« Върни се назад Публикувано на 07.11.2021 / 9:58

КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТИТЕ ПРЕД ЛИЦЕТО НА ОПАСНОСТТА. „БЛИЗНАЦИ“ – ЗАРЯЗВА ТЕ И ДРАСВА СЪС СТО

Една публикация на „Труд“ озаглавена: „Зодиите пред лицето на опасността“ ни провокира да перифразираме този астрологичен поглед така: „Кандидат президентите пред лицето на опасността“, взаимствайки и допълвайки публикуваното от „Труд“.

Румен Радев – „Близнаци“:

Близнаци

Зарязва те и драсва със сто

Първата им реакция при задаваща се опасност е да драснат със сто. От първостепенна важност е те да оцелеят, а за тези, които са изоставили, ще му мислят после. Но ако кризата може да бъде избегната с разговор, то Близнаците са в свои води. Те имат изумителния талант да се разприказват и нечленоразделен австралопитек. Агресорът, противно на първоначалното си намерение, ще се озове впримчен във важен разговор, в който, неизвестно защо, му се налага да доказва правотата си. Докато се разберат кой каква на позиция е и защо така, лошият може и да забрави за намеренията си.

Тук бихме допълнили, че „Близнаци“ са най-големите лъжци на зодиака, но и завидни комуникатори. Като се има предвид Бойко Борисов, който също е „Близнаци“, очевадно Румен Радев има различен асцедент и други позиционирани планети в различните знаци, тъй като видимо е изключително слаб в комуникацията, заменяйки иначе пословичната лекота на „Близнаци“ да общуват с рецитации, писани му от други.

Иначе – „Близнак“ да драсне и да те зареже със сто, когато стане напечено, е правило.

Проф. Анастас Герджиков – „Риби“

Риби

Свиреп като акула

Всички приказки за крехката и уязвима душа на Рибата са силно преувеличени. Да, първо се опитва да предотврати конфликта и съответно застава на топа на устата. Но скоро става ясно че тя съвсем не е безпомощна. Когато трябва да се защити освирепява като гладна акула. В критична ситуация е доста неприятно да сте около човек, роден под знака на Риби. От стреса ли, или понеже заради опасността се задейства инстинкта за самосъхранение, но Рибите губят прословутата си емпатия и се превръщат в онзи неприятен тип, който ръси неподходящи шеги и дразни всички с поведението си.

Допълнение: Рибите са дълбоки води,  в известна степен с мистична дълбочина, но засегнат ли чувството им за справедливост стават точно обратното на това, което иначе дават като вид на „меки“ и „дипломатични“.

Лозан Панов – Овен

Волен Сидеров – Овен

Костадин Костадинов – Овен

Овен

Предизвиква съдбата

Овенът се смее в лицето на Опасността. Той я предизвиква: Ела, ако ти стиска! Всеизвестно е че той първо напада, а после пита. На Опасността обикновено не ѝ пука особено, така че бездруго си идва, независимо от детинското поведение на рогатото. Родените под знака на Овена се ръководят от емоциите. Влагат цялата си енергия във всичко, което правят. Дръзки и смели, при извънредни ситуации те реагират светкавично. Овните са от хората, които се хвърлят в пламтяща сграда, за да спасят котенце. Правят го от състрадание, но обичат и да получат овации за героичната си постъпка.

Допълнение: Овенът е една от най-силните зодии като характер. Много силни характери и водачи. Ако ще воювате Овенът, задължително е да имате Овен до вас.

Мустафа Карадайъ – Телец

Телец

Като зайче пред кола

Телците обичат спокойствието и сигурността. Те мразят изненадите, особено неприятните. Не функционират добре, когато са под стрес. Дразнят се дори когато някой да ги припира. Една от най-омразните им реплики е: Хайде, че закъсняваме! Родените под този знак са опасни, когато ги предизвикат. Но поставени в рискова ситуация, те са напълно безпомощни. Парализират се, подобно на зайчета пред приближаващите ги фарове на кола. Не бива да ги съдите, за това че не са направили нещо, за да спасят други хора или животни. На тях от ужас просто не им идва наум какво да направят.

Телецът е заземения знак, комфорта на материалното е неговото кредо. На битка да тръгнеш с Телец е рисково начинание, освен ако не е бил обучаван години наред в спец.частите, иначе са му далечни изпитанията „в окопите“.

….

Бонус за дежурната „дъвка“ на обществото:

Иван Гешев – Стрелец

Стрелец

Влиза в битката с мерак

За хората, които не познават добре Стрелеца, може да е изненада, но да – той е черноглед! Доста странно е как толкова жизнерадостен и весел, на вид дори лекомислен човек, винаги очаква най-лошото. И когато то се случи, въобще не е изненадан.  Той не обича скандалите и проблемите. Затова първоначално се опитва да ги избегне. Чувството му за хумор го е измъквало от не една и две напечени ситуации. Но види ли че няма да се мине без бой, се впуска в битката със същия ентусиазъм, с който тръгва на поредното приключение. Обикновено Стрелците са хладнокръвни в критични ситуации.

Допълнение: Стрелците са Воините на Зодиака и онези, които са Воини за Справедливост и Истина. Битките за тях за живот, но никога на всяка цена, водят ги с лекота, неудържима храброст и лекота. Да воюваш със Стрелец е кауза пердута.

Бойко Рашков – Везни

Везни

Жените са по-смели

Пред надвисналата опасност мъжете Везни дори изглеждат храбри. Докато външно запазват самообладание, отвътре буквално им призлява. Всяка ситуация, върху която нямат контрол, ги връща към несигурността на детството. Повечето родени под този знак не са никак смели. Страхът ги кара да се паникьосват, а когато това стане, имат две възможни реакции – или правят глупости, или се парализират. Истината е че жените, родени под този знак, са по-смели. Поставени в безизходица, Везните събират кураж и могат отлично да се защитят, дори са страховити под въздействието на адреналина.

Допълнение: Докарват го на джандар -сурат, но всъщност нямат нищо общо с „бойци“. Толкова.

Делян Пеевски Лъв

Лъв

Хиперактивен екшън герой

Лъвовете приличат на хиперактивни деца. Постоянно търсят внимание и не могат да се спрат нито за миг. Известни са с това че не се справят добре под напрежение: паникьосват се, стават истерични и губят трезвата си мисъл. Обикновено се опитват да разрешават конфликтите с мирни средства. Но не мислете че Лъвът е заклет пацифист или пък страхливец. При истинска опасност той коренно се променя. Първо става безкрайно хладнокръвен. Възвръща комбинативността и съобразителността си. И като крайна стъпка се впуска в бой, без да му мигне окото. Той е екшън героят на зодиака.

Допълнение: Като прибавим, че и Ахмед Доган е „Овен“ комбинацията става взривоопасна.

Afera.bg

«