« Върни се назад Публикувано на 22.12.2016 / 20:32

КАКЪВ „КЬОРАВ ЗАР“, А, ЦАЦАРОВ? „ХИТРИНО“ „СЛУЧАЙНО“ СЕ ПАДНА НА УМОПОМРАЧИТЕЛНАТА ПРОКУРОРКА ПО „КИЛЪРИТЕ“!

МАРГАРИТА ГЕОРГИЕВАИ така, братя и сестри, знаете ли коя е наблюдаващата прокурорка по делото за зловещата трагедия в Хитрино? А познайте от първия път, като жокера е, че по някакъв калитковски зар, цацараторите удариха коьоравия късмет, разследването да е подвластно на … Шуменската околия.

О, нееее, не е фамозната прокурорка Ася Петрова, дето джавакаше суджуци, покрай делото „килъри“. Она Цветанов и Цацаров я издигнаха като наградка високо – като заместник – главен прокурор.

Нееее, не е и още по-фамозната варненска „мега“ прокурорка Стефка Якимова, която пък отдавна трябваше да е изритана от прокуратурата, но и нея след като осра тотално варненското „мега“ дело я набутаха да „помага“ по делото „килъри“ в Шумен, след което я наградиха и я издигнаха в Апелативна прокуратура – Варна.

Остана третата! Прокурор Маргарита Георгиева. Именно тя, офффф, ама точно по „случаен“ избор се паднала по делото „Хитрино“, като наблюдаващ прокурор. Същата тая Маргарита Георгиева и тя мааше гащи по делото „килъри“, залог на Цветановата идиотия, и съвсем наскоро, забележете! – и тя наградена! – вече е шеф на Окръжна прокуратура –Шумен.

Сега имате ли някакво съмнение, че делото „Хитрино“ ще извади ЦЯЛАТА ИСТИНА НАЯВЕ?

Машинистите, машинистите ще ядат масура на цацараторската, боково, пеевска мисъл.

И ЩЕ ПОКРИЯТ ЦЯЛАТА ИСТИНА! КАКТО ПОКРИХА И НЕ ОБРАЗУВАХА НИКАКВА ПРОВЕРКА ПО ИЗСКОЧИЛИТЕ ДОСТАТЪЧНО ДАННИ ПО ДЕЛОТО „КИЛЪРИ“ ЗА ТОВА, ЧЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е НАБЪРКАН В КАНАЛ ЗА НАРКОТИЦИ!

Да живеят шуменските цацараторки на баш Цацаратора!

Правосъдие ли? ОТВРАТ! ПОМИЯ, МАФИЯ И ОТВРАТ!

Afera.bg

«