« Върни се назад Публикувано на 26.04.2021 / 21:23

КАК ЩЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА СЛАВИ, АКО ЗУКЪРБЪРГ МУ ЗАКРИЕ ПРОФИЛА

Фейсбук власт

Как ще прави политика Слави, ако Зукърбърг му закрие профила?

Напоследък се оказа, че политика може да се прави, без да излизаш от къщи. Дори избирателят да те е поставил на второ място в Парламента. Лидерът на втората по големина парламентарна партия не се е показвал на живо пред хора откакто суверенът го издигна на това ниво. Не го даваха и как гласува, може би не е гласувал за себе си …Загадка! Фейсбук мълчи…Не гласува и в Парламента  – тоест, не си изпълнява задълженията, с които го е натоварил суверенът.

Всъщност, Фейсбук е единственият прозорец на лидера на втората сила към неговите избиратели. Ако беше първа сила и имаше 125 депутати, по Фейсбук ли щеше да управлява неговия кабинет? Или и тогава щеше да върне мандата – дистанционно, тъй като 125 не са достатъчни? Няма отговор…Фейсбук тук мълчи…

Един въпрос обаче, се оформя в общественото пространство и някои вече го задават публично: А ако по някаква причина собственикът на Фейсбук Зукърбърг, по-точно неговите администратори решат да закрият профила на Слави Трифонов, както се е случвало не с един?

Умира цяла свежа струя в политиката!

Не е ли време за референдум с един въпрос: ”Искате ли политиците, които избирате, да ви дават отчет на живо?”

Волен Сидеров

Бележка на АФЕРА: От интервюто, което Слави дал на сценариста си, който „задобрявал“ да го снима със собствения му телефон, разбрах две неща: Първото е, че трябва да има избори, докато партията на Слави не вземе 99,9 процента, че да си управлява сам и стабилно. Второто е, което впрочем знаех отдавна – не го мъчете тоя човек бе, той е кисел, защото непрекъснато го боли, сега вече освен крака и кръста. Когато те боли всичко, целия свят ти е крив. И ти личи. Не го казвам с лошо. Просто факт.

«