« Върни се назад Публикувано на 03.11.2023 / 10:25

КАНДИДАТУРАТА НА ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ Е ДЪЛБОКА ПЕРВЕРЗИЯ НА ДЪЛБОКАТА И БЕЗОЧЛИВА КОМУНИСТИЧЕСКА НОМЕНКЛАТУРА, КОЯТО НЕ СЛИЗА ОТ ЕКРАН, МАСКИРАНА КАТО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ПОТРЕС

Малко история за дебили.

През 1944 г. в България се извършва преврат и на власт идва Отечествения фронт, който по-късно бива заменен от БКП. Това става възможно само и единствено, благодарение на Съветската армия и съветското влияние тук, което е уговорено между Сталин, Чърчил и Рузвелт.

Следите ли мисълта ми. БКП нямаше да управлява никога, ако не беше СССР. Веднага след 9 септември в МВР, МО и други важни министерства се настаняват съветски офицери. В МВР кабинета на съветския комисар е бил срещу този на министъра.

И така до 80-е. Цялата държавна машина е функционирала под прекия контрол на съветските другари. Благодарение на тази власт родата на Васил Терзиев се издига в органите на ДС и на БКП и става техен щит. ДС е силовата структура, която пази реда, установен от съветската власт. София и България бяха владени последователно от Сталин, Хрушчов, Брежнев, Андропов, Черненко и Горбачов.

И така 45 години. Чичото на Васил Терзиев – Петър Младенов бе външен министър на онази България, която нямаше собствена външна политика, защото беше подчинена на СССР. През 1990-а Младенов стана и генерален секретар на БКП и първия човек в държавата, в която действаше все още конституцията на Тодор Живков и член първи от нея за водещата роля на БКП в управлението.

Благодарения на чичото, майката на Васил Терзиев е била дипломат преди 89 г. А дядовците му по двете линии са се вихрили в най-жестоките години на установяването на съветската диктатура у нас, веднага след 9 септември 1944 г. и са работили активно за нея. В смисъл, избивали са и са изселвали хора.

В по-меките времена на съветския режим у нас – бащата на Терзиев се е грижил той да тече гладко и безпроблемно.

Историята на семейството на кандидата на умните и красивите е историята на съветската диктатура в България. Късно са се сетили умните и красивите да ни пазят от Путин. Трябваше да ни пазят от Брежнев, само че тогава по-възрастните от тях, които помня добре, бяха комунистически функционери и доносници на същата тази ДС, която охраняваше съветския строй в България.

Просто са отвратителни тези хора с това безочливо и арогантно лицемерие. Сетили се да ме пазят от Путин, когато трябва да ме пазят от Байдън.

Реакциите им са с 30 годишно закъснение. Или по-скоро добре пресметната конюнктура. Винаги да са с властта.

Кандидатурата на Васил Терзиев олицетворява най-голямата историческа подигравка с българските антикомунисти, защото неговото семейство е отдадено на службата на СССР и охраната на съветския режим в България и слугинската роля на БКП.

Днешната заплаха за България идва от САЩ, онази от Русия мина преди 33 години и я проспахте. Поради конюнктурния характер на същите тези хора, ще изядем солта и по тази линия, защото те никога няма да имат смелост да погледнат по-далеч от жалкия си личен интерес и постсъветското си американизирано въображение.

Кандидатурата на Васил Терзиев е дълбока перверзия на дълбоката и безочлива комунистическа номенклатура, която не слиза от екран, маскирана като евроатлантическа потрес.

Явор Дачков

«