« Върни се назад Публикувано на 08.07.2024 / 20:29

„КАПИТАЛ“ РАЗПРОСТРАНИ ФАЛШИВО ПИСМО ДО ПОСЛАНИЦИ, ПОДПИСАНО ОТ ДПС ДЕПУТАТА СТАНИСЛАВ АТАНАСОВ, С КОЕТО ПЕЕВСКИ ТОПИ ДОГАН ПРЕД ТЯХ. ИЛХАН КЮЧУК В СИНХРОН С ДЕСНОСЕКТАНТИТЕ ГО ПЛАСИРА. СТАНИСЛАВ АТАНАСОВ: „НЯМА ТАКОВА ПИСМО! ИЗМИШЛЬОТИНИ!“ „МЪЖКАТА СЕКРЕТАРКА“ НА КЮЧУК СТОИ ЗАД „АКТИВНОТО МЕРОПРИЯТИЕ“

„Капитал“ разпространи писмо, което уж било изпратено на всички посолства, в което Пеевски громи Доган, че правел „хибридна атака“ в полза на Русия за несъставяне на правителство.

Моментално евродепутатът Илхан Кючук, който се спряга като лице, което Доган може да пласира начело на партията, в синхрон поде десносектантския пласмент без да провери истинско ли е писмото.

От своя страна „Епицентър“ се свързва с депутата от ДПС Станислав Атанасов, чието име стои под писмото за коментар и той отговаря така:

„Глупости! Това са глупости и измишльотини! Няма такова писмо. Това, което е посочено в „Капитал“, няма подпис, дата, печат и изходящ номер“.

Очевидно войната в ДПС е свирепа, а след като на практика Доган чрез Аталай и компания спаси Боко от отговорност да не управлява с гръмналия скандал с „разцепване на ДПС“ в деня на гласуването на правителство, след като ПП/ДБ имаха изгода и възседнаха скандалите в ДПС, ползвайки ги за пиар, сега и прокопиевци се включиха във войната, удряйки рамо на Доган срещу Пеевски с пласирането на фалшивото писмо.

До мейла, от което изпратено това фалшиво писмо са били достъп 6 човека, близки до Илхан Кючук.

На практика е извършено „активно мероприятие“ умишлено и нарочно, за да бъде донасъскан Ахмед Доган.

ДПС се изпратили официално писмо до всички посолства, че изпратеното до тях „писмо“ е фалшиво.

Сайтът www.rodopi24.blogspot.com разкрива, че „Мъжка секретарка“ на евродепутата Илхан Кючюк е „сътворил“ фейк-писмо и го изпратил до сайта, свързан с „Демократична България“. Експерт на сайта установил, че от същата електронна поща неотдавна е било изпратено запитване за цени на рекламни публикации за жилищен проект, зад който стоят Кючюк и партньор.

Afera.bg

«