Публикувано на 28.03.2021 / 13:40

КАКЪВ УРОД СИ ТИ, БЕ, ГЕРБ ПОРТНИХ?!!! ОГРАДИХА С ОГРАДА КРИВОТО ДЪРВО В МОРСКАТА ГРАДИНА! ЩЕ СЕ ВЛИЗА С ПЛАЩАНЕ НА ПОЛЯНАТА!

Maggie Marino:

Какво безобразие. Отново. Във Варна. Затварят поляната с  кривото дърво в Морска градина. И го правят платено. Емблематично място за игра на децата от поне 70 години.

Какъв урод си ти бе, ГЕРБ Портних?!!! Какъв, бе!

Какъв безсърдечен, назобен кретен трябва да си, бе, ГЕРБ Портних да ОГРАДИШ С ОГРАДА ЕМБЛЕМАТИЧНОТО ЗА МОРСКАТА ГРАДИНА КРИВО ДЪРВО, което е ПАМЕТТА на варненци, да го оградиш, че и ПЛАТЕНО /фирма, която да „стопанисва“ дървото и поляната?!!!/ да влизат на поляната варненци?!!!

Каква измекярска РАЯ е тая варненската, че не излезе досега сто пъти да те помете бе, ГЕРБ Портних, и да те срути от Горе на черешата, където се подвизаваш, че да мирясаме от ГЕРБ олигофрени, бе?!!!

ОТВРАТ!!!

Крадете нагло, изсякохте де що има в Морската градина, а сега и огради вдигате около поляните! Да те оградят тебе, ГЕРБ Портних, там, където ти е мястото! Потресаващи алчни наглеци!

Afera.bg

Коментари 16 за
“КАКЪВ УРОД СИ ТИ, БЕ, ГЕРБ ПОРТНИХ?!!! ОГРАДИХА С ОГРАДА КРИВОТО ДЪРВО В МОРСКАТА ГРАДИНА! ЩЕ СЕ ВЛИЗА С ПЛАЩАНЕ НА ПОЛЯНАТА!”

 1. Само за сведение на варненци. Не се ядосвайте, не само вашият кмет ги върши такива. От 1-2 месеца в центъра на Банкя / родното место на нашият М.П./ съществуващата от години обществена градинка беше заградена със солидна ограда от бетон и желязна конструкция. С две заключени врати и достъп от новостроящата се къща с магазини на първият етаж.По оградата няма никакви табели за нейното предназначение и собственост. По рано в градинката си почиваха уморени възрастни хора, почиваха майки с деца и посетители на курорта.Кметът на Банкя винаги е бил от П.П. ГЕРБ.

 2. и много ли е трудно 3-4 мъже/жени да я разкостят оградата…само питам,кажете час и съм там!!!

 3. Колко ще струва един билет за да влезнем в тази затворена градинка ?
  Цялата стойност, първоначалния капитал, с който е регистрирана фирмата е ‘цели’ 10 лева?
  Това значи че ако всеки билет струва примерно по 10 лв., то всеки билет ще изплаща в 100% капитала на фирмата, собственик на ‘атракциона’ ! А е инвестирала само в телената ограда, взета под наем.И евентуално в отпечатването на билетчетата.
  Доста елгантно са го измислили.

 4. Прибирайте си оградите , че може да не ги намерите ,хахаха. А общинска милиция с педераса Начев да не се бутат , че ще стане беля. мойте са изроди от Афганистан и канибали,хахаха.

 5. Първо вход за градинки, после за цялата Морска…
  Колко трябва са си прост, да вбесяваш така хората преди избори?
  Гербаджийска измет !

 6. СТОЙТЕ СИ ПАК ВКЪЩИ НА ЧЕТВЪРТИ , НЕ АГИТИРАМ ЗА НИКОГО КОНКРЕТНО НО АГИТИРАМ ДА ИЗБЕРЕТЕ ТИЯ КОЙТО ЩЕ ГИ ОВЪВМЕЗДАТ ДЕЙСТВИТЕЛНО ТИЯ ИЗРОДИ

 7. А за новата сграда на Карин дом да не говорим. Ще махнат парк с иглолистни дървета за да я построят. Това е скандално. Толкова ли няма друг парцел, който да дадат, а ще премахнат един бял дроб в града.

 8. На какво законно основание трябва гражданите да плащат за ползването на нещо, което им принадлежи?
  Морската градина е публична собственост – на всички граждани.
  Плащаме за ползване на така наречената „Синя зона“, която е върху нашата публична собственост – улиците и площадите.
  С тази „Синя зона“ изхранваме толкова много излишни чиновници, че може би сме на първо място в света по броя им на глава от населението.
  Наша собственост са и кварталните градинки – и те ли ще станат платени?
  Крайно време е способни адвокати да се заемат със защитата на публичната ни собственост!

 9. По времето на комунизма си правехме снимки,качени на дърветата, а сега само отстрани да ги гледаме дърветата,трябва да си изпразним протмонетата. Има рима. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ! Ще пием боза за четири стотинки, ще се качваме безплатно по дърветата и ще бъдем свободни кът врабчетата.

 10. Простия Ху’й Вампира Тапира Ибрикчията на Ердоган Мекерето на ЕС-то и ЕНП-то със малоумниците си направо по коридора и в затвора..ЧЕРНИЯТ ГЛИГАН ЧЕРНАТА МУТРА-МАФИОТ затри България..Съд и затвор от 5 април са нужни за да станем нормална държава… То бива бива ама Брец -Бивол за мезе не Бива..

  1. Шефе,глупости пишеш,разстрел и след разстрела червей.

 11. Това да не е на баща ти двора бе кретен ! Евах ти изтрещялият психопат !!! Що не заградиш кабинета си в общината и да плащаш като влизаш бе малоумник . В Израел не те биха ,но тук хората няма да те изтраят !

 12. Заприлича на Капитолия!!!Абе изПортних тя и фамилията такава-да изпортва….защо не сложиш и на портите на хората мрежа за да излизат Навън срщу Заплащане ???Например Зелена Зона !!!Нещо като Варшавското Гето и по един знак-НЕваксиниран!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *