« Върни се назад Публикувано на 10.04.2014 / 10:08

КАК СТАНИШЕВ & ДОГАН & СЛУЖБИТЕ ДОВЕДОХА БОЙКО БОРИСОВ НА ВЛАСТ И КАК СЕГА ПАК ГО ВРЪЩАТ НЕПОКЪТНАТ

 

Бареков днес открехна завесата на онова, което още през 2009 година написа в прав текст АФЕРА – че БСП, правителството на Станишев, Доган и спецслужбите поднесоха на обща тепсия властта на Бойко Борисов и ГЕРБ. Сега се случва абсолютно същото. Със същите играчи. През 2009 година управлява правителството на тройната коалиция, начело със Сергей Станишев. ДАНС е в ръцете му като „мистър Клийн”. Тогавашните парламентарни избори са взривени от „изпуснат” запис на изказване на Ахмед Доган в с. Кочан. Това се случва с оперативна комбинация на спецслужбите.

Изказването взривява обществото. Дори и онези, които изобщо нямат намерение да гласуват, излизат до урните, единствено и само, за да накажат Доган и ДПС. В полза … на ГЕРБ и Бойко Борисов.

Днес в ефира на ТВ7 Николай Бареков, който по онова време работи в bTV, припомни:  „Тогава бях журналист в бТВ и всички ми звъняха истерично да пускам този  клип – и ДПС, и ГЕРБ, за да го коментират. Всички сияеха.“

Благодарение на „случайно изтърваната” реплика на Доган в с. Кочан, Борисов печели изборите. Повечето от българите гласуват на инат и това е целта на Режисьорите.

По онова време ДАНС е ръководена от Петко Сертов. Алексей Петров е още далеч от удара с нож в гърба на Бойко Борисов. Тогава Петров и Борисов са близки, пият бяло вино и ядат сирене на басейн „Спартак”, и Петров много се дразни когато някой напада авера му Борисов.

Цветлин Йовчев е напуснал ДАНС, НО… забележете!, като кадър, създаден от Иван Драшков, близък до Доган, Цветлин Йовчев е ВЪРНАТ ВЕДНАГА СЛЕД ПОБЕДАТА НА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ КАТО ШЕФ НА ДАНС. И това става на 10 август 2009 година. ГЕРБ и ДПС продължават комбината.

Веднага след брилянтното изпълнение на „активното мероприятие” в с. Кочан.

БСП и Сергей Станишев  губят изборите.

Правителството на Станишев и службите му НЕ СИ МЪРДАТ ПРЪСТА ПО ОНОВА ВРЕМЕ да разровят лошите миризми около Бойко Борисов и ГЕРБ. Пазят го.

ДПС както винаги взима своето.

Днес, вече в 2014 година, сценката се повтаря.

Правителството с мандата на БСП – Станишев отново жали Борисов и той е непокътнат. Обещаната цялостна, пълна и задълбочена ревизия на управлението на ГЕРБ се превърна в поредната лъжа на Станишев.

След като през 2009 година Бойко Борисов възнаграждава Цветлин Йовчев с шефското място в ДАНС, веднага след сформирането на правителството „Орешарски” Станишев & Доган възнаграждават Цветлин Йовчев през 2013 година с постовете вицепремиер и министър на вътрешните работи.

Месеци наред се ризиграва пошлото зрелище – бой по Цветанов, за да хвърлим пясък в очите, че нещо правим срещу престъпленията, извършени от ГЕРБ, но Борисов НЕ СЕ ПИПА.

С наближаването на евроизборите близостта на ДПС и ГЕРБ, респективно с БСП на Станишев, лъсва демонстративно.

Това пак работи за ГЕРБ и Борисов.

Българинът пак трябва да бъде „режисирано” отвратен.

Кафето между Местан и Борисов, обядите между Местан и Цецка Цачева се пласират умишлено в общественото пространство.

Шахматистът Доган я умее тая игра. И нищо не губи. Само печели.

Цветлин Йовчев е спойката между заверата ДПС – БСП – ГЕРБ на Бойко Борисов.

Играчите и през 2009 –та и през 2014 -а са същите.

И този път връщат недосегаемият човек от Банкя. И този път непокътнат.

Очаква се новия „Кочан”.

Да внимаваме.

Afera.bg

 

 

 

 

«