Публикувано на 03.01.2022 / 19:14

КАЛОЯН МЕТОДИЕВ СТАНА НАЧАЛНИК КАБИНЕТ НА ВИЦЕПРЕМИЕРА МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА КОРНЕЛИЯ НИНОВА

На 26.11.2021 АФЕРА публикува информация какво се договорят посред нощите Кирчо и Кокорчо и Корнелия Нинова.

Тогава написахме, че Корнелия Нинова посреднощ е договаряла с Кирчо и Кокорчо позиции и постове. Едно от настояванията за уреждане на висока позиция от страна на Корнелия Нинова тогава беше за Калоян Методиев като вицепремиер. След като обаче на последната права Нинова бе прецакана за председател на парламента и стана самата тя вицепремиер и министър на икономиката, дойде ред и за Калоян Методиев.

Бившият началник на кабинет на президента Румен Радев Калоян Методиев вече е началник кабинет на вицепремиера и министър на икономиката Корнелия Нинова.

Когато на 26.11. 2021 АФЕРА публикува, че Нинова е настоявала за пост за Калоян Методиев, Калоян Методиев написа на АФЕРА: „Радев ти пуска дезинформации, всичко е лъжа. Нито едно от тези имена не е обсъждано, включително моето – нито едно. Удрят по Корнелия, за да може чорапа да вземе контрола над БСП. Това е целта и на вътрешната опозиция. Явно оттам се генерира тази информация.“

Е, Калоян Методиев не достигна до вицепремиер, но пък стана началник кабинет на вицепремиера и министър на икономиката Корнелия Нинова, така че що е рекла АФЕРА все е вярно.

Да му е честито.

Afera.bg

Коментари 6 за
“КАЛОЯН МЕТОДИЕВ СТАНА НАЧАЛНИК КАБИНЕТ НА ВИЦЕПРЕМИЕРА МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА КОРНЕЛИЯ НИНОВА”

 1. Курнела е обществен паразит, който се храни с кръв народна.

 2. Исая Манголд ни демонстрира какво е чифутското чувство за хумор.
  Почти като английското, нали?

 3. Само да попитам – та значи Тримореца има и звание Чорапа, така ли е или нЯщо бъркам ?

  Мисля че има разлика между Чорап и Зелен Чорап, но тя е в нюансите на rgb .

  Но признавам, че Чорап ми звучи някак си по-президенски .

 4. А твоите баби, др. Исая Манго, как се казват, ако не е тайна?

 5. Цццц , каква промяна , какво чудо ! Какво искахме , а какво получихме. Пред тия Бойко верно ще ни се види като слънце .
  Имам съсед в държавната администрация – пенсионер и продължава да си ходи на работа. Това е добре. Само , че неговия министър вече 7 месеца уволнява и назначава , но пенсионерите там си работят. М-да, за промяната да знаете , че може би , но не сега .

 6. В тази Държава Високите Постове се създават а Големите Пости на НАРОДА се задълбочават!!!
  Високият Пост …Народ не Храни!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>