Публикувано на 13.09.2021 / 20:18

КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ОТ ИЗБОРИ, ЩОМ ВСИЧКИ СА ЕДНАКВО НАДУПЕНИ НА „КОЗЯК“?!

КОЗЯК

вече ежедневно ни набива канчето.

Днес митичната  Джесика Ким се срещна със съдии,  прокурори  и  следователи.

Съешаването ни с Козяк е тъй жизнено необходимо, както въздухът и слънцето за всяко живо същество.

Това е символ веруюто на надупените ни управници.

Пак да питаме :

какъв е смисълът от избори, щом всички политици и партии  са еднакво наведени пред атлантическите господари?!

Стела Банкова

Коментари 48 за
“КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ОТ ИЗБОРИ, ЩОМ ВСИЧКИ СА ЕДНАКВО НАДУПЕНИ НА „КОЗЯК“?!”

 1. Гледайте „Мавританецът“ – филмова история за американския курорт Гуантанамо
  https://cont.ws/@alexandr-rogers/2049751
  От 779 затворници от Гуантанамо само осем чакаха процес, от които трима бяха признати за невиновни. Всички останали седят там без съд и разследване, без достъп на адвокати и спазване на елементарни човешки права. Но те редовно са подложени на изтезания и унижения, и абсолютно законни …

 2. Гласуването е най голямата измама на света. Друг трябва да е начина за определяне на пълководци.

 3. В хамериканското посолство събират цвета на далавераджиите, корумпетата и майкопродавците. Навсякъде разчитат на такива продажници. Свестен човек няма да отиде да слугува на тези престъпници и да работи против собствената си държава и народ!

 4. България е държава с изгубен суверинитет. Затова и политическият ни живот е пълен цирк. Ами как иначе „приятелите“ ни зад океана ще ни дръпват по няколко милиарда всяка година. Пазили ни били. Смях в залата. Това не ви ли прилича на такса спокойствие. В крайна сметка използват ни за плацдарм.

 5. Не! Правилният ВЪПРОС е: Какъв е смисъла от избори ,след като все още НЕ МОЖЕМ да открием НОЩНОТО ШКАФЧЕ и да РАЗБЕРЕМ КОЯ е Мата Хари?!

 6. Боян Чуков: Европа си организира собствено газово фиаско с помощта на Америка Европа си организира собствено газово фиаско с помощта на Америка. На спотовия европейски пазар на газ цените вече са около 660 долара за хил. куб. м. И това най-вероятно не е максималната граница.

  Безпределното печатане на пари от западните банки в периода 2020-2021 на фона на рязко съкращаване на производството на стоки и услуги поради COVID-19 стимулира излизането на инфлацията извън „виртуалния“ финансов сектор. Пари много, стоки малко. Пазарните закони регулираха несъответствието между търсене и предлагане чрез покачване на цените… „невидимата ръка на пазара“.

  Към днешна дата ЕС e тъжен пазар за природния газ. Цените в Азия са 10-20% по-атрактивни. Всички танкери с LNG (втечнен природен газ) плуват радостно най-вече към азиатски газови хъбове, а не европейски.

  Към този момент европейските газови хъбове са пълни едва 20-25%. Други години по това време-85%.

  Брюксел от доста години налага всякакви ограничения за доставка на руски газ. ЕС се опита да изгради „пазар на купувача“, който да диктува условия на продавача като наложи „третия енергиен пакет“. По-ясно казано, на ГАЗПРОМ. Във случая ето от къде се учат и нашите дупедавци да бъдат пуделите на Американскит муфтаджии .Кратко ясно и разбрано http://epicenter.bg/article/Boyan-Chukov–Evropa-si-organizira-sobstveno-gazovo-fiasko-s-pomoshta-na-Amerika/259605/11/0

  1. Информацията на ренегата Боян Чуков е остаряла:

   Европейците купуват газ на рекордни цени
   На 14 септември цената на газа на Европейската междуконтинентална борса постави нов рекорд, счупвайки марката от 800 долара за кубичен метър.
   Цените на газа в Европа нарастват през последните няколко месеца, като цените на горивата експлодират през последните седмици.
   Според експерти това се дължи на ниските запаси от газ в европейските газохранилища поради студената зима преди година и горещото лято. Освен това „Газпром“ не иска да увеличи значително впръскването на газ в складови съоръжения или да увеличи продажбите на спотовия пазар поради предстоящото пускане на „Северен поток 2“.
   https://svpressa.ru/economy/news/309783/?rss=1&utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

