« Върни се назад Публикувано на 19.09.2021 / 21:38

КАНАДСКИТЕ РОМИ СА ТУК. СЕГА ДОЙДОХТЕ ДА СИ ПРИБЕРЕТЕ КАКВОТО НЕ ВИ БЕШЕ ДАДЕНО, ТАКА ЛИ?

Да си служебен министър и от кабинета си в министерството, не само да подготвяш, но и да анонсираш „Нов политически проект“ по време на задаваща се зловеща финансова /не ковидна, както лъжете/ криза, е политическо шанаджийство, човешка мерзост и социална проституция..

Вие, предполага се, бяхте за друго там, скъпи Трюдовчета. Прозаични схемаджии сте, каквито бяхте и преди да се махнете от България /всички в туристическия бизнес знаят как се крадеше безскрупулно от продажба на самолетни билети, но няма да светваме Недялко тук/. За онези 10 хиляди евро застраховка с IATA става дума, Асенчо, помниш нали?

Сега вървите по свирката на Отвъдокеанските си господари и съсипвате страната. Но поне ще завлечете в блатото пък едни други прислужници на Брюксел. Така де, заради гледката как си късат новите депутатски ризи, си струва вашият Нов политически проект.

Иначе, баща му на единия бивш вече министър съвсем простодушно се изповяда преди седмица-две: „България не ни е дала толкова, колкото Канада.“

Ха-ха, и сега дойдохте да си приберете, каквото не ви беше дадено, така ли?

Организирана индианска шайка, но с парфюми и гел.

Харварда казва „почЕтен“, „почЕтеност“.

Не сме я усвоили добре тази думичка, нали?

Останете си при Авалните кредити и Клирингите. Там сте в свои води.

Пиша го, защото сбъркахте символната дума, върху която бе построена цялата ви Схема, вие идеология нямате. И за да ме разберете по-добре:

$hame on you!

Степан Поляков

«