« Върни се назад Публикувано на 17.08.2017 / 9:15

КАПИШЕ?! ВМЕСТО ДАНС, МВР, ГДБОП, БОРИСОВ ПРАЩА КАБЕЛАРЯ „НАКАЗАТЕЛНА БРИГАДА“ ДА ЩАВИ КРАВАТА, РАДО СЛЪНЦЕТО, МАДЖО И МАРГИНИТЕ. ЖИВЕЕМ В ЪНДЪРГРАУНД НА ОНЯ ОТ БАНКЯ, КОЙТО ДЕЛИ САМО НА ЕДНО

валери симеоновВалери Симеоновпо Нова телевизия:

Най-вероятно Борисов няма да помогне на протестиращите от Слънчев бряг. Нашето управление е в името на законността. Няма как Борисов да спре Валери или Валери да спре Борисов, когато двамата работят в името на законите. Моето присъствие там е, защото има един рецидивисти, които продължават да вдигат шум. В случая с „Оксижен“, бар, който е собственост на една мутра от Пазарджик – Божо Кравата, вече три пъти са взимани аудио уредбите и той продължава да работи. .. По отношение на шума – това е една нова борба. Снощи сигурно пак е имало шум. В манталитета на българина е да нарушава закона…Абсолютно възможно е да се спре шумът в Слънчев бряг. Има четири заведения на брега на морето, които тероризират всички туристи – дори в Свети Влас и Несебър. Те се чувстват недосегаеми, тъй като зад тях седи една култова фигура от ъндърграунда Радо СлънцетоВчера бяхме свидетели на уникално явление в страната – престъпници протестираха срещу закони…Наемателите и концесионерите на плажовете клатят държавата през туризма. В Слънчев бряг, Несебър и Поморие наематели са Маджо, Маргините и Радо Слънцето. Тези хора са свикнали само да взимат“.

Капише?!

Вицепремиерът действа като „наказателна бригада“ на Бойко Борисов, който си разчиства терена и праща Валери Симеонов да щави Кравата, Маджо, Маргините, Радо Слънцето… Били „рецидивисти“, „мутри“, а пък хората, които протестираха срещу действията на Валери Симеонов били „престъпници“.

МВР, ДАНС, ГДБОП НЯМА! Има „наказателна бригада“ начело с Кабеларя, пратена от Бойко Борисов, тъй като, както е известно, ГЕРБ заставал зад акция „Тишина“.

Ако някой някога си е въобразявал, че живее в държава, а не в ъндърграунд, начело с Оня от Банкя, който дели само на едно, значи не е от тука.

А какво цели „щавенето“, си отговорете сами.

Afera.bg

«