« Върни се назад Публикувано на 30.09.2017 / 15:15

КАРАКАЧАНОВ, НЕ БЪДИ МИШКА, А РАЗКАЖИ ЗА КОРУПЦИЯТА В МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА. КАТО СИ КАЗАЛ „А“ ЗА АРМЕЙСКИТЕ ДАЛАВЕРИ, ДЛЪЖЕН СИ ДА КАЖЕШ И „Б“ ИЛИ ТЕ Е СТРАХ ОТ Б.Б?

КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВТази сутрин в НОВА ТВ военният министър Красимир Каракачанов направи срамно признание, плачещо за светкавична прокурорска интервенция. Военният министър изнесе, че всички министерствали преди него толерирали корупцията чрез посредници, като прибирали комисионни от обществени поръчки и покупка на военна техника. Но когато бе призован да назове комисионерите, иначе напереният войвода се скри в миша дупка, щото се плашел, че ще го осъдят…

Българи, сега разбрахте ли защо сме най-бедните европейци? Защото имаме най-страхливите военни министри, които се плашат от крадците с пагони. Толкова му е воинската доблест на военния министър – да разпъва телевизионни локуми за Майка България и пуца с чифте пищови по селски събори, но да пази крадците заради пустата коалиционна култура.

Каракачанов, или незабавно сезирай Военна прокуратура за фирмите-посредници и комисионерите в Министерството на отбраната, или пак ще сезирам прокуратурата, както това сторих с Великата китайска стена на авера ти Валери Симеонов!

Не се дръж като мишка, а разкажи за корупцията в твоето министерство. Като си казал „А“ за комисионните при армейските далавери, длъжен си да кажеш и „Б“. Ама не ти стиска да изречеш буквата „Б“, щото от 2009-а (без година и три месеца на кабинета „Орешарски“) в МО се вихрят само министри на Б.Б. Те ли те плашат със съд, страхливецо?

Да не дава Господ да воюваме при този военен бос, капитулацията ни е в кърпа вързана.

––––––

Обзалагам се на всичко, че тази вечер нито една телевизия няма да обели и дума за комисионното признание на министъра.

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВВелизар Енчев

«