Публикувано на 06.12.2019 / 14:04

КАК ГЕРБ ПРАВИ ИЗБОРИ: ДИРЕКТОРКА НА УЧИЛИЩЕ БЕЗЦЕРЕМОННО ПРИКАНВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И РАЗДАВА ПОПЪЛНЕНА БЮЛЕТИНА! /АУДИО ЗАПИС!/

КАК ГЕРБ ПРАВИ ИЗБОРИ: ДИРЕКТОРКА НА УЧИЛИЩЕ БЕЗЦЕРЕМОННО ПРИКАНВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И РАЗДАВА ПОПЪЛНЕНА БЮЛЕТИНА!ДО
ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

До Председателя на ДАНС София бул. ”Черни Връх”45

С Ъ О Б Щ Е Н И Е
за извършено престъпление
по смисъла на чл.209 от НПК

ОТ: Григор Вихров Здравков
Българска Легия Антимафия

София ул.“хан Аспарух“№18

УВАЖАЕМИ Г-Н ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Г-Н МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ,

С настоящото Ви уведомявам за известни ми факти и обстоятелства, обосноваващи предположение за извършени престъпления от лица, разполагащи с политическо и обществено влияние в страната по-точно в региона на Ботевград , срещу изборното законодателство.

Считам, че в случая има предположение за неизпълнение на служебни задължения от длъжностни лица, с които са свързани подотчетните по-долу лица.

Считам, че в случая също може да се разкрие и ръководство и участие на организирана престъпна група по смисъла на чл.321 от НК, с цел манипулирана на избори за местна власт 2019.

Също така с настоящото Ви уведомявам за известни ми факти и обстоятелства, обосноваващи предположение за потенциален конфликт на интереси, търговия с влияние и евентуални изборн закононарушения от страна на лице(лица), разполагащо с достатъчно политическо влияние, както лично, така и чрез свързани с него лица в региона на Ботевград

Също така с настоящото Ви уведомявам за известни ми факти и обстоятелства, обосноваващи предположение за потенциален конфликт на интереси, търговия с влияние.

Също така притесненията ни са, че в случая се навежда на основателни съмнения за възползване от служебно положение и търговия с влияние за дълъг период от време и извършени престъпления по чл. 283 от НК.

УВАЖАЕМИ Г-Н ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Г-Н МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

С оглед на гореизложеното и упражнявайки правомощията, които имате съгласно Закона за съдебната власт и Наказателно-процесуалния кодекс, Ви моля да считате настоящото като съобщение за извършено престъпление по смисъла на чл.209 от НПК и да предприемете необходимите действия за извършване на предварителна проверка по случая. В случай, че се разкрият данни за извършени престъпления от някои от цитираните в изложението лица, Ви моля да предприемете необходимите действия за образуване на наказателно производство.

В Ботевград , в СОУ „Никола Йонков Вапцаров“, на 21.10.2091 е свикано събрание на училищното настоятелство и служителите по искане на директора на училището г-жа Петя Кочкова. Пред повече от 60 присъстващи Петя Кочкова открито и безцеремонно приканва (агитира) хората да гласуват за ПП ГЕРБ и в частност на-вече за лицето Георги Даринов Донков. Същата (Кочкова) раздава агитационни материали, наподобяващи попълнена бюлетина. Прилагам копие от същата.

КАК ГЕРБ ПРАВИ ИЗБОРИ: ДИРЕКТОРКА НА УЧИЛИЩЕ БЕЗЦЕРЕМОННО ПРИКАНВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И РАЗДАВА ПОПЪЛНЕНА БЮЛЕТИНА!

Събранието е проведено в учителската стая на СОУ, Агитацията също е провеждана там както и на цялата територия на СОУ „Никола Йонков Вапцаров“, Интересен факт е че Георги Донков има съпруга (Ева) Евелина Донкова същата е зам. директор на СОУ „Никола Йонков Вапцаров“. Г-н Георги Даринов Донков е председател на училищното настоятелство . Прилагам един брой звуков файло под име 20191021_131949.mpeg4. m4a и големина 11,1 MБ (11 702 825 байта) (запис) които потвърждават написаното по-горе. Записа е правен на 21.10.2019 в 13.10 часа. Считам , че са нарушени редица членове и текстове от различни законодателства , както й всякакви морални и етични норми.

