« Върни се назад Публикувано на 17.11.2017 / 9:32

КАК ЗАПОЧНА ЕДИН ТЕЖЪК РАБОТЕН ДЕН НА БОБИ Б. НЕБЛАГОДАРЕН НАРОД, ДА МУ Е… МАМАТА!

БОЙКО БОРИСОВБоби Б. отвори очи, почеса се по брадата, погледна през прозореца и си помисли: Да кажа на Цецо да се скара на метереолозите, ебаси времето! Полежа още малко, никак не му се ставаше. Сънува, че лети. Кво да измисли, че да се повози на хеликоптера малко? Дали да не отскочи до Атина, да поспасява малко? Нее, много е кално… Скоро летя до Рим. Неудобно е пак да иде, а им хубави пиците…. А и тая Корнела иска да ходи в парламента.

Изпъшка и стана. Отиде в банята, постоя половин час там, разглеждаше плочките и реши, че трябва да ги смени. Да не забравя да кажа на Гошо*да извика некоя дизайнерка, ама млада.

Някъде долу се чуваше досадния глас на Външната Му и и от време на време на Николаев. Бе, аз нали забраних да ме занимават с телевизори, бе! Да си слушат без звук, като толкова искат!

С много жени е бил, ама тая е напрао ужас! Не спира да говори, непрекъснато – прегърни ме, целуни ме, знаеш ли колко беше готино в Саудитска арабия, ние сме стабилни, почти няма корупция, Брюксел-мрюпсел… Да не я пратиш някъде!

Обръсна се, облече си костюма, въпреки, че хич не му се искаше… На стола уютно си стоеше анцуга и сякаш го подканяше да изиграе едно тенисче, ама… Ех, как обича да играе тенис и е много добър! Спомни си как би Бекер и онова мрънкало Малеева, ей велик беше. Ама няма начин, как не го оставят на мира тия хора бе – пенсиите им били ниски. Нали ся ще им дам по 40 лв. на тия досадници! Здравеопазването, та здравеопазването – ей ви там още малко пари… И тоя Главчев с неговите глупости….

Неблагодарен народ, да му е…а мамата! Нарочно го правят, да ме изложат пред милата Ангела и Макрон! И Лилето искат да издънят. Ммм, Лилето…. да не забравя да кажа на Гошо да извика Лилето да вечеряме заедно.

Докато слизаше надолу при колата, стомахът му се обади. Даа, това е от ония аржентинските телешки пържоли. Да кажа на Гошо, да спре известно време с тях. Кво ли му се яде довечера? Едни кебапчета … или кралски скариди, какво ли ще предпочете Лили? Да не забравя да кажа на Гошо, че уискито свърши. А и магнолията да завият, че застудява. Да не забравя да кажа на Гошо! Започна още един тежък работен ден!

–––––

*Гошо – шеф на охраната

Виктория Тинтерова

«