« Върни се назад Публикувано на 20.10.2017 / 15:06

КАРАДАЙЪ „НЕЖНО“ ШАМАРОСА ЦАЦАРОВ. А СЕГА ПАК ПРОЧЕТЕТЕ „АФЕРА“, ДЕТО ВИ РЕЧЕ В ПРАВ ТЕКСТ, ЧЕ „ПЕЕВСКИ УДРЯ ПЕРСОНАЛНО ДОГАН“

МУСТАФА КАРАДАЙЪНа 9.08.2017 година единствена АФЕРА написа в прав текст истината: ПЕЕВСКИ УДРЯ ПЕРСОНАЛНО ДОГАН! ИСТИНАТА ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“. ЩЕ ПОСЛЕДВА ЛИ „РЕСТО“, КОЕТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ.

Сега пак прочетете статията, преди да чуете какво изрече председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Тогава, веднага след взривящата публикация на АФЕРА, моментално с „шахматен“ пиниз бе впрегнат един „епицентър“ да цитира Доган, че уж било лято и вървяли ваканционни статии, обаче и самият Доган не посмя директно да опровергае АФЕРА, и така „епицентъра“ и той не разбра точно защо бе използван…

А както е знайно, що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Днес председателят на ДПС Мустафа Карадайъ буквално „нежно“ шамароса главния прокурор Сотир Цацаров, а знайно е Цацаров с кого е свързван, освен че ходи на оперативките на Боко. С Пеевски.

Та, Карадайъ рече дословно за „пиар“ пушилката на прокуратурата около ДОСТ: „Лидерът на ДПС коментира и новината от днес, че главният прокурор Сотир Цацаров ще иска забрана за фондация, която е финансирала ДОСТ. Партията на Лютви Местан опроверга обвинител номер едно, а Карадайъ каза, че срещу ДОСТ многократно са подавали сигнали за нарушения, особено в предизборните кампании.

„Нека видим какви ще са резултатите от проверките“, каза лидерът на ДПС.“

И каква стана тя сега, какво прозира зад този скепсис на ДПС към действията на Сотир Цацаров?!?

По повод на ГЕРБ пък Карадайъ изрича:  „Никоя партия не е държавата.Ползват институции за противопоставяне. Това не води до нищо добро. Утре ще има чествания от община Кърджали. Какво правят днес, каква е целта? Това са опасни симптоми и по този начин не може да продължава. Разделението и противопоставянето в тази власт считахме, че е идеология на националистите, но тази организация, която виждаме днес на един местен празник, който е в компетенциите на местната власт, да се организира партийно от ГЕРБ чрез ползването на държавните институции, по скоро бихме се замислили върху ситуацията, това дали не е политика на ГЕРБ, а националистите да са инструмент в техните ръце“.

Въх, я си припомнете къде е пласиран човекът на Пеевски – Светрозар Лазаров! При … Волен Сидеров. Подчертаваме – човекът не на ДПС, а персонално на Пеевски.

АФЕРА в прав текст го пише вече няколко пъти – не бъркайте ВЕЧЕ Пеевски с Доган. Отдавна има разместване на пластовете и задкулисни трусове.

В момента скачените съдове Борисов и Пеевски треперят, защото тихо лази „руското ресто“, а падне ли задкулисният управляващ Територията, официалният управляващ ще се посере от тотално шубе.

Такива ми ти работи, ДАНС-аджии, още слугувате келнерски на „мишените“, утре обаче да не стане така, че да паднете на „рестото“ и на АФЕРА, дето така и не разбрахте колко е нездравословно да мачкате…

Освен това дава ни се от Горе, че сега в Сараите тече сезона на варене на кестени. Едри кестени като нечии тикви. Така е, когато НЕ „ти тръгнат картите“…

Afera.bg

«