« Върни се назад Публикувано на 27.12.2019 / 9:32

КАК ФУНКЦИОНИРА ПОРОЧНАТА СИСТЕМА: КОЛКОТО ПО-ПРОСТИ ИЗБИРАТЕЛИ, ТОЛКОЗ ПО -АЛЧНИ, ПО-АРОГАНТНИ И ПО -ПРОСТИ СА ТЕХНИТЕ ПОЛИТИЦИ. АБСОЛЮТНА АКСИОМА.

КАК ФУНКЦИОНИРА ПОРОЧНАТА СИСТЕМА: КОЛКОТО ПО-ПРОСТИ ИЗБИРАТЕЛИ, ТОЛКОЗ ПО -АЛЧНИ, ПО-АРОГАНТНИ И ПО -ПРОСТИ СА ТЕХНИТЕ ПОЛИТИЦИ. АБСОЛЮТНА АКСИОМА.Истинската интелигенция би могла да оцени несъстоятелността на т.н политически “елит” (върхушка). Затова умните хора се подлагат на геноцид и унищожение, особено, ако посмеят да надигнат глава или да си наврат носовете в политическата кухня/клоака и да подушат миризмите и.

Няма да чуете истински умни хора да говорят или да анализират политика в т.н медии.

На тяхно място мафията пробутва дебелогуши и прости дърдорковци, които със заучени кухо дрънчащи фрази успиват дремещото стадо.

По същия начин се избутват и умните избиратели от центъра, от големите градове, които имат ценз, опит и разсъдък да отсеят сеното от плявата, истината от лъжата, добрите намерения от измамните схеми, патриотизма от дупедавството и на тяхно място се настаняват нахални, гладни, прости и арогантни селяндури от дълбоките интелектуални периферии.

Тези полухора са удобни за статуквото/мафията, защото получили дребна паша са доволни въобще, че са ги пуснали да пасат и щъкат на синджир около жълтите павета.

Този самодоволен, прост, неук, илитератен, инертен, снобеещ, блеещ избирател, лишен от всякакви битови, житейски и интелектуални претенции за себе си, децата, жената и себеподобните си, е днешният планктон, днешната тор, в която е превърната България и от която започва хранителната верига на дребните и едрите хищници.

Колкото по-прости и непретенциозни избиратели, толкоз по-арогантни, по-алчни и по-прости са техните политици. Абсолютна аксиома.

Зловещ кръг от непоносими за цивилизования човек същества и закономерности. Така сме принудени да живеем в смешните си аквариуми ние, малцината в изолация, които не понасяме нагаждачеството и подмазвачеството срещу подаяние от жълти стотинки на разсилните на деня.

А политиката е няколко етажа бездарници.

Най-отдолу са най-зависимите, послушните и безхарактерните. Колкото е по-оцапан с пороци, содомитски наклонности и ужасни качества и колкото по-сериозни компромати има за някой, толкова по -нависоко в хранителната верига го слагат – чиновник, депутат, министър и недай си боже нагоре….

Насраният до ушите му зачервен гол задник дори не бива забелязван отдолу в подножието от стадото оФци, забило безмозъчни глави в земята.

Вместо пъдари и овчарски кучета се ползват блюдолизническите медии, които отстрелват всеки неудобен и така вменяват стадното чувство на простолюдието, накичено силом с титлата “народ”.

Същевременно медийните проститутки, наречени “баджаци”, обслужват най-долните инстинкти на господарите си по най-долен и по най-неморален и обиден за човеците начин.

Николай Бареков

«