Публикувано на 25.06.2022 / 15:18

КАЛОЯН НА КОРНЕЛИЯ ДА НЕ ПИЩИ! ТЕ ЗАЕДНО С ПРЕЗИДЕНТА ПОСТИГНАХА ВМЕСТО „БИТКА С МАФИЯТА“ – ВРЪЩАНЕ НА БОКО ТИКВАТА ИЗПРАН!

А пък Калоян /Методиев/ на Корнелия Нинова написал драматичен пост във Фейсбук, че Румен Радев бил „черна станция“ и го наругал аха-аха, колкото АФЕРА. Обаче.

Значи, като почнеш да плюеш някого след байрама, а не когато е трябвало, обикновено го правиш, защото някой те е хванал здраво в крачка, или те е настъпил по мазола.

Това, че България продава оръжие на Украйна през Полша и други страни първа го извади на показ АФЕРА и нататък се скъсахме да вадим снимки, видеа и доказателства, после и от Телеграм, където пък руснаците явно се кефеха, че ловят оръжията на пронатовците, като българските оръжия бяха там под път и над път.

Така че Калоян на Корнелия Нинова да не се прави на ощипана девица, че президентът „лъжел“. Не, тоя път не лъже. И ако и тоя път не се насере с поредно нефелно служебно правителство, и ако аз бях на него, първото, което щях да извадя наяве са всички сделки и афери с продавано оръжие на Украйна, дейност, която е под патронажа на Корнелия Нинова в МС.

Иначе за батака в който ни вкараха идиотите Просто Киро и компания вина носят както президентът, така и Корнелия & Калоян Методиев.

Резултатът от шестмесечния „тур за овации“ във Властта на Простокировата компания е крайно тежък – връщат Боко Тиквата на бял кон, само благодарение на безобразното некадърно управление както на служебните кабинети, така и на проксито ПП на Киро и Кокорчо.

И вместо мантрата им „битка с мафията“ те изпраха Боко и компания.

Пеевски на този нефелен фон изглежда като колос и с право демонстрира over game.

Така че, Калоян на Корнелия да не пищи, защото воят му е единствено заради това, че приключиха с „кокъла“, повече изпълнителна власт с Корнелия посмъртно няма да помиришат.

А на Радев му го рекнахме още преди дни:

РАДЕВ, ТАКА СТАВА, КАТО СЕ ЗАОБИКОЛИ С БОКЛУЦИ! ИМАШ ПОСЛЕДНИЯ ИСТОРИЧЕСКИ ШАНС, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ „ТВОИТЕ“ ЩЕ ТЕ СГОТВЯТ, РАЗФАСОВАТ И ПРИКЛЮЧАТ!

https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d1%82%d0%b0%d0%ba%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d0%be%d0%b1%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b8-%d1%81-%d0%b1/

Щото и Калоян Методиев беше негов избор преди време, нали?!

Afera.bg

 

Коментари 28 за
“КАЛОЯН НА КОРНЕЛИЯ ДА НЕ ПИЩИ! ТЕ ЗАЕДНО С ПРЕЗИДЕНТА ПОСТИГНАХА ВМЕСТО „БИТКА С МАФИЯТА“ – ВРЪЩАНЕ НА БОКО ТИКВАТА ИЗПРАН!”

 1. Президентският секретар Димитър Стоянов показа на страницата си във Фейсбук част от документ, в който пише, че оръжейна пратка пренасочва крайната си дестинация от Ислямска република Афганистан към Украйна

 2. Калоян Методиев е наше момче-седесарче, но ръцете му са покрити с кръвта на децата на Донбас.

 3. До две седмици на Капитан Андреево идват Германски Митничари!?!?!?
  Окупирана страна ли сме???По Ньойският договор или по Брюкселския???

 4. е тъз занули БСП-то. тя е първият и единствен лидер на соцпартията, който не е чел Маркса и Енгелса. но е чела учебника на Костов „Как да крадем без да ни хванат „. Позор за стогодишната партия

 5. Жълт картон.
  Крайно време е п*тката на Курнела да бъде обръсната публично, както и к*ра на Банкянския простак.

 6. Според логиката на БСП виновни са Наркоманите като краен потребител а не Наркопроизводителят и Трафиканта до НЕГО!!!

  1. Либерастите в Щатите се Разстроиха след Решението на ВС че всеки щат ще решава дали абортите да са СВОБОДНИ!?!?!? Също Бигфарма че няма да има материал за Новите УЖ-ВАКСИНИ!!!

 7. Гласи се една тънка врътка с максималните пенсии.Настъпи време тия с по четири -пет мандата в парламента да се пенсионират/включително и министъра/ и таван от 1500лв.не ги устройва искат 3500лв.Призовавам имащите право да получават информация от НОИ /включително и Афера/ да поискат списък какви професии са упражнявали тези хора /без имена,само професии по групи/за да получават пенсии от 2000 до 3500лв.Интересен ми е приносът им към обществото.Дано се намерят доблестни журналисти.

  1. Лицата с големите пенсии по 3 бона са от две прослойки:
   – доказани минеtчии;
   – ибрикчии

 8. Глиганът ни в Украйна огладня .Джип му се присъни.

  „Добро ви утро, мили ми читатели! По-наблюдателните сред вас сигурно са извлекли информацията от предишната снимка – в отпуска съм, в момента пътувам с влака към Одеса, и оттам ще поема към родината. Като се прибера, ще имам нужда от вашата помощ и подкрепа, но не със сърчица и споделяния, а с финансова помощ.

  Както научих тук, войниците и оръжията могат да печелят битки, но войните се печелят от логистиката. За да може един войник дори само да стои на позиция, зад него трябва да има перфектно работеща логистична верига.

  Освен това – войната е скъпо занимание. Икономиите на ресурси са последна грижа, техниката често се налага да работи до отказ без да има възможност да се спре за обслужване, нерядко се налага да се евакуираш само с оръжието и да зарежеш оборудването.

  В България ще трябва да купим джип и да го напълним с техника (генератор, акумулатори, инвертори, соларни панели, инструменти, металдетектори, резачка и тн), плюс разни дребни джаджи като зарядни и батерии, компаси, консумативи като кафе и подправки, и накрая – колкото може да събере гориво. Общо казано – всичко, което ще ни потрябва в следващите месеци и което може да се купи свободно.

  В идеалния вариант, вместо да купуваме джип от автокъща, търсим кой може да се раздели с возило, за което е сигурно, че няма да започне да се чупи от ден 1, и му го плащаме справедливо. Времето е критично важно, отпуската ми е само няколко дни, а и за някои неща се разчита да ги донеса колкото може по-рано.

  Тук имам 5000 читатели. Ако средно всеки съумее да отдели колкото струват 2 бири и едни картофки в заведение, освен джипа и техниката, ще имаме пари и за професионален дрон. Повече подробности за дрона тук няма да прочетете.

  Така че веднага щом се прибера ще постна допълнителна информация. Дотогава няма смисъл да ме търсите – моят телефон е в София, до мейла си нямам достъп. Сега имате шанса дори с малко дарение да побутнем баланса на силите на един участък от фронта.
  На всички дарители след това ще представя отчети за харчовете, както и достъп до ексклузивни снимки и видеа как се ползва закупената техника. Впрочем, освен една раница, която даде фира при първата ракетна атака, за 3 месеца война и 7 местения не съм загубил дори клечка кибрит.

  А това на тази снимка е зарядното, което ни беше дарено за блокадата на Орлов мост. Все така си работи перфектно и в тази война. Не знам кой го беше дарил, но му благодаря!“

  Да се обърне към Простия Ху’й Киро Тъпиро да му съберат заплатите от МС-то и да му купят джип с ГугЛена, Мравояда Шнурояда Ристе, ГНОМА, Коколестия педал и Курвела..

 9. Киро ги отстреля на бърза ръка бам-бам-бам…

  Радев, Радев „ако беше президент на място“, както ти го метна в лицето Кирил Петков, премиера от Брюксел – нямаше да сме в/пред/под нова национална катастрофа.
  …………………………….

  Пример. Образованието на децата ни българчетата, бъдещето на България, което
  служебно-редовният Денков за 1 година пощури и учебниците и учебните програми, и учениците на България, факт.

  Резултатите от НВО национално външно оценяване, вчера оповестени:

  1. Близо 30% от седмокласниците, явили се на НВО по български език и литература, не разбират текста, който четат.

  2. 40% имат затруднения да разберат внушенията на отделни цитати.

  3. Половината от децата се затрудняват да извличат информация от таблица и диаграма.

  Това показва анализът на резултатите от проведеното тази година Национално външно оценяване по български език и литература след VII клас.

  Трудности да се работи с диаграми има и по математика, по която за първи път от 2019 г. насам резултатите се понижават!“
  ……………..

  Не е виновен само нещастния ковид-вирус, не е…
  Ееех, …… „демокрацията много ни отне“, извика преди време г-жа лидерката, която се бореше да стане премиер с програма.

  1. Едно време им викаха „идиотчета“ и учеха в „ракетно училище“. Сега са „хиперактивни“ и „деца-индиго“, на мама, и на тате. То и родителите им, като им вземеш само колата и телефона, и са умрели.

   1. В Русия започна брожение по активно срещу Болонската система.
    Отчитат пагубното и въздействие върху всичко в държавата.

    Една статийка с помада за Болонската система:
    https://kato.koshachek.com/articles/bolonska-sistema.html

    Разбира се, това са само думи, а реално, е идеален вариант да съсипеш това, което прави държавата държава.

   2. Това, за колата и телефонът е абсолютна индикация на това, кой кой е и колко струва.
    Особено в чужбина, зад океана,
    вземи колите им, които задължително са на кредит, вземи им телефоните и гледаш, а , май сме в Африка!

 10. Той, бачо ви Кольо ви сблъска с Четвъртокилометърския си гений,ама има ли кой да слуша ?!

  ,,Лошите отношения,конфликтните ситуации,разправиите,неприятностите,обидите,скандалите,клеветите и доносите влошават Психоклимата и се отразяват пагубно върху психичното равновесие и общото здравословно състояние,стават причина за поява на различни заболявания.
  Най-честите причини за нарушаване на Психоклимата и за превръщането му в болестотворен фактор са влошените отношения между отделни лица и групи.“
  К.Миленков

  Нарушават съвсем умишлено и целенасочено Хармонията,правят го по всякакъв начин,през личния си пример дори/който всъщност е театър,де…/ за да ви разболяват !!!
  Проблемът е Глобален,но се усеща и на махленско ниво.
  Внимавайте да не си загубите ковид-обецата !!!
  Тия неща бързо се забравят…

  Венсеремос.

 11. Калоян Методиев още един път доказа, че е професионален лизач, този път на ПоПу(Позитанската п*тка).
  Курнела отлично е знаела, че правителството изнася оръжие заУкрайна, респ. и тя самата.
  Преди следващите предсрочни избори Курнелка ще се кълне в червено-синята си п*тка, че не е знаела(ама как тя не е знаела за износа на оръжие като вицепремиер е друга тема!) пред потенциалните си оредяващи избиратели, че е невинна като новородено, но номерът и няма да мине.
  Ако БСП успе да вземе 100 000 гласа на изборите, това ще е голям успех за капиталистката Курнела от БСП.
  Наивниците в България са на свършване, останаха само 1% мислещи, другите 99% са мафиоти 10% , ибрикчии 34%, хедонисти 5% и хора в дълбока летаргия 50%.
  Спасението на българската нация се отлага до Второ пришествие, а дотогава ни очакват поредици от „пандемии“ всякакви и от правителства на ибрикчии, чекиджии, курви, пеерасти и мафиоти.
  Мили българи, бъдете здрави и щастливи, и се пригответе до есента да пиете мляко от Мунчовия чучур, а от ноември от Боковия чучур.

  1. Г-н Х*й, каква е Вашата прогноза, щото буквално аз съм в небрано лозе – как си представяте следващият уж-параламент, като партии става въпрос?
   Ще се яде хурка, и хурка ще се яде до последният туземец – все пак бих се радвал да прочета Вашето мнение.
   С уважение Софиянец!

 12. Калоян Методиев е във фаза драматичен писък, защото е наясно какво го чака. Нинова, докато е начело на БСП ще търгува партията, за да се измъкне, ама Калоянчо ще го похарчи. Тя затова го вкарам в междуведомствениа съвет.

 13. Първа за оръжието за Украйна публикува Зиляна Гайтанджиева още преди година , а и преди това за Сирия…, така че по – леко с първенството , вярно е и че Афера е от първите

  1. Диляна Гайтанджиева първа публукива и за оръжието, което тиквоча изнасяше за терористiте в Сирия, Диляна Гайтанджиева беше и първата цитирана във Ветерънс Тудейм, Зерохедж, впоследствие в Ръша Тудей, по едно време и в други по-официални хамерикански издания, беше публикувaна в Афра, беше в предаването на Велизар Енчевне един път. Tова наше хибаво момиче ги нагласи истински и не един път сам молил Аfера да я цитира, като минимум разследването и за лабораториите – Ръша Тудей и отдели много време, отделно Асандж и други истински журналисти я наградиха, благодариха и я цитираха: https://dilyana.bg/

   1. все пак да се поправя – Афера я цитира не един път, Велизар Енчев и взе интервю и направи не едно предавания в които я включи и тя даде интервюта, отделно медията в която я поканиха е поне силна, даже истинска и ако не създадена, то поне поддържана от дугаря Асандж и не само.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *