« Върни се назад Публикувано на 25.09.2021 / 17:13

„КАК СТЕ?“ БЕЗЧУВСТВЕНОСТ В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ

„….Вдовицата на подполковник Терзиев направи и много лични признания: „Ген. Петров ми се обади два пъти да ми предложи детето ми да отиде на лагер и аз да взема карта за почивка. И едно питане от Радев: „Как съм?“, заяви на пресконференцията жената на загиналия пилот.

Имаше едни изявления, които не е трябвало да ги прави г-жа Попова. Контакти са търсени от наша страна“, обясни служебният министър на отбраната Георги Панайотов, запитан дали са търсили жената на Терзиев.“

Респекта ми има Димитрина Попова, заради хладнокръвието с което изнесе пресконференцията на женските си плещи с целия службашки генералитет, начело с изумения служебен военен министър.

Запази бон-тон-а, въпреки че предполагам какво и е струвало – да гледа лъжци срещу себе си, които лъжат без да мигат. Лъжци, които когато ги питат нещо конкретно, вместо да отговорят мъжки и честно, бягат като мишки от истината, лицемерно и сълзливо отклонявайки истинския отговор с мелодраматични рецитации, отправени към сина на загиналия пилот Валентин Терзиев.

Ако аз бях на нейното място, щях да ги навра в мустафа-ов задник тия наведени, надупени, слугински генерали в угода на „синергията с дневния ред на САЩ“ и на произнеслия като кредо на държавата ни тази реплика – президент Румен Радев.

Майната му и на това, те са си продали задниците отдавна, но ако нещо наистина е потресаващо втрещяващо, това е – „и едно питане от Радев: „Как съм?“.

БЕЗЧУСТВЕНОСТ! В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ!

Това лице, домъкнато за ръчичка от Корнелия Нинова, за да го направи президент, за което гласувахме и онези, които не сме от БСП, само и само да е глас срещу Боко Тиквата и пасмината му, не е шофьор на ТИР, не е бакалин, не е месар, а пилот! Колега на загиналия Валентин Терзиев.

Това лице ПРЕЗ ЧОВЕК пита вдовицата на Терзиев „Как сте?“.

Вие разбирате ли за каква липса на състрадание става дума? За каква липса на милосърдие? За каква липса на МЪЖКА човечност?

За какво сърце, в лайна увито?

Нищо друго няма значение – нито университети, нито кариери, нито лицемерни, заучени рецитации, които изнася, нито фалшиви жестове, нищичко! Само този малък откъс от същността му е достатъчен, за да знаем с кого си имаме работа.

Не само с безчувствен типаж, готов в името на кариерата си на всичко, не само готов в името на втория си мандат и „светлото си бъдеще“ да се просне с изплезен език пред краката на американския посланик, но и страхлив – да застане очи в очи с изгубилата МЪРЦИНА своя мъж и честно, мъжки, да и каже цялата истина за КУРБАНА, който го дадоха. В името на „синергията с дневния ред на САЩ“.

Не слушайте рецитациите, които винаги се пишат от наемници, не гледайте заучените жестове пред огледалото, които ви демонстрира, не се опиянявайте по пропагандно наученото поведение!

Съзирайте мъничките детайли, като този!

Само те показват – добър човек ли имате насреща, честен мъжкар или хлъзгав охлюв.

Как сте?

Как да е жена, изгубила мъжа си в държава, в която го е пратила на смърт, защото е мноооого ваааажно дневния и ред да бъде в синергия с този на САЩ?!

Жена, която нетрепкащи генерали лъжат в очите и в същото време ЗА ПРЕД ЖУРНАЛИСТИТЕ И ЗА ПРЕД КАМЕРИТЕ рецитират патосни слова какъв герой бил загиналият Валентин Терзиев.

Как да е? Хоро ли да играе?

Заслужавахте да ви забие едно в мутрите – на всичките, начело с Радев.

Но тя ви уби с възпитание. И със силата да отстоява Истината.

Сила, на която са способни само жените.

Не ПУТЬОВЦИТЕ!

Веселина Томова

Колаж: Виктор Димчев

«