« Върни се назад Публикувано на 25.06.2022 / 15:18

КАЛОЯН НА КОРНЕЛИЯ ДА НЕ ПИЩИ! ТЕ ЗАЕДНО С ПРЕЗИДЕНТА ПОСТИГНАХА ВМЕСТО „БИТКА С МАФИЯТА“ – ВРЪЩАНЕ НА БОКО ТИКВАТА ИЗПРАН!

А пък Калоян /Методиев/ на Корнелия Нинова написал драматичен пост във Фейсбук, че Румен Радев бил „черна станция“ и го наругал аха-аха, колкото АФЕРА. Обаче.

Значи, като почнеш да плюеш някого след байрама, а не когато е трябвало, обикновено го правиш, защото някой те е хванал здраво в крачка, или те е настъпил по мазола.

Това, че България продава оръжие на Украйна през Полша и други страни първа го извади на показ АФЕРА и нататък се скъсахме да вадим снимки, видеа и доказателства, после и от Телеграм, където пък руснаците явно се кефеха, че ловят оръжията на пронатовците, като българските оръжия бяха там под път и над път.

Така че Калоян на Корнелия Нинова да не се прави на ощипана девица, че президентът „лъжел“. Не, тоя път не лъже. И ако и тоя път не се насере с поредно нефелно служебно правителство, и ако аз бях на него, първото, което щях да извадя наяве са всички сделки и афери с продавано оръжие на Украйна, дейност, която е под патронажа на Корнелия Нинова в МС.

Иначе за батака в който ни вкараха идиотите Просто Киро и компания вина носят както президентът, така и Корнелия & Калоян Методиев.

Резултатът от шестмесечния „тур за овации“ във Властта на Простокировата компания е крайно тежък – връщат Боко Тиквата на бял кон, само благодарение на безобразното некадърно управление както на служебните кабинети, така и на проксито ПП на Киро и Кокорчо.

И вместо мантрата им „битка с мафията“ те изпраха Боко и компания.

Пеевски на този нефелен фон изглежда като колос и с право демонстрира over game.

Така че, Калоян на Корнелия да не пищи, защото воят му е единствено заради това, че приключиха с „кокъла“, повече изпълнителна власт с Корнелия посмъртно няма да помиришат.

А на Радев му го рекнахме още преди дни:

РАДЕВ, ТАКА СТАВА, КАТО СЕ ЗАОБИКОЛИ С БОКЛУЦИ! ИМАШ ПОСЛЕДНИЯ ИСТОРИЧЕСКИ ШАНС, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ „ТВОИТЕ“ ЩЕ ТЕ СГОТВЯТ, РАЗФАСОВАТ И ПРИКЛЮЧАТ!

https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d1%82%d0%b0%d0%ba%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d0%be%d0%b1%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b8-%d1%81-%d0%b1/

Щото и Калоян Методиев беше негов избор преди време, нали?!

Afera.bg

 

«