« Върни се назад Публикувано на 10.03.2021 / 14:26

КАРАКАЧАНОВ „ПРОЗВЪНЯВА КАНАЛА“ ЗА ДА ХВАНЕ ПРЕДАТЕЛЯ. „АФЕРА“ ГО ИЗЛОВИ НА СЕКУНДАТА ОБАЧЕ ГОЛ КАТО ШЕФА МУ НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ!

Красимир Каракачанов, който от месеци сън не спи за да излови кой, кой, кой е „предателят“, дето захранва АФЕРА с високо чувствителна информация, показваща на какъв пробит и унизителен хал са военното ни разузнаване и прочие, решил да спретне непробиваемо „активно мероприятие“, за да се види най-после кой праща информация на сайта АФЕРА.

И тадъф – тадъф… до Веселина Томова и АФЕРА уж „случайно“ достигна парливата информация, че Красимир Каракачанов вече бил уредил назначението си / и то с одобрителен параф на външния министър Екатерина Захариева/ извън България в представителство на НАТО след изборите на 4 април т.г.

Скорострелна проверка на сайта АФЕРА обаче показа, че информацията е контролирано менте и не само това. Брилянтни източници на АФЕРА, базирани току до Красимир Каракачанов, довериха, че даже е умишлено пуснато към Томова и АФЕРА  чрез няколко лица, за да се набута АФЕРА и веднага след това Красимир Карачаканов да излезе и да ревне, че е голяяяям патриот и че остава да работи за Родината во веки веков. Като в същото време ще лъсне и кой е предателят от техните към АФЕРА.

На това, драги ми , Каракачанов се вика на езика на спец. службите „прозвъняване на канала“.

ОбъркАл си се нещо с АФЕРА обаче, и най-вече с Томова. И на краставичар краставици се пънеш да продаваш.

Изловихме те още на старта на „активното ти мероприятие“ – гол, като шефа на Военното ти разузнаване, който лъсна по гола п@а и за когото удобничко все още не си се произнесъл, камо ли да бъде отстранен или наказан.

Следващият път по -професионално го давай, Каракачанов, щото с това ниско ваше „спец“ ниво ни е досадно скучно.

Afera.bg

«