« Върни се назад Публикувано на 24.12.2017 / 21:01

КАРАДАЙЪ: „БОРИСОВ ПОГРЕШНО РАЗБРА ДОГАН“. КАРАДАЙЪ, А С БОРИСОВ КВО ПРАВИМ? ЗА МАЛОУМНИЦИ ЛИ НИ ИМАТЕ?!

карадайъАхмед Доган е бил погрешно разбран от Бойко Борисов и Цветан Цветанов, заяви в Млечино председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, съобщава сайта http://rodopi24.blogspot.bg

Посланието на Доган било, че само партия ДПС е готова да управлява страната, но само това не е достатъчно. Трябвало да се разбере, че БСП не е готова, а не, че ГЕРБ е незаменима, поясниха след митинга депутати от ДПС.

Погрешно било тълкуванието, че Доган казал едва ли не, че само Бойко Борисов може да управлява, каза Карадайъ.

Гответе се да управляваме държавата, но подготвени, а не като тези.  Премиерът направи грешен прочит на анализа на почетния председател Ахмед Доган на Коледното тържество.

Господин  Доган каза, че не сме готови да управляваме по изискванията на днешното време, но ние си знаем и затова се подготвяме. А, един, който заема длъжността премиер днес, направи погрешен прочит на този анализ. Осем години държавата върви по инерция. Ние, не сме готови, но се подготвяме, Борисов дори не знае, че не е готов“, каза Карадайъ.

Не сме казали и това, че няма да има вот, обясни още председателят на ДПС.

„Напротив има решение на Централния съвет на ДПС и докато има фашисти и националисти във властта, не вот, а ще има вотове. А  господин Доган в своя анализ ясно подчерта, че има една граница, която не трябва да се прекрачва. Но никой не е казал, фашисти и националисти да останат в властта. Доган не е  казал, че няма да има вот“, добави Карадайъ.“

Карадайъ, за фашистите и националистите – ясно.

А големия „демократ“ Борисов кво го правим, Карадайъ, а?

Или зора ви са националистите само и без тях с аверчето си Боко да дялкате кинтите, а?

Карадайъ, за малоумници ли ни взимате? Или Шефа ви Доган говори на патагонски, че му правите превод постфактум за идиоти?

Истината е, че по- „готов“ от Бойко Борисов няма къде да намерите – по – „готов“ да ви се дупи и управлява чрез ръката на Шиши. И затова сега, след като резонанса от коледното слово на Доган бе убийствен за ДПС, се чудите как да „превеждате“ думите на Доган, като че насреща си имате олигофрени.

Истината е, че Борисов е вашия човек и че битката сега е националистите да дадат фира, за да лапнете и тяхната кинтова квота. Хубаво, ама начело на диктатурата е лицето Бойко Методиев Борисов и Групировката му ГЕРБ. Или без националистите изведнъж ще цъфнем в Боко-Шиши – „демокрация“, така ли?

По полека, Карадайъ, а като почнете да „управлявате“, обадете се, щото досега сякаш бяхте за лимонада… То бива намкьорлък, ама Бъдни вечер е, нищо, че Христос не е вашия Пророк.

Afera.bg

«