 7. Георги Марков: «Западът е неморален, крепост на бездарието и посредствеността, парфюм прикрива миризмата на лайна» «…..Ако комунизмът някога дойде на Запад, уверявам те, че техните диктатури ще бъдат далеч по-отвратителни от нашите – източните. Но ако не дойде, причината за това ще бъде, че техните обществени форми са по-съвършено неморални и по-солидни укрепления за посредствеността и бездарието, основите на несправедливостта са много по-дълбоки и парфюмът на демагогията (за да прикрие миризмата на л@ната) – много по-силен.» /писмо до Д.Бочев от 1977 г./

  И още «….Но я се опитай да изкажеш мнение в „независимия” вестник ТАЙМС, или в независимото Би Би Си? Имаш много здраве от пробитата шапка на демокрацията.»

  Георги Марков

  1. Някои двойни, тройни и т.н. агенти накрая стигат до истината. Но предателя си остава предател за цял живот. Сега платените американски мекерета не цитират тези писания на интересчията-предател, а другите. Тези предпочитат да не се знаят и не се издават.

 8. По принцип, в надупването няма нищо лошо.
  Живота на много хора по света тече като непрекъснат леткис…
  Задниците са си техни,нали ?!

  Проблемът е когато държавата е надупена,защото все пак има и други граждани ,които си пазят задниците , достойнството и за тях общия знаменател е пагубен !!!

  Иначе е напълно възможно, накрая- след края на Света/следващия експеримент/, заедно с курвите,лихварите,съдия изпълнителите,кафежиите,предателите и соцолозите ,анунаките да оставят живи и надупените…

  Не знам ,каква точно функция ще изпълняват в Новото Общество гъзодавниците,но предполагам ,че ще внасят разнообразие в идилично -безполовото ежедневие през следващите 20-30 милиона години .
  Нещо като пера и фльонги за разкош…

  Венсеремос.

 9. Ами това е сбирка в килийното училище на наШте „бедни“ съдии и прокурори !
  Там Ким Кур Ми им набива канчетата, като водещ ФБР служител отговарящ за тези телета .

 10. Ако случайно някой не е разбрал – Ким е представителят на ЦРУ в американското посолство!
  И всички нейни срещи не са случайни!
  Сред хората , с които тя се събира , се търсят удобни за вербуване , които ще изпълняват определени поръчки , дори и когато или ако , България мине под руско влияние!!!
  Последното нещо , от което се интересуват американските боклуци , са професионалните дейности и способности на хората , с които общуват!
  Най – малко са загрижени за изправянето на обществото ни!
  Но , при този тъп народ – такъв е животът!

  1. Така е! Но нима руснаците не са същите….. Мечтая за Българин да застане начело на тази изстрадала мила моя страна, нещо като Орбан и да им каже БАСТА

   1. Има голяма разлика, за нас специално. Личи си, че си още млад и говориш наизуст някои неща, не си живял по онова време, не си комуникирал с руснаци. Едно е да те третират като приятел, поради общо вероизповедание и близки исторически връзки, друго е лицемерно да ти се хилят в лицето, а да те третират като нищожество трето качество. Особености на руския и англо-саксонския характер.

 11. Сигурно изглеждаме като някакви функционално неграмотни граждани, изпаднали в невъзможност да управляват сами държавата си?!

  Колегата moitoi е посочил изцепката на българина евродепутат Радан Кънев, не можем да повярваме, че е изрекъл подобно нещо – да се намеси ЕС за ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация в БГ, тц-тц-тц Раданееее …

  А пък атлатник номер едно, предлага директно „да се въведе европейски правоприлагащ орган, като валутния борд, за да ни управляват външно, доде станем „нормална държава“, обаче това щяло да е по-трудно.
  Много по-лесно щяло да бъде да сме станали 51-ви щат, мечта на първия атлантик от името на целия български народ.

  И щом се допусна закона Магнитски да действа „беззаконово“ на европейска територия и прочие бъркане във вътрешните ни работи,
  права е г-жа Стела Банкова, за какво да трошим грешни милиони за цъкане по цъкане по машините насред ковмовбовсарсмарсфичкинатаимпандемия.

  Малей, а миналата година Радев се самопохвали, че е готов с ПРОМЕНИ в новата конституция, за което помагали с идеи и НПО-та … ?!?!
  Свобода, нормалност, демокрация и върховенство на правото в синергия с федерален прокурор?!
  🙂

 12. Прилича ми на сбирка на анонимните алкохолици! Мустафата се занимава със законодателната, изпълнителната и четвъртата власт, не може да огрее навсякъде, нека Ким си заработи заплатата! Другарете съдии да слушкат, ако искат да папкат! Не, че не са се напапкали!

 13. –––- Златото и Втората световна война –––-

  С избухването на Втората световна война златото се превърна в стратегическа стока. Беше наложена забрана частни лица и фирми да търгуват с него. В същото време неговите запаси в американската държавна хазна продължаваха да растат, тъй като оръжейният износ беше плащан със злато. На черния пазар цената на благородния метал рязко се повиши и запасяването със златни монети стана извънредно популярно в Северна и Южна Америка, както и в Европа.
  През септември 1949 г. американската държавна хазна — в пика на „златната“ власт в Америка — притежаваше злато на стойност 24,6 милиарда долара (по $35 за унция). От този момент нататък доларът започна да пропада с бързо темпо. Безкрайната поредица от платежни и стопански балансови дефицити показаха, че политиците и най-вече техните неквалифицирани финансови мениджъри са неспособни да опазят това количество жълт метал и неговата субстанциална власт като опора срещу бъдещи девалвации на вече изтощения долар.

  –––- Бретън Уудс –––-

  През 1944 г., преди края на Втората световна война, се случи друго съдбоносно събитие: конференцията в Бретън Уудс, Ню Хемпшир, САЩ. Въпреки че тя се състоя преди повече от 58 години, за нашето изследване е важно да разберем какво всъщност се случи тогава. Преди всичко се оказа, че светът не е научил нищо от миналата си история, най-вече от опустошителните последствия на златно-девизния стандарт, който беше създаден на конференцията в Генуа през 1922 г. Впоследствие бяха пропуснати и други златни възможности.
  През юли 1944 г. представители на 44 държави се събраха в Бретън Уудс, за да обсъдят международната валутна система на следвоенния период. Тази икономическа система, която през 1971 г. се разпадна, стана известна с името на малкото градче, където се проведе конференцията и се създаде новата международна валутна политика. Тя не беше нищо друго, освен американски диктат, целящ официално признаване на хегемонията на американския долар — единствената валута, която чуждестранните централни банки можеха да конвертират в злато.
  Планът беше скроен няколко години преди това.

  Предимствата за САЩ бяха очевидни. Новата система позволяваше безболезнено финансиране на войни, икономически експанзии из целия свят и безлимитен внос на скъпи чуждестранни стоки — просто защото банката печаташе необходимите за тях долари.

  Със споразумението в Бретън Уудс Америка пое задължението да запази стойността на долара, продавайки и купувайки неограничени количества злато за $35 на унция. Ироничното беше, че тя трябваше да изплаща злато на чуждестранни централни банки, но не и на американските граждани, за които притежанието на злато продължаваше да бъде престъпление. Задълженията често не бяха спазвани, защото иначе САЩ отдавна да е останала без никакво злато. За да се преустанови изтичането му от Америка, беше упражнен, естествено, и дипломатически натиск. Джеймс Динс си спомня един случай, когато президентът Джонсън не позволи на Германия да размени доларите си срещу злато, като й напомни, че американските войски все още се намират между нея и Съветския съюз.

  1. Много сте умен, съмишленико ! Остава и да сте смел и … не се отказвайте !

 14. Ковида го измислиха мафиотите, да си мислим, че умираме от някакъв си неизвестен вирус, а не от техните отровни продукти. Колко хитро измислено, ИМА СМЪРТ, ВИНОВНИ НЯМА. ИЗВЪРШИТЕЛЯТ Е НЕИЗВЕСТЕН.

 15. Стелияно 🙂
  А защо приемаш като даденост, че нещо зависи от изборите, та оттам нататък да откриваш топлата вода?
  Чърчил го е формурил нагло и точно. Аз ли да уча журналист от такъв „ранг: на това. Нали сте ума на нацията. Значи сте пълни кавали щом логическите ви построения почват с клишета.
  Пикла посредствена!

 16. Като наркоманите по американските улици!!!Тъпкат се с наркотици но Короната е опасна!!!

