« Върни се назад Публикувано на 06.12.2019 / 14:04

КАК ГЕРБ ПРАВИ ИЗБОРИ: ДИРЕКТОРКА НА УЧИЛИЩЕ БЕЗЦЕРЕМОННО ПРИКАНВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И РАЗДАВА ПОПЪЛНЕНА БЮЛЕТИНА! /АУДИО ЗАПИС!/

КАК ГЕРБ ПРАВИ ИЗБОРИ: ДИРЕКТОРКА НА УЧИЛИЩЕ БЕЗЦЕРЕМОННО ПРИКАНВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И РАЗДАВА ПОПЪЛНЕНА БЮЛЕТИНА!ДО
ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

До Председателя на ДАНС София бул. ”Черни Връх”45

С Ъ О Б Щ Е Н И Е
за извършено престъпление
по смисъла на чл.209 от НПК

ОТ: Григор Вихров Здравков
Българска Легия Антимафия

София ул.“хан Аспарух“№18

УВАЖАЕМИ Г-Н ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Г-Н МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ,

С настоящото Ви уведомявам за известни ми факти и обстоятелства, обосноваващи предположение за извършени престъпления от лица, разполагащи с политическо и обществено влияние в страната по-точно в региона на Ботевград , срещу изборното законодателство.

Считам, че в случая има предположение за неизпълнение на служебни задължения от длъжностни лица, с които са свързани подотчетните по-долу лица.

Считам, че в случая също може да се разкрие и ръководство и участие на организирана престъпна група по смисъла на чл.321 от НК, с цел манипулирана на избори за местна власт 2019.

Също така с настоящото Ви уведомявам за известни ми факти и обстоятелства, обосноваващи предположение за потенциален конфликт на интереси, търговия с влияние и евентуални изборн закононарушения от страна на лице(лица), разполагащо с достатъчно политическо влияние, както лично, така и чрез свързани с него лица в региона на Ботевград

Също така с настоящото Ви уведомявам за известни ми факти и обстоятелства, обосноваващи предположение за потенциален конфликт на интереси, търговия с влияние.

Също така притесненията ни са, че в случая се навежда на основателни съмнения за възползване от служебно положение и търговия с влияние за дълъг период от време и извършени престъпления по чл. 283 от НК.

УВАЖАЕМИ Г-Н ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Г-Н МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

С оглед на гореизложеното и упражнявайки правомощията, които имате съгласно Закона за съдебната власт и Наказателно-процесуалния кодекс, Ви моля да считате настоящото като съобщение за извършено престъпление по смисъла на чл.209 от НПК и да предприемете необходимите действия за извършване на предварителна проверка по случая. В случай, че се разкрият данни за извършени престъпления от някои от цитираните в изложението лица, Ви моля да предприемете необходимите действия за образуване на наказателно производство.

В Ботевград , в СОУ „Никола Йонков Вапцаров“, на 21.10.2091 е свикано събрание на училищното настоятелство и служителите по искане на директора на училището г-жа Петя Кочкова. Пред повече от 60 присъстващи Петя Кочкова открито и безцеремонно приканва (агитира) хората да гласуват за ПП ГЕРБ и в частност на-вече за лицето Георги Даринов Донков. Същата (Кочкова) раздава агитационни материали, наподобяващи попълнена бюлетина. Прилагам копие от същата.

КАК ГЕРБ ПРАВИ ИЗБОРИ: ДИРЕКТОРКА НА УЧИЛИЩЕ БЕЗЦЕРЕМОННО ПРИКАНВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И РАЗДАВА ПОПЪЛНЕНА БЮЛЕТИНА!

Събранието е проведено в учителската стая на СОУ, Агитацията също е провеждана там както и на цялата територия на СОУ „Никола Йонков Вапцаров“, Интересен факт е че Георги Донков има съпруга (Ева) Евелина Донкова същата е зам. директор на СОУ „Никола Йонков Вапцаров“. Г-н Георги Даринов Донков е председател на училищното настоятелство . Прилагам един брой звуков файло под име 20191021_131949.mpeg4. m4a и големина 11,1 MБ (11 702 825 байта) (запис) които потвърждават написаното по-горе. Записа е правен на 21.10.2019 в 13.10 часа. Считам , че са нарушени редица членове и текстове от различни законодателства , както й всякакви морални и етични норми.

Баскетболист, лекар и юрист водят листата на ГЕРБ-Ботевград

Баскетболната легенда Сашо Везенков води листата за общински съветници на ГЕРБ в Ботевград.
Втори е лекарят д-р Георги Канзов, управител на диагностично-консултативния център „Св. Анна“ – добре познато име на жителите на Ботевград и на цяла Софийска област.
Юристът Георги Донков е трети. Той е уважаван адвокат, както и експерт в местно самоуправление, председател на училищното настоятелството на училище „Н.Й. Вапцаров“.
Росица Милчева заема четвъртото място в листата на ГЕРБ. Досега тя беше зам.-председател на Общинския съвет на Ботевград след години работа като експерт в общинската администрация.
Пети е Кирил Руневски, който ръководи контрола на качеството на лекарствата, произвеждани от една от българските фармацевтични компании.
Иван Николов е дългогодишен учител и директор на Професионалната гимназия по техника и мениджмънт „Христо Ботев“ – шести в листата.
Теодор Пеев е управител на транспортна фирма и е на седмо място в листата на ГЕРБ за общински съветници.
Осми е Димитър Романов – предприемач с дълъг опит в земеделието и в управлението на собствен бизнес.
Пламен Трънски е спортист и треньор по таекуондо от дълги години, работил с много от децата на Ботевград. Той заема девета позиция в листата.
Десети е Тихомир Николов, ръководител на Северозападния експлоатационен район Ботевград към “ Булгартрансгаз”.
ГЕРБ-Ботевград участва с пълна листа за общински съветници в избори’ 2019. Общото между тях е желанието им местната власт да бъде по-чувствителна към гражданите, отговорна и честна към общността, а общината да се развива по-добре и по-бързо.
Кандидатите за общински съветници са професионалисти от всички области на живота. Сред тях има уважавани учители, лекар, инженери, икономист, предприемачи, спортисти, експерт по сигурността.

Ето и пълния състав на листата за общински съветници от ГЕРБ:
1.Сашко Михайлов Везенков
2.Георги Кръстев Канзов
3.Георги Даринов Донков
………………………………………..
София 06.12.2019
С уважение: Григор Здравков
Българска Легия Антимафия

София, Пл. България 1, НДК Административна сграда, ет. 17. ПП ГЕРБ , ЕТИЧНА КОМИСИЯ

Уважаеми дами и господа членове на Етичната комисия на ПП ГЕРБ

Във връзка с дадените Ви правомощия от последния конгрес на ПП ГЕРБ и последващото заседание на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ Ви Изпращам сигнал по компетентност

В сигнала подробно са описани евентуални нарушения на закона и моралните норми на РБ, от Ваши членове , заемаш ръководен постове на средно ниво в ПП ГЕРБ . Моля на Ваше заседание да разгледате подадения от мен сигнал заедно с копията от документи, касаещи същия. Считам че има в сигнала и записа приложен към него , достатъчно данни за манипулиране на изборите в град Ботевград от Петя Кочкова , Георги Даринов Донков и Ева Донкова

Моля ако прецените че съществуват съмнения за нарушения на законите на РБ от този (тези) Ваш член да уведомите Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и най-вече компетентните органи на РБ. Въпреки подробно описаните получатели на текста по-долу моля да приемете този сигнал със всичките произтичащи от това задължения като :

С Ъ О Б Щ Е Н И Е за извършено престъпление по смисъла на чл.209 от НПК

Моля да бъда уведомен официално за последващите действия и решения

на Етичната комисия. Също така мога да дам допълнителна
информация и доказателства относно други действия и поведение на
този Ваш член(членове) и приближени до него лица включително и
други ръководни кадри на средно ниво в ПП ГЕРБ, предполагащи грубо
погазване на законите, етичните и морални норми в РБ.

Прилагам текст сигнал до компетентни органи и приложения: аудио запис и
агитационни материали

София 06.12.2019
Григор Здравков
Българска Легия Антимафия

ЗАПИСЪТ МОЖЕ ДА ЧУЕТЕ ТУК!:

«