« Върни се назад Публикувано на 09.05.2017 / 17:18

КАКЪВ ЦИНИЗЪМ! КАКВО БЕЗОЧИЕ! СИДЕРОВ – НОВИЯТ ЛЕВСКИ ИЛИ БЪЛГАРСКИЯТ ЮДА?

SIDEROV3Какъв цинизъм! Какво безочие!
Днес Сидеров положи цветя пред Паметника на Съветската армия и се закичи с Георгиевска лентичка.
Същият този Сидеров е коалиционен партньор на Бойко Борисов, чието второ правителство наложи търговско-икономически санкции на Руската федерация, а след месец ще ги продължи по команда от Брюксел и Вашингтон.
Същият Сидеров се подписа под Програмата за съвместно управление с ГЕРБ, в която е записано, че България е лоялен член на НАТО.
Същият Сидеров вече не скача срещу щатските бази в България и не клейми Черноморската ескадра на НАТО в Черно море.
В Народното събрание депутатите му са преродени НАТО-вци, но в частната му телевизия и многотиражка текат сълзи и сополи по всичко руско.
Казват, че Москва не вярвала на сълзи и лъжи. Май това е удобна легенда – олигарси в Кремъл не само му вярват, но го обгрижват с милиони.
Този, който довчера се възхишаваше на антиевропейската реторика на Марин Льо Пен, днес е първи европеец и почитател на банкера Макрон.
Този, който клеймеше русофобите, не обели и дума срещу изявлението на авера си Симеонов, според когото година след Освобождението ни българският народ съжалявал за турското робство, което било за предпочитане пред руския ботуш.
Този, който се самопровъзгласи за Новия Левски, сега пълзи в краката на агент „Буда“, безсрамно адвокатстващ на Ердоган в Европейския съюз.
Юда предаде Спасителя за 30 сребърника. За колко ли сребърника продаде хилядите повярвали му ямболският Юда?

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВВелизар Енчев

«