« Върни се назад Публикувано на 27.07.2021 / 18:52

КАКЪВ НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ СИ ТИ, БЕ, РАШКОВ?! ЗА КАКВО НАГРАЖДАВАШ „ПИНГВИНА“ НА ВАРНА, ЧЕ СИ БЪРКА В НОСА ЛИ?!

Служебният нарцистичен рецитатор, пардон вътрешен министър на Румен Радев – Бойко Рашков наградил шефове на ОД на МВР, няма и месец работили като назначени нови директори от Пламен Узунов и Николай Копринков.

Основно ги награждава, щото пресекли търговията с гласове.

Между наградените нови шефове на ОД на МВР е и новият директор на няма и месец – бившият началник на Първо РУП – Варна Атанас Михов, известен с прозвищата „Пингвина“ и „Чесъна“.

Какъв нагъл лъжец си ти, бе, Бойко Рашков?!

За какво награждаваш „Пингвина“ Атанас Михов, който и до днес не знае къде се намира, като шеф на ОД на МВР – Варна?! За какво го награждаваш, че си бърка в носа ли?!

Каква търговия с гласове е спрял, нагъл лъжецо Бойко Рашков! И изобщо какво е направил за един месец?!

Във Варна търговията си процъфтя – виж само преференциите за момата на Дънката! Две-три седмици преди изборите гласовете във Варна бяха напазарувани и твоя награден „Чесън“ не само не си мръдна пръстта, но и изобщо не вдяна какво се случва!

ОД на МВР – Варна НИЩО НЕ НАПРАВИ ЗА ТЪРГОВИЯТА С КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ! И ТИ, РАШКОВ, СИ НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ!

Във Варна имаше една единствена акция срещу Николай Тошев – Чирпанския, човек на Дънката, която бе отработена от ДАНС!!!, не от ОД на МВР – Варна.

Твоя „Чесън“, Рашков, пардон на Пламен Узунов и Копринков – солташаците на Радев единствено караха да се подписват предупредителни протоколи от лица, които после си избърсаха задника с тях, докато накупуваха гласовете.

Нагледали се бяхме при Боко Тиквата на идиотски лъжи и пиар, но Радев с нарцистичния си Рашков ще ги надмине.

ОТВРАТ!

Веселина Томова

«