Публикувано на 29.03.2021 / 9:45

КАНДИДАТ -ДЕПУТАТКА НА ДЕСНИТЕ СТЕЛА НИКОЛОВА И СИЕ КРАДАТ НАГЛО РАЗСЛЕДВАНЕ НА „АФЕРА“ И СИ ГО ПРЕПИСВАТ ЗА СВОЕ!

Вчера АФЕРА в 13:40 часа публикува:

КАКЪВ УРОД СИ ТИ, БЕ, ГЕРБ ПОРТНИХ?!!! ОГРАДИХА С ОГРАДА КРИВОТО ДЪРВО В МОРСКАТА ГРАДИНА! ЩЕ СЕ ВЛИЗА С ПЛАЩАНЕ НА ПОЛЯНАТА!

https://afera.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d1%8a%d0%b2-%d1%83%d1%80%d0%be%d0%b4-%d1%81%d0%b8-%d1%82%d0%b8-%d0%b1%d0%b5-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%85-%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4/

Три часа по-късно АФЕРА вече бе разкрила коя е фирмата и че е близка до здравния министър Костадин Ангелов, който е и водач на ГЕРБ листата във Варна. АФЕРА разкри и че от Община – Варна комуникират с частната фирма на имейл на здравното министерство, чийто министър е Костадин Ангелов:

БРУТАЛНО! ФИРМА, БЛИЗКА ДО ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР, ОГРАДИ ПОЛЯНАТА С КРИВОТО ДЪРВО В МОРСКАТА ГРАДИНА НА ВАРНА! ГЕРБ ПОРТНИХ ПРЕДИЗБОРНО ДАВА ЧАСТ ОТ МОРСКАТА ГРАДИНА НА ФИРМА БЛИЗКА ДО ВОДАЧА НА ГЕРБ ЛИСТАТА ВЪВ ВАРНА! /ДОКУМЕНТИ!/

https://afera.bg/%d0%b1%d1%80%d1%83%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d1%84%d0%b8%d1%80%d0%bc%d0%b0-%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%ba%d0%b0-%d0%b4%d0%be-%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%bc%d0%b8%d0%bd/

Половин час по-късно АФЕРА направи нови разкрития, свързани с близката фирма до Костадин Ангелов, на която ГЕРБ Портних услужливо предостави поляната с кривото дърво в Морската градина във Варна, за да вихри динозаврите си срещу платен вход за варненци:

НОВИ РАЗКРИТИЯ НА „АФЕРА“ ЗА ФИРМАТА, БЛИЗКА ДО КОСТАДИН АНГЕЛОВ – ИЗЛОЖБА С ТЕЛА НА ПОЧИНАЛИ ХОРА! СЛЕДВАТ ЗЛОВЕЩИ ВЪПРОСИ. ИМА ЛИ ТЕЛА ОТ „АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА“, КЪДЕТО ХИРУРГ И ШЕФ Е БИЛ КОСТАДИН АНГЕЛОВ, ПРЕДИ ДА МИНАТ НА … ДИНОЗАВРИ

https://afera.bg/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d1%84%d0%b8%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0/

Нямахме никакви илюзии, че и този път така наречените „десни“ демократи, както техните кандидат-депутати, като Стела Николава, веднага ще започнат ДА КРАДАТ САЙТА „АФЕРА“, БЕЗ ДА СЕ ПОЗОВАВАТ И ДА СЕ ПЪЧАТ С „РАЗКРИТИЯТА СИ“.

И, разбира се, това се случи, защото толкова са им силичките – наготово да крадат АФЕРА  и да си приписват разкритията на сайта АФЕРА, без да се позовават на сайта. А на това му се вика – мерзавщина!

Добре, че е АФЕРА, първа да ги светва тия „десносектанти“, както това се случи с публикуваното ЕДИНСТВЕНО И ПЪРВО ОТ САЙТА АФЕРА, документално онагледено как ГЕРБ Портних и Община – Варна комуникира с частна фирма, близка до здравния министър, на имейл на Министерството на здравеопазването, за да могат сега във Фейсбук някои кандидат – депутати, като Стела Николова /на Христо Иванов и сие/ надълго и нашироко да обясняват как „открили“ и че адреса на фирмата и посоченият имейл са тяхно „разкритие“.

Че и бившето престаше на злокобно печално известния Добрин Митев – Спас Спасов и той се включил.

Сега очакваме как същият Спас ще публикува материал в „Дневник“ как той е „направил разследване“ за въпросната фирма. А всъщност са ОКРАЛИ САЙТА „АФЕРА“!

Това им е „професионализма“ на десносектантите.

Постът на кандидат -депутатката на Христо Иванов – Стела Николова е публикуван във Фейсбук преди 12 часа, а разследването НА АФЕРА бе публикувано преди 18 часа – само и единствено в АФЕРА, така че Стела Николова и още куп „десни“, прочитайки АФЕРА и крадейки информацията от там, БЕЗ ДА СЕ ПОЗОВАВАТ НА „АФЕРА“, се вихрят като „велики“ „откриватели“, крадейки информацията без да посочват източника!

Като крадеш разследване на АФЕРА, драги десноесканти, без да се позоваваш, си крадец! Нищо повече!

Веселина Томова

 

Коментари 8 за
“КАНДИДАТ -ДЕПУТАТКА НА ДЕСНИТЕ СТЕЛА НИКОЛОВА И СИЕ КРАДАТ НАГЛО РАЗСЛЕДВАНЕ НА „АФЕРА“ И СИ ГО ПРЕПИСВАТ ЗА СВОЕ!”

 1. Можем ли да спрем вече да им викаме „психодесни“, щото не са никакви десни. Сума ти години ви баламосват, а са си леваци, ама западняшки и по-изчекнати и от източните.
  Забравихме ли ония Найо, Генов и Кака Цонка с тениските със Сорос Гевара, па по някое време изневиделица се осъзнали че са десни… Да ви пущя едно видео от Щатите, анархо-комунягите от Антифа/БЛМ как протестират че любимия им спонсор пропущил да им се разплати?

 2. На времето казваха,че варненци са гагаузи.Не знам дали са такива, но явно не са българи.Ако бяха БЪЛГАРИ до сега да са изринали тази ограда в морето!!!!Ама не са я изринали!Значи са гагаузи!!!

 3. Аз искам да зема концесията за тръбата във Варненското езеро.
  Ше наторя половин България и съм милионер.

 4. „Афера“, защо се учудвате?
  Та нали, за да станеш политик от ПСИХОДЕСНИТЕ на христо иванов и на атанас атанасов, първо трябва да си крадец, лешояд или мършояд както се изразява един от пишещите, а после да си готов да станеш и гъзоблизец на Мутрата от Банкя.
  Иначе няма как да си във властта.
  Припомнете си колко от сегашните „нови лица“ – „борци“ срещу статуквото, вече бяха в коалиция с бойко, макар и под знамената на други партии, коалиции, блокове, с една единствена цел – ВЛАСТ, КОЯТО НОСИ ПАРИ, МНОГО ПАРИ.

  1. Случайно, по една медия, видях едни „нови политици“ мартин димитров и петър славов.
   Не сте забравили, че тези двамцата – мартин димитров и петър славов – бяха от СДС- вече умряло?
   Та, мартин димитров не беше ли един от последните ГРОБАРИ на СДС, които закопаха надеждите на милиони български граждани за нещо по-добро след 1989г.?
   христо иванов – сега от „ДБ“ и мартин димитров, не бяха ли част от т. нар. „Реформаторски блок“?
   „Реформаторския блок“ не беше ли в КОАЛИЦИЯ в правителство на Бойко Борисов?
   И политици от Реформаторския блок като Христо Иванов, Меглена Кунева и Даниел Митов от ДБГ, Петър Москов от ДСБ, Божидар Лукарски от СДС и Николай Ненчев от БЗНС, не бяха ли МИНИСТРИ на Мутрата бойко?
   александър йорданов и румен христов от днешното СДС-умряло, не са ли и сега в коалиция с Мутрата от Банкя?
   Или сега вече – мартин димитров, петър славов, меглена кунева, христо иванов и атанас атанасов и др. отрепки, ни се представят като „НОВИТЕ ЛИЦА“ В ПОЛИТИКАТА, които ще се борят с МУТРИТЕ и ще свалят бойко от властта?
   Отврат!

   1. Поздравления за коментара Ви!
    “ Стари КУРВИ “ от СДС, ДБ, ДСБ искат да правят НОВ БАРДАК!
    ГНИДИ!

   2. Новинарска .

    Заформя се нова група в бъдещия парЛимент – тя ще се нарича Група на ФЪФЛЕЦИТЕ :

    Там ще „домуват“ изявените политикани фъфлещи при произнасяне на „оригиналните“ си речи : Мартин Димитров и Любен Дилов-син !
    Единият боклук а другия … отрепка !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *