криминалната му измама.

След споразумение с прокуратурата и след признаване на вината си за трафик на бежанци, координаторката на НФСБ в Костинброд излезе суха от престъпна афера, за която вицето по тишината шумно обвини медиите в изкуствено раздухване на скандала.

През 2016 г. Агенция БГНЕС изнесе факти за участие на трапезни революционери от „Пиротска“ в търговия с български паспорти за македонски граждани, много от които се оказаха албанци, не обелващи и дума на български. Вемереовците не посмяха да съдят агенцията за разпространение на клеветнически твърдения. Което значи едно – парите са дадени, паспортите – издадени!

Прав е Каракачанов, той и двамата му авери не са във властта заради едното папкане. Папкането отдавна им е последна грижа. Комисионната за втори лифт в Банско и Летище „София“ им е първа грижа и за нея кръв ще се лее. Никакво слушкане и превиване на гръбнак пред алчните гербаджии! Да живей България на три морета и три мюрета!

велизар енчевВелизар Енчев

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

«