Баскетболист, лекар и юрист водят листата на ГЕРБ-Ботевград

Баскетболната легенда Сашо Везенков води листата за общински съветници на ГЕРБ в Ботевград.
Втори е лекарят д-р Георги Канзов, управител на диагностично-консултативния център „Св. Анна“ – добре познато име на жителите на Ботевград и на цяла Софийска област.
Юристът Георги Донков е трети. Той е уважаван адвокат, както и експерт в местно самоуправление, председател на училищното настоятелството на училище „Н.Й. Вапцаров“.
Росица Милчева заема четвъртото място в листата на ГЕРБ. Досега тя беше зам.-председател на Общинския съвет на Ботевград след години работа като експерт в общинската администрация.
Пети е Кирил Руневски, който ръководи контрола на качеството на лекарствата, произвеждани от една от българските фармацевтични компании.
Иван Николов е дългогодишен учител и директор на Професионалната гимназия по техника и мениджмънт „Христо Ботев“ – шести в листата.
Теодор Пеев е управител на транспортна фирма и е на седмо място в листата на ГЕРБ за общински съветници.
Осми е Димитър Романов – предприемач с дълъг опит в земеделието и в управлението на собствен бизнес.
Пламен Трънски е спортист и треньор по таекуондо от дълги години, работил с много от децата на Ботевград. Той заема девета позиция в листата.
Десети е Тихомир Николов, ръководител на Северозападния експлоатационен район Ботевград към “ Булгартрансгаз”.
ГЕРБ-Ботевград участва с пълна листа за общински съветници в избори’ 2019. Общото между тях е желанието им местната власт да бъде по-чувствителна към гражданите, отговорна и честна към общността, а общината да се развива по-добре и по-бързо.
Кандидатите за общински съветници са професионалисти от всички области на живота. Сред тях има уважавани учители, лекар, инженери, икономист, предприемачи, спортисти, експерт по сигурността.

Ето и пълния състав на листата за общински съветници от ГЕРБ:
1.Сашко Михайлов Везенков
2.Георги Кръстев Канзов
3.Георги Даринов Донков
………………………………………..
София 06.12.2019
С уважение: Григор Здравков
Българска Легия Антимафия

София, Пл. България 1, НДК Административна сграда, ет. 17. ПП ГЕРБ , ЕТИЧНА КОМИСИЯ

Уважаеми дами и господа членове на Етичната комисия на ПП ГЕРБ

Във връзка с дадените Ви правомощия от последния конгрес на ПП ГЕРБ и последващото заседание на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ Ви Изпращам сигнал по компетентност

В сигнала подробно са описани евентуални нарушения на закона и моралните норми на РБ, от Ваши членове , заемаш ръководен постове на средно ниво в ПП ГЕРБ . Моля на Ваше заседание да разгледате подадения от мен сигнал заедно с копията от документи, касаещи същия. Считам че има в сигнала и записа приложен към него , достатъчно данни за манипулиране на изборите в град Ботевград от Петя Кочкова , Георги Даринов Донков и Ева Донкова

Моля ако прецените че съществуват съмнения за нарушения на законите на РБ от този (тези) Ваш член да уведомите Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и най-вече компетентните органи на РБ. Въпреки подробно описаните получатели на текста по-долу моля да приемете този сигнал със всичките произтичащи от това задължения като :

С Ъ О Б Щ Е Н И Е за извършено престъпление по смисъла на чл.209 от НПК

Моля да бъда уведомен официално за последващите действия и решения

на Етичната комисия. Също така мога да дам допълнителна
информация и доказателства относно други действия и поведение на
този Ваш член(членове) и приближени до него лица включително и
други ръководни кадри на средно ниво в ПП ГЕРБ, предполагащи грубо
погазване на законите, етичните и морални норми в РБ.

Прилагам текст сигнал до компетентни органи и приложения: аудио запис и
агитационни материали

София 06.12.2019
Григор Здравков
Българска Легия Антимафия

ЗАПИСЪТ МОЖЕ ДА ЧУЕТЕ ТУК!:

Коментари 13 за
“КАК ГЕРБ ПРАВИ ИЗБОРИ: ДИРЕКТОРКА НА УЧИЛИЩЕ БЕЗЦЕРЕМОННО ПРИКАНВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И РАЗДАВА ПОПЪЛНЕНА БЮЛЕТИНА! /АУДИО ЗАПИС!/”

 1. Тази въпросна директорка и аз съм от Ботевград и тя едно време подръжаваше на бившия ни кмет и си връткаше далаверите с него тя вече от пет години се кандидатира и тя за кмет преди пет години я изгониха за малко като директор на училището за далавери с фалшиви дипломи. Тая година направи така да уволнят една директорка

 2. „Учениците“ на цвъ цвъ в действие. Той си замина, но цветановщината остана.
  Митичните Авгиеви обори са нищо в сравнение с боклуците от ГЕРБ, заринали не само държавната администрация, но и цялата страна.
  Колко години вече в Интернет се върти видеото с бившия пловдивски кмет иван тотев, в което той изрично инструктира членове на избирателни комисии КАК ДА ПРЕПРАВЯТ ИЗБОРНИТЕ ПРОТОКОЛИ, по такъв начин, че ГЕРБ винаги да е на първо място. И какво? Нищо! Прокуратурата се оказа сляпа за престъпленията на шайката от ГЕРБ.
  Новата бухалка на властта – иван гешев, едва ли ще посмее да направи нещо, докато б. б. е на власт. Пък дори и да предприеме нещо, вероятно ще се окаже, че всички учители от това училище са членове на ГЕРБ и са провели партийно събрание в училището, което не е престъпление.

  1. граждани на Ботевград,ваше задължение е да войувате за града си,запалете къщата и колата на въпросната “директорка“ след като наглостта простащината и селяндурщината са я обладали…това е същество без чест морал и достойнство,такива като нея не разбират от нищо освен от удр по джоба-там най ще ги заболи….

 3. Познаавам я тази кикимора – рядко неприятен и душевно нечистоплътен човек!

 4. от Ботевград съм а тая откачалка някога ми бе директорка до 8-ми клас вече съм на 30 години вие смятайте как я държат толкова дълго време там на този пост!!! Даже повече стаж и мандати има от Бойка Борисова и двамата пустиняци и лапачи режат ленти и лижат където трябва гъзове !!!
  Прост народ, слаба държава!!!

 5. Е вЕрвай ми, казват се имена, от които личи, че записа е истински

 6. И аз гласувах за Герб, и пак няма отърване от Поповския кмет Веселинов. Хората в Попово толкова го мразят, че и за дявола ще гласуват. Но селските гласове на ДПС и БСП крепят примата-феодал осми мандат. Държава нужник.

 7. Прави впечатление, че това ГЕРБаво нещо по-горе на снимката прилича на поразено от синдрома на Даун.Има типичната за дауните физиономия.

  1. В никакъв случай. Дауните са весели и гледат дружелюбно. Това е като зъл абажур в главата.

 8. Ега си тъпия кравешки поглед! Даскалица, че и директорка! Ама те от герб са все такива – прости и нагли. Калинки-малинки, разни даритки, цецки, деници, мекици…

 9. Селски кмет от ГЕРБ ще взима 3414 лв. заплата
  https://www.segabg.com/hot/selski-kmet-shte-vzima-3414-lv-zaplata
  Кметът на най-бедната община у нас Ружинци Александър Александров от ГЕРБ ще взима 3414 лв. месечна заплата с благословията на общинския съвет. Възнаграждението на селския кмет е одобрено единодушно от 11-те общински съветника и на практика представлява актуализация на досеташната му заплата от 2551 лв., съобщи бТВ. Имало вариант заплатата дори да стигне до 4068 лв., но кметът отказал, обяснила счетоводителката на общината.

  1. Споко, нашият селски, полуграмотен и с деменция, едноок, си докарва толкова. 6-ти мандат БСП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *