Публикувано на 31.07.2008 / 23:26

Камелия Бончева не била открита от полицейски патрул, сама се прибрала вкъщи

 

 

След като вчера Ангел Бончев твърдеше, че нищо няма да кажат повече със съпругата си по откличането им, тъй като бил предупреден от похитителите, че в противен случай ще посегнат на децата му, днес в. “Труд” публикува подробности около драмата на Камелия Бончева.

През всичките дни като заложничка Камелия била с превръзка на очите и нито за миг не била видяла светлина, разказала освободената жена в първите си разпити пред разследващите. Бандитите били милостиви и вместо скоч и лепенки, са поставили на лицето й мека кърпа, за да не я боли. Ръцете и краката й също били стегнати, но не с белезници, както съпруга й, а вероятно с някаква връв или въже. През деня Камелия прекарвала седнала на стол, а вечер я слагали да ляга на нещо твърдо и неудобно. Ежедневен тоалет почти не й позволявали. Помещението, където била затворена, било хладно и до него се стигало по много стълби, заявила тя, съобщава в. “Труд”.
Камелия не е била измъчвана, нито и е бил оказван психологически натиск. Тя не успяла да види нито едно лице на похитител, но  по гласовете им обаче успяла да разбере, че са млади мъже. Според Камелия  те  били българи. Бандитите разговаряли рядко с нея, хранели я със сандвичи, купували й плодове, най-често праскови. Не са й давали упойващи вещества, нито алкохол.
Едва в първите мигове на свобода жената се сетила, че е пушачка и чак тогава си дала сметка, че за 20 дни нито веднъж не се е сетила за цигари. Затова, като се прибрала на свобода, Камелия помолила близките да й купят кафе и цигари, пише в. “Труд”.
Похитената не можела да насочи разследващите къде евентуално би могло да са я държали в плен – дали в местност, или в населено място, на изток или пък на запад. При предаването на откупа за мъжа й, похитителите по мобилен телефон й давали напътствия къде да кара, като непрекъснато сменяли посоката и накрая тя изгубила ориентация. През цялото време докато пътувала се страхувала, че е сама  с една торба пари.
Мъжете, които се явили на срещата с откупа, били с маски и тя не видяла  лицата им, но били и казали, че ще я вземат, защото искат още пари.
В деня на освобождаването и, похитителите я оставили посред нощ на някакъв черен път и казали да върви към Казичене. Заради прекараните 19 денонощия с превръзка на очите тя била абсолютно дезориентирана и нямала представа за посоката.

Лутала се, а после тръгнала, ориентирайки се по светлините на близкото селище. По пътя се опитала да спре едно такси, но шофьорът я подминал. После все пак Камелия успяла да спре кола. Не отговаряло на истината съобщението на МВР, че Бончева е открита от полицейска патрулка.
Когато се прибрала вкъщи, взела душ и споделила: "Бях забравила какво е усещането да си измиеш зъбите!", твърди “Труд”.Afera.bg

Коментари 0 за
“Камелия Бончева не била открита от полицейски патрул, сама се прибрала вкъщи”

  1. О къде е извадил такава сила и дух!!!Тя цялата работа ми понамирисва малко,не са и давали ежедневен тоалет…странно е ….но сигурно в такава ситуация,нито ти се пика,нито ти се ака….Важното е ,че и двамата са на свобода,макар че единия е с леко клъцнати пръсти…за съжаление!!!Това е от мен ДОК,помисли си пак…нещо не си прав!!!

  2. Как са се маскирали до магазина…..защо им е да се маскират като ходят до магазина,че кой ще ги знае че точно тези хора са похитителите???Много тъп коментар от твоя страна,бе Докторе!!!Отиват до магазина,купуват нещо,после си слагат маските и и го дават!!!Да не говорим пък,че е било планирано и не е изключено всичко да е било предварително купено….И защо да не се ориентира,ако е била 20 дена с превръзка на очите???Нали знаеш,че човек има невероятната способност в най-тежки моменти да запазва самообладание и дух и така да се мобилизира,че после да се чуди сам на себе си от къде е извадил так

  3. Това нормален човек не може да го повярва-ако не виждаш светлина в продължение на 20 дни, изключено е да виждаш нормално след това,че и да можеш да се ориентираш нощем??!?!!? Поне се консултирайте с очен лекар,преди да преписвате от тъпанарите,съчинили в редакцията вероятно тази тъпня! И купували? плодове и сандвичи? Че как са се маскирали до магазина хахахахх?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *