Публикувано на 21.12.2021 / 9:43

КАК ОТ „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ НА РАШКОВ ИЗНАСЯТ КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ В САЙТ, СВЪРЗВАН С ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

Как от „Вътрешна сигурност“ започнаха да пишат в Narod.bg?! Болонките на Рашков се оплетоха в схема, докато атакуваха предизборно Ицо Носа от ГЕРБ. От върха на МВР най-лесно се стига до следствието, но не като директор, а като обвиняем…

Самозабравянето винаги е била водещата причина в МВР всичко да се срутва, а тези, които са на върха на пясъчните кули да падат болезнено на земята. Така (ще) се случва и с поредния мислещ се за „голяма работа“ вътрешен министър. Бойко Рашков превърна вътрешното министерство в банда за изпълнение на политически поръчки, докато всички схеми бъдат прихванати от синергичните другари на Румен Радев.

Самозабравянето на Рашков вече води опасни последици надолу по веригата. Заради това не е изненадващо, че послушните му болонки във „Вътрешна сигурност“ необезпокоявани „пускат“ класифицирана информация из различни сайтове. Министърът като зарежда с пасквили и компромати всякакви Чобановци и Бомби, Рачевци и Бабикянци, защо и подопечните да не пускат контролирано писания насам-натам.

Разнасял ли е в края на месец октомври една папка Христо Христов, заместник-началник на „Вътрешна сигурност“ в МВР, назначен и послушник на Рашков, съдържаща класифицирана информация, която по-късно се появява в сайта Narod.bg?

По Закона за класифицираната информация, ако се потвърди, че от „Вътрешна сигурност“ са предоставили въпросната информация на трети лица, то това е основание за търсене на наказателна отговорност. Според чл. 357, ал. 1 от НК разкриването на секретна информация, представляваща държавна тайна, се наказва минимум с лишаване от свобода от две до осем години. И Рашков много добре знае това.

Компроматите се появяват в публикация във въпросния сайт, забележете –  три дни преди парламентарните избори на 14 ноември, при положение, че мишената е Христо Терзийски – Ицо Носа, кандидат за депутат от ГЕРБ.

Когато АФЕРА е разкривала истината за Терзийски /АФЕРА на 11.03.2020:

СДЕЛКА МЕЧТА ЗА ШЕФА В МВР НА „НАЦИОНАЛНА ПОЛИЦИЯ“. НА БАИР ЛОЗЕ ИЛИ ЗЛАТНА РИБКА. БИЗНЕС НА ЧЕСТНА ДУМА

АФЕРА на 2.03.2020:

ШЕФЪТ НА „НАЦИОНАЛНА ПОЛИЦИЯ“ ЗАБЪРКАН С КИПЪРСКИ АФЕРИСТ, ЗАВЛЯКЪЛ БАНКИ! КУПУВА ИМОТ В ДРАГАЛЕВЦИ ОТ НЕГО НА СКАНДАЛНО НИСКА ЦЕНА!/,

Рашков и верните му болонки са си налягали парцалите, та сега имаме право да им разкриваме и техните схеми, които неминуемо се диктуват по пловдивско-масонска линия от Копринката и „антикорупционер“ №1 Узунов.

Какъв сайт е Narod.bg и кой го списва? Разследване, публикувано в „24 часа“ отдавна осветли, че зад интернет-сайта официално стои „Хаки Фиш“ ЕООД, собственост на социално слабия Николай Низол. Нищо, че Низол изобщо няма и идея, че официално се води издател на Narod.bg. Схемата е повече от прозрачна, нали!?

Кой сега в МВР ще провери, дали месец преди Narod.bg да удари Ицо Носа (Христо Терзийски), по искане именно на заместник-началника на „Вътрешна сигурност“ Христо Христов, от службата са изготвили над 20 справки, съдържащи класифицирана информация.

Има ли връзка атаката срещу Терзийски със секретни материали от архивите на МВР с притесненията на Христов, а и на директора на „Вътрешна сигурност“ Георги Георгиев, че ако не положат усилия да компрометират противниците на Бойко Рашков, дните им като шефове са преброени.

Ако Христов и Георгиев не вярват, да попитат Васил Вълчев какви ги разправя на оперативни срещи на висок градус с чуждестранни разведки.

Като тотални аматьори от милиционерските времена, в които Рашков е бил следовател от Народната милиция, Георгиев и Христов набутват в схемата близка до министъра служителка. Класифицираната информация на „Вътрешна сигурност“, която се появява в Narod.bg, е подбрана и обработена от Валентина Цолова, издигната скорострелно (за един ден) от Рашков от разследващ полицай в Областна дирекция на МВР – София.

Още по-интересно става когато още преди изборите се установи, че „момичето на Рашков“ във „Вътрешна сигурност“ Валентина Цолова е съпруга на Тодор Цветанов Цолов, един от т.нар. „външни експерти“, наети от ЦИК за изготвянето и внедряването на софтуера на машините за парламентарните и президентските избори. Вярвайте, че изборите са били „честни“ при подобна врътка – Рашков – Цолова – Цолов. Така че хич „синергията“ Радев да не се пъчи колко голям победител е бил на изборите.

Както е тръгнало Бойко Рашков може да стане причина цялата дирекция „Вътрешна сигурност“ да остане без достъп до класифицирана информация.

Министърът ще успокоява болонките, ще им казва, че и той е бил с отнет допуск до класифицирана информация, ма си го е върнал, а после успя да омаже с постановката с куция глиган Димитър Георгиев, бившият шеф на ДАНС.

Там на върха, където всички се мислят, че ще са вечни и недосегаеми, обаче явно са пропуснали да вземат необходимите мерки, за да заличат следите си. Дали близо два месеца след подобен теч на класифицирана информация от МВР към сайт за фалшиви новини вече е започнала проверка? Не, не е започнала. Защото, ако беше извършена, то към днешна дата болонките на Рашков трябваше да търпят най-малкото дисциплинарни наказания, а и не само.

А пък самата липса на проверка за разкриване на изнасянето на секретна информация може да се тълкува и като прикриване на престъпление.

Сега вече ясно ли е, че когато се самозабравиш на върха на МВР, много бързо падаш на земята и отиваш в следствието, но не като директор, а като обвиняем. Цветан Цветанов знае най-добре.

Наздраве…

Калин Спасов

 

Коментари 13 за
“КАК ОТ „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ НА РАШКОВ ИЗНАСЯТ КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ В САЙТ, СВЪРЗВАН С ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ”

 1. Сапунения сериал е разказан и разкрит , манипулация на софтуера и великите победители се оказаха обикновени измамници , аморални манипулатори Харвардските измамници и Радев смотаняка. В нета има реклама за интерактивно учебно помагало по български език и география за Киро меморандума, Дунав мост 2.
  Лицата на измамата, полунощ в стаята на сенките , уговарят си пищни тържества , кражби и продажби. Както един друг виден представител Цеко цървули , от високо, високо, падна ниско , ниско може да има шедьовър на разказа с неочакван провал за промяната с измамата.

  1. Колко Държавни структури и учреждения са АКЦИОНЕРНИ ???Кой прибира Печалбата и КОЙ плаща Загубите??? акво става с Финансите им когато Минават през Частни Банки защото и Държавна има само по ИМЕ???
   Въпрос за Хардвардци!!!Всъщност дали и Държавното е държавно!?!?!?Или държавата ни е КОРПОРАЦИЯ!!!

   1. Добър ден. Единствените държави, които притежават банките си са Иран и Северна Корея. Останалите – знаете на кого са.

 2. В България Класифицираната Информация е само за Обществото И което НЕ трябва да ЗНАЕ какво става в Офисите на Бардака!!!

 3. Афера, блестящи сте!!!
  Дълго време ви чета и реших да се приобщя към вашия форум.
  Живо се интересувам от сексуалните авантюри на една свръхамбициозна и властолюбива синьо-червена леля и от сексподвизите на една бивша министърка, която има имен ден на Цветница.
  Афера, пожелавам ви здраве и все така успешно да громите всякаква измет!
  Лек ден и приятно настроение !

 4. Имам една голяма мечта и тя е да се из*ера във всеки от 12-те кенефа на Рашков и да имам тъща като тази на Цв.Цветанов.
  Ако това стане, ще бъда щастлив като волна птица.

 5. Физически противна, морално нечистоплътна, силно посредствена човешка същност у предателя.
  Жалка работа.
  Никой не обича предателите, но ги ползва за разни нужди.
  Жалка работа за страхливците.

 6. Добре, какви промени чакате. Смешни и наивни хора. От кого идват промените.От Радев, който плащаше любовни удоволствия с втора заплата за любовницата си и препродава апартаменти. Рашков – със своите 19 актива, постоянно на държавна работа, Слави, който крие пари в офшорни зони, Нинова, която унищожи 3 външнотърговски предприятия, урунгел Христов, който си купи два апартамента за 1 година, без да работи никъде, Кирчо и Кокорче, с пари от неизвестен произход и др.
  Не знам друга държава, където населението би било толкова наивно и мързеливо към собствената си съдба. Повечето чакат добър чичо, който щедро ги обсипва с добри намерения. Те чакат 30 години, но вече е израснало поколение, което иска всичко наведнъж, а населението отново остава при счупено корито, както в приказката на великия Пушкин.

 7. От около 1г. , Цвъкела обслужва орално Румен Радев чрез сайтове под негов контрол – narod, fakti, frognews, lupa , вестник уикедн също. Обещали са му да кадрува отново в МВР , така че наблюдавайте вторите ешалони’

  1. Много точно наблюдение! Известно е, че още чакаме големи разкрития за Борисов, по ред, от Цветан Василев, Цветан Цветанов и Васил Божков, но не би! Имам предвид с доказателства, а то те си напазарували медии, за да внушават, манипулират и спекулират! Е, ако тия хора нямат доказателства, то значи няма и достоверни факти! Преди няколко дни гледах италианско криминале за мафията, сигурно някъде от 2005-2006 г. и да ви кажа пачките с банкноти от 500 евро, които разнасяха мафиотите между Палермо и Ферара изглеждаха доста по-истински от хартиените в чекмеджето! Филм, реквизит, магия, ама съвсем си бяха като истински!

 8. Тези които бяха преди Рашков са повече от ясни, но както виждаш Калине няма с повдигнато обвинение.

  ЗАЩО ЛИ?

  Виждаш как един бивш министър БЯГА и НЕ ИПЪЛНЯВА разпорежданията на контролните органи.
  После повторно минава като на парад през КПП -то което е следвало да го задържи с КРАДЕНАТА КОЛА до изясняване на случаят.

  Прукуратурата го играе нито чула , нито видяла.
  Главният секретар на МВР също е в бездействие.
  Защо няма обяснение на случаят и поведението на длъжностните лица които е трябвало да задържат Горанов, а не да го пускат с друга кола?!!

  ИМА САМО ЕДНО ОБЯСНЕНИЕ – такъв е материала с който работи Рашков и екипа му.
  Няма нови хора, всички са старите , а системата изобщо не е разградена.
  Тя си е в очакване да мине бурята и да продължи да прави това което е правила и досега.

  ОТКЪДЕ ДА НАМЕРИ ПО СВЕСТНИ ХОРА РАШКОВ?!!
  Това има с това разполага.
  Мисля, че едва ли ще промени наследеното с години мислене на хората заемащи ключови позиции в системата.

  ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ КИРЧО И КОКОРЧО ДОЙДОХА НА ВЛАСТ НЕ КАТО ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ С ВИЗИЯ ЗА КОНКРЕТНА ПРОМЯНА , А КАТО СМЕНЕН УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ НА ЕДНА ФИРМА , КОЯТО ЩЕЛИ ДА УПРАВЛЯВАТ ПО НОВ НАЧИН.

  Така , че промяна няма да има!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *