« Върни се назад Публикувано на 07.07.2023 / 16:26

КАКЪВТО ПРЕЗИДЕНТА, ТАКИВА МУ И „СТРАТЕЗИТЕ“, И СЪВЕТНИЦИТЕ! ОЛИГОФРЕН ДО ОЛИГОФРЕНА, КРАДЕЦ ДО КРАДЕЦА! АКО ИЗОБЩО Е С ВСИЧКИЯ СИ, РАДЕВ НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА УВОЛНИ ИЗКУФЕЛИЯ СИ „СТРАТЕГ“!

Александър Маринов, „стратегът“ на президента Румен Радев:

„Срещата беше странна. Три дни преди срещата не се знаеше, че ще има такава. Президентът е разбрал четири дни преди срещата, че трябва да се срещне със Зеленски, без да бъде съгласувано нищо. Няма друг случай в България, в която министър-председател разпорежда на държавния глава да се срещне с друг президент. Това беше капанът.“

Ако изобщо е с всичкия си, Радев незабавно трябва да уволни изкуфелия си „стратег“ след тази изречена идиотщина!

Първо, защото изрича, че „министър – председателят разпореждал на държавния глава“, от което произлиза, че за държавен глава имаме абсолютен малоумник, на когото премиер/?!?/ разпорежда.

Второ, защото ако имаме президент, а не кретен, той НИКОГА няма да позволи на министър председател да му разпорежда и нарежда!

Трето, защото „това било капан“. Кое е капан, бе, идиот „стратег“?! Че президентът СЕ ПОДЧИНЯВА БЕЗРОПОТНО НА РАЗПОРЕЖДАНЕ И НАРЕЖДАНЕ НА ПРЕМИЕР? Това не се нарича „капан“, а ПЛАШИПУТАРНИЧЕСТВО НА ПРЕЗИДЕНТА!

Ако президентът Румен Радев беше мъж, а не плашипутарник, без никакво извинение!, нямаше по никакъв начин да допусне да му разпорежда министър председател, пък който и да е той!

Ако президентът Румен Радев беше мъж, а не плашипутарник, нямаше да има такъв „стратег“, който наричаме без никакво извинение оригофрен!, и който нарича това „капан“.

Ако президентът Румен Радев беше мъж, а не плашипутарник, и беше президент на НАРОДА, А НЕ НА „СИНЕРГИЯТА С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“ И НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, щеше да направи две простички, честни и достойни неща:

Първо, щеше да каже ясно и категорично: „Аз не съм канил Зеленски, но щом по протокол би трябвало да има среща с мен, ще го приема.“

Второ, след като го приеме, ако президентът Румен беше мъж, а не плашипутарник, щеше да каже ясно, категорично, честно и на всеослушание: „Това, което правите, господин Зеленски е геноцид с народа си, както геноцид бе извършен и с българите в Украйна. Замърсихте Черно море, съсипахте Европа и водите войната на САЩ и НАТО срещу Русия“.

Витиеватите заяждания това „война“ ли било, или „конфликт“ са дъра – бъра два чадъра за балъци.

Ако президентът Румен Радев беше истински мъж, а не плашипутарник, щеше в прав текст да каже, че е абослютно против България да продава енергетиката си по заповед на американската държава, и ясно и категорично да изрече, че е президент на НЕЗАВИСИМА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, А НЕ НА ДОЛНОПРОБНА АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ.

Защото, впрочем, самият Зеленски доста ласкаво се изказа за Радев, на срещата с подбраните десносектанти, че двамата били НАПЪЛНО ЕДИНОДУШНИ ПО ВЪПРОСА ЗА ЯДРЕНИТЕ РЕАКТОРИ НА АЕЦ „БЕЛЕНЕ“.

И това ли е „капан“, „стратег“ Маринов?!

С какво се различава Радев от ВСИЧКИТЕ СРАМНО И ПОЗОРНО НАДУПЕНИ ПОЛИТИЦИ И УПРАВЛЯВАЩИ, КОИТО ВЧЕРА САМО ДЕТО СВИРКИ В ЕФИР НЕ НАПРАВИХА НА КЛОУНА ЗЕЛЕНСКИ?!

С НИЩО!

Евтиният пиниз на Радев оная му работа хем да е в гащите на американския посланик, хем да я размахва чрез лицемерни витиевати приказки пред оредяващите му фенове, за да не му падне рейтинга, уж, „зъбейки“ се на Зеленски, върви само пред безпросветници.

Но!

Какъвто президентът, такива му и „стратезите, и съветниците. Олигофрен до олигофрена, крадец до крадеца.

От първия му ден като президент АФЕРА безапелационно изрази позицията си, че един няма за свят около Радев. Един няма! Втори мандат Радев продължава да илюстрира, че един няма за свят около себе си, защото И той е такъв!

Като тях. Същата ниска топка. Позорно пълзяща топка.

Червеи.

Ни чест, ни достойнство, ни съвест.

Алчност за власт, семпъл анализ, никакъв усет към хора и кадри, продажничество пред чужди интереси, зависимост от крадливия „път на копринката“.

Толкова.

Нещо като мъж, само като пол, което няма грам храброст да заяви позиция. От такъв нищо не става, камо ли президент. Тя и жена му, впрочем, сама ми написа, че дължи извинение на българите, че изобщо го е направила видим, за да го изберат за президент.

НИЩО не става от такъв!

НИЩО.

Веселина Томова

«