« Върни се назад Публикувано на 16.03.2020 / 12:08

КАК ЩАБА ИЗЛЪГА ЗА ЗАРАЗЕНИЯ ОТ КОРОНАВИРУС ВЪВ ВАРНА! ЕТО Я ИСТИНАТА!

КАК ЩАБА ИЗЛЪГА ЗА ЗАРАЗЕНИЯ ОТ КОРОНАВИРУС ВЪВ ВАРНА! ЕТО Я ИСТИНАТА!С назидателен тон генералът, ръководещ Щаба против коронавирус, заклейми варненеца, който даде положителна първа проба за коронавирус. След което разбрали, недоразбрали, медиите и българите масово във Фейсбук заклеймиха младия българин.

Никой не му написа името, въпреки че във Варна е обществена тайна кой е младия човек.

Това е Стилиян Христов, син на легендата на варненския футбол Пламен Христов, който почина преди години.

Генерал Мутафчийски обяви, че въпреки че е знаел, че Бергамо /Италия/ е гнездо на коронавируса, варненцът заминал точно за там.

Това обаче е лъжа.

Стилиян Христов, който едва ли не бе подложен на линч, както от медии, така и от социалните мрежи, след като всички се довериха на изнесеното от Щаба, без дори да потърсят неговата гледна точка или тази на близките, е закупил билет НЕ ДО БЕРГАМО, А ДО БАРСЕЛОНА /ИСПАНИЯ/, КАТО БИЛЕТА Е КУПЕН В НАЧАЛОТО НА ЯНУАРИ Т.Г.

Купува билет до Барселона, като пътуването до там е с прикачване от Бергамо.

На 4 март т.г. той пристига в Барселона, където в близко градче до Барселона е трябвало да обслужи музикално сватба, тъй като Стилиян Христов е диджей.

В България по това време още изобщо не е обявено „извънредно положение“.

След сватбата Стилиян остава няколко дни в Барселона и от Барселона лети директно с полет за София, тъй като разбира от медии, че е станало опасно и в България вече има „извънредно положение“.

Кацайки на летището в София е прегледан, т.е. е измерена му е температурата и сега – ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!! – ОТ СОФИЯ МУ КАЗВАТ: „ОТИВАШ ВЪВ ВАРНА ПРАВО ВЪВ ВОЕННА БОЛНИЦА!“

Стилиян Христов към този момент няма никакви оплаквания.

След като престоява на летището, без дори да се разхожда из София, Стилиян отива на гарата в София, откъдето хваща влака за Варна.

Във вагона е нямало никого, във вагона Стилиян е пътувал сам, нямало е никакви пътници!

Слизайки във Варна, той моментално отива с такси до Военна болница във Варна.

ОТ ВОЕННА БОЛНИЦА – ВАРНА НЕ ГО ПРИЕМАТ /!!!/ И ГО ИЗПРАЩАТ В ИНФЕКЦИОЗНОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА ОКРЪЖНА БОЛНИЦА!

Там му казват: „Седиш и чакаш!“. Имало струпване от хора. Стилиян Христов стои и чака. От Инфекциозното му казват, че единствения начин да бъде приет там, е да има някакви симптоми, за да го вкарат в болницата.

Той казва, че има симптоми, въпреки че се чувства здрав.

Първата му проба излиза положителна, изпратена е в София, и ДНЕС /!/ СЕ ОЧАКВА ПОТВЪРЖДЕНИЕ ИЛИ НЕ НА ВТОРАТА ПРОБА ЗА КОРОНАВИРУС!

Впоследствие се оказва, че НЕ ОТ БЕРГАМО Стилиян Христов лепва коронавируса, както бе подчертано от Щаба у нас.

Така че „разхождането“ за което бе заклеймен Стилиян Христов на наша територия НЕ Е ЗАВИСЕЛО ОТ НЕГО! ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТОЙ ЗАМИНАВА, КОГАТО У НАС НЕ Е БИЛО ОБЯВЕНО „ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ“, А КАТО СЕ ВРЪЩА ВМЕСТО ДА Е ПРИЕТ В БОЛНИЦА В СЪФИЯ, ГО ИЗПРАЩАТ ВЪВ ВАРНА, А ВЪВ ВАРНА ОТ ВОЕННА ПЪК ГО ИЗПРАЩАТ В ИНФЕКЦИОЗНОТО.

АФЕРА призовава преди да линчуваме някого просто по инфо, което е предоставено на юнашко доверие от Щаба, първо да се запознаем с цялата истина и всички гледни точки.

В момента Стилиян Христов е в Инфекциозното и се чувства много добре.

НА ПРАКТИКА, ВМЕСТО ДА ПОЗДРАВЯТ СТИЛИЯН ХРИСТОВ, ЧЕ СЕ Е ДЪРЖАЛ ОТГОВОРНО И МОМЕНТАЛНО СЛЕД ПРИСТИГАНЕТО СИ В БЪЛГАРИЯ, Е ОТИШЪЛ В БОЛНИЦА, ВЛАСТИТЕ, В ЛИЦЕТО НА „ЩАБА“ ГО ИЗКАРАХА ПРЕСТЪПНИК!

И още нещо недопустимо!!! – от Щаба смесват информация, свързана с ДРУГ БЪЛГАРИН, върнал се от Бергамо с автомобил, и я прехвърлят върху главата на Стилиян Христов, като така всъщност ЛЪЖАТ!

В резултат – Стилиян Христов е подложен на „линч“ и продължава да получава безумни заплахи по телефона си.

През цялото време той се е държал отговорно, бил е с маска, за сметка на Властите, които го разкарват из цяла България и Варна. А той сам моментално е отишъл в болнично заведение, връщайки се от Испания. Ако беше безотговорен, тъй като се чувства прекрасно, можеше изобщо да не посети болницата, откъдето го мотаят „иди тук – иди там“.

Кой е безотговорният? Стилиян или тия с униформите, дето не слизат от телевизора и създадоха такава истерия, че докараха хората да клеймят и линчуват заболелите, само защото са дезинформирани от самия Щаб?!

А на всичкото отгоре заявиха категорично, че Стилиян е болен от коронавирус, ВЪПРЕКИ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ /!!!!/ НЕ Е ИЗЛЯЗЛА ВТОРАТА ПРОБА!

Afera.bg

«