« Върни се назад Публикувано на 19.06.2014 / 22:00

КАНАЛИТЕ И ШАХТИТЕ – НЕПОЧИСТЕНИ ОТ 25 ГОДИНИ! ЦАЦАРАТУРАТА НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ САМОСЕЗИРА СРЕЩУ ОЧЕВИДНАТА ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ?

Жестоките картини в репортажите от наводнените къщи…И кой причини всичко това на хората? Т. н. власт, която е пародия на администрация. И няма нито един общински или държавен чиновник, глобен поне с пет кинта за това, че каналите и шахтите са непочистени от 25 години насам!

Човешкият живот в републиката ни не струва и пукнат грош. Цацаратурата не може ли да се самосезира срещу очевидната злоупотреба с власт? Сигурно може. И защо не се самосезира? Щото ще трябва да наказва баджанаците и братовчедите си. Това сме ние.
А вие гледайте мачове и сънувайте, че бабата в с. Чавдар, която е останала без дом, има застраховка и компанията й ще я носи на ръце отттук нататък.
Нещо ме е срам от мен си. Вчера в една софийска аптека една възрастна жена, с патерица, нямаше 5-те лева за лекарствата си. Горката, имаше само 4 лв. Предложих да й платя тъпия лев, а тя се разплака и излезе от аптеката.
Животните сме ние.

Любо Кольовски

 

«