 17. Нотариалният акт на Република България е в американското посолство! Отдавна вече не сме независима и свободна държава. Държава достойна за съжаление – това сме ние…

 18. Правомощията на Европа стигат дотам, докъдето е нужно, ако националните правителства се провалят да защитят нашите граждани, каза евродепутатът

  Евродепутатът от ЕНП/ „Демократична България“ Радан Кънев поиска днес от пленарната зала а Европарламента Европейският съюз да се намеси заради ниския процент ваксинирани срещу коронавируса в България, предаде БНР.

  14 юни 2021 година-ЕСъюз-Ваксинацията не може да бъде задължителна!!! Решение което е задължително за страните членки!!!
  Явно този тогава е мачкал чаршафите!!!

  Надупени навсякъде където има финикийски знаци!!!

  1. Как да се намеси? С войска? Със санкции? Как? Да дойдат с игли и спринцовки от ЕС и да боцкат насила ли? Да ни наредят до стената ли? „Десният“ другар Кънев вместо да поиска ЕС да се намеси за това, че сме най-бедни, с най-нисък индекс по свобода на словото, с най-висока корупция, с най-бързо топящо се население, с най-скъпия ток, с най-мръсния въздух, с най-некачествената храна и прочее и прочее, се загрижил за неваксинираните! Като е казал А, е редно и да каже и Б. Докато има подобни „политици“, които чакат някой да дойде отвън и да ни „оправи“ (каквото и да означава това), ще продължаваме да се въртим в омагьосания кръг на посредствената политика, посредствената икономика, посредствената култура, посредственото общество като цяло…

   1. Сигурно сте гледали в мрежата клипове с насилствено ваксиниране на хора… Ужасно, отвратително, садистко!

  2. Ваксинацията не може да бъде задължителна, но чипизацията- може. И още как!

 19. Алчните идиоти, дет мелят месото заедно с кокалите, МАРШ ОТ ХРАМА БЪЛГАРИЯ!

  1. Това е умишлено убиване на хора. Съвсем съзнателно, съвсем целенасочено и със съвсем ясна цел. ЦЕЛТА Е СМЪРТ И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯ. Няма какво друго да е, щом толкова много години месото се мели заедно с кокалите и никой не можа да спре това умишлено убиване на невинни хора.

   1. А с какво тези така наречени хора са заслужили правото си на живот? Някой е абонирал българите за вечно щастие ли?
    Само гледай как 32 г. гласуват за тези които ги избиват, пращат дъщерите им за проститутки на запад, а синовете им за роби. Правят си чистки в РОДИНАТА ни, подменят си етническия състав, докато превръщат децата в джендъри и не вярват на хората които казват истината. След като дори не протестираха за закона за децата, означава че не им пука и за тях, така че вече силно се съмнявам подобно племе да има за какво да живее. Сега сигурно, който им обещае най-задължителната и насилствена ваксинация ще гласуват за него. А най-тъпите дори не се вълнуват за кой пускат гласа си.

    1. Тровят ни със всичко и отвсякъде. На 03.09. си купих промоционални червени пиперки и моркови от Билата, ама те май са пластмасови, хич не тръгват да се развалят, стоят навирени и корави кът таквоз. За първи път купувам толкоз траен зеленчук. Има нещо гнило в цялата работа.

     1. Майката си е е.. ло, Илиянке, аз никави отрови не понасям , само горска храна ям – боровинки, къпини, мед , малини и тази, която сам съм си я направил – сирена, кашкавали, кисело мляко , суджуци, луканки и пия само това , което сам съм си направил – вино, бира, коняци, евксиняци , чери брендите, бенедектини , ракии и др..

 20. Хич да не иска, човек веднага ще си помисли, че горната снимка прилича на сбирка на Анонимните алкохолици. Там се сбират различни лауреати-алкохолици и всеки си разказва простотиите. Един вид терапия.

 21. Накрая ще останат курвите,съдия изпълнителите,смартфоните и и и …отличниците…

  Венсеремос.

  1. Ех, бай Кольо, нали не може отличници без курви, няма как , трябва да ги запазими курвите

 22. От съдебната система нали все се бият в гърдите, че са независими! Ако е така, що чинят при американската чиновничка???

 23. Не всички са тъпанари да се връзват на елементарни едноклетъчни от Съветските Държави на Америка !

 24. Пак ли да цитираме сладура Марк Твен, че „ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят“…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *