« Върни се назад Публикувано на 22.09.2023 / 14:07

КАНДИДАТ КМЕТЪТ НА ПП/ДБ ЗА ВАРНА БЛАГОМИР КОЦЕВ ТРЯБВА ДА Е В АРЕСТА, А НЕ ДА СЕ МАНДАХЕРЦА НА ИЗБОРНАТА ПИСТА, ЗАХРАНЕН С … ТРЕВА!

На 03.08.2022 АФЕРА публикува:

ПОТРЕСАВАЩИ БЕЗЗАКОНИЯ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА! ДОГОВОР ЗА 69 900 ЛВ. С ЧАСТНА АДВОКАТСКА КАНТОРА, ОБСЛУЖВАЩА ЧАСТНИТЕ МУ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА. ЧАСТНИЯТ „КОМПЛЕКС ХОРИЗОНТ“ СЕ РЕКЛАМИРА С ПАРИ ОТ ОБЛАСТНАТА УПРАВА – 1572 ЛВ. МЕСЕЧНО. ШОФЬОРИ И БОДИГАРДОВЕ ОТ ЧАСТНИЯ „ХОРИЗОНТ“ НА БЛАГОМИР КОЦЕВ СТАВАТ „ТЕХНИЧЕСКИ СЪТРУДНИЦИ“ В ОБЛАСТНА УПРАВА, ГЛАВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ НА ОБЛАСТНА УПРАВА СТАВА ЖЕНАТА ШОФЬОРА НА КОЦЕВ ОТ „ХОРИЗОНТ“, КЪДЕТО Е БИЛА ГОТВАЧКА

На 20.09.2022 АФЕРА публикува:

ЕТО ГИ ДОГОВОРИТЕ, С КОИТО ЕКСОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ И КАНДИДАТ ДЕПУТАТ ОТ „ПП“ БЛАГОМИР КОЦЕВ ИЗТОЧВА ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ ЧАСТНА АДВОКАТСКА ФИРМА И ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА, НАЕТА ДА ОХРАНЯВА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ! ДАНС ОЩЕ ЛИ СИ БЪРКА В ЗАДНИКА?!

На 19.03.2023 АФЕРА публикува:

ПРОКУРАТУРАТА ОБРАЗУВА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ КАНДИДАТ ДЕПУТАТА ОТ ПП И ДБ ВЪВ ВАРНА БЛАГОМИР КОЦЕВ ЗАРАДИ ПРЕСТЪПНО СКЛЮЧЕНИ ДОГОВОРИ В КАЧЕСТВОТО МУ НА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ, НАЗНАЧЕН ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ

На 1.06.2023 АФЕРА публикува:

ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА -ВАРНА ДА НЕ СЕ ПОМАЙВА, А ДА ПРЕМИНЕ КЪМ АРЕСТИ! ЛИЦЕТО БЛАГОМИР КОЦЕВ Е БЕЗ ИМУНИТЕТ И НЯМА ДОРИ ОФИЦАЛНО ИСКАНЕ КЪМ ОБЛАСТНА УПРАВА ЗА НАПЪЛНО НЕЗАКОННО СЛОЖЕНИТЕ ОБЕКТИ НА НЕГОВИЯ ЧАСТЕН ИМОТ В „ХОРИЗОНТ“, КОЙТО Е ВЪРХУ ДЪРЖАВНА ЗЕМЯ!

Кандидат -кметът на ПП/ДБ за Варна Благомир Коцев, бивш областен управител, назначен на поста от Простото Киро в качеството на премиер, трябва да е в ареста, а не да се мандахерца на изборната писта, захранен с … трева.

Прокуратурата вече образува досъдебно производство срещу Благомир Коцев /виж линковете по-горе!/ за злоупотреба с държавна власт в качеството му на областен управител.

Благомир Коцев е лична капия на лицето Даниел Лорер, който промотира Благомир Коцев като човек, „който разбира Варна отвътре навън“.

Отвътре навън я разбира Варна, вика лицето Лорер, за Коцев, когото всички го поздравявали като го видели в детския му квартал.

Че са „просто идиоти“ тия вече не остана човек, който да не го знае, но аз като коренячка варненка преди тоя „тревопасен“ Благомир Коцев да питам все пак какво точно означава да „разбираш Варна отвътре навън“, а?

Сюрреалистично звучи, точно като напушен сюрреализъм.

Варненци трябва да са наистина изоглавени, за да гласуват за тоя измисленяк, който отдавна трябваше да бъде в ареста.

Afera.bg

«