« Върни се назад Публикувано на 29.04.2022 / 21:04

КАК ТРЯБВА ДА СЕ НАРИЧАТ НАШИ И ЧУЖДИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ПОДКРЕПЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ИЗВЪРШЕНИ ОТ НАЦИСТИ?

Нека огледаме снимката и запомним добре съдържанието й!

В средата Зеленски, от дясната му страна геерал Наско, а плътно от другата страна Балабанов /разбирайте Слави Трифонов/. Кирил Петков е ясен, няма нужда да го обсъждаме, както и онова другото нещо до него, което не само изглежда като парцалена кукла.

Всички вече разбрахте, че режимът на Зеленски в Киев, създаде, финансира и подкрепя до днес действията на паравоенните нацистки формирования в Донбас и Луганск. Бяха извършени най-големите етнически прочиствания и геноцид след ВСВ. Русия търпя и стиска зъби цели 8 години и отговори на това клане /включително и на етнически българи/ с решаващ и категоричен удар. Освен това, режимът в Киев логистиран от няколко държави /не от цялото НАТО/, изгради огромна военна инфраструктура с тежко въоръжение, изцяло с нападателни оръжия.

Целта им беше Русия! Нищо друго. Това не бяха съгласувани действия с всички страни в НАТО, нито сега има общо решение и общи действия от името на всички държави членки на НАТО. Нацистката политическа хунта е формирана и ясна.

Как трябва да се наричат наши и чужди политици, които подкрепят престъпления срещу човечеството извършени от нацисти? И каква трябва да бъде съдбата на такива нечовешки същества? Нямам други въпроси, времето само ще покаже и издаде присъдата си.

Николай Марков

«