« Върни се назад Публикувано на 20.12.2014 / 10:03

Какъвто Пеевски, такъв и Лазаров. Главсекът едва-що не рекна, че Емилия Сертова сама трябва да търси съпруга си. Плюенето по П.С. минава едва ли не като загриженост, като „работа от душа и сърце“.

Светлозар ЛазаровЛазаров: Сертов не е отвлечен и не се е крил. Следващата седмица ще покажем запис, че управлява колата си сам.
„Петко Сертов не се е крил и следващата седмица ще покажем запис, че той управлява колата си съвсем сам. Сертов не е отвлечен и е възможно да е напуснал страната по лични причини или заради нещо, свързано с работата му. Искрено се надявам да е жив. Искам да подчертая, че ние не извършваме разузнавателни операции на гръцка територия. Свързали сме се съвсем официално с гръцките ни колеги.“, заяви главният секретар на МВР Светлин Лазаров в ефира на bTV.

„Според мен не е изчезнал пряко волята си от това. Намерили сме още един запис, който при добро стечение на обстоятелствата може да бъде показан следващата седмица.“, редна Лазаров. Главсекът продължава да избива рибата. Светлозар Лазаров очевидно работи само по една версия – „ИНСЦЕНИРОВКА“, но не смее да произнесе думата, даже описателни изрази избягва. Защо? Увъртането и усуквациите по-пристойни ли му се виждат?
Доскоро меверейците провокираха съпругата на Петко Сертов. Вече го раздават по-остро. На практика на 15 ден от изчезването на бившия шеф на ДАНС те внушават, че П.С. е „зачезнал“ по своя воля, надявали се, ех, да е жив и здрав и само дето не го призоваха да се обади на дежурната на МВР. И какво като покажат запис другата седмица. О, да – и да е „отвлечен“ П.С., това не е станало на територията на Гърция, т.е. отговорността не е на „родното МВР“.
Ченгетата не провеждали „разузнавателни операции“ на територията на Гърция, трепе рибоците Лазаров. Главсекът едва-що не рекна, че Емилия Сертова сама трябва да търси съпруга си. Още съвсем малко и куките ще представят аферата „Сертов“ и ОФИЦИАЛНО като „семейно-битова сапунка“. Всъщност плюенето по П.С. минава едва ли не като загриженост, като „работа от душа и сърце“. Един вид какъв е този ексшеф на ДАНС, какъв е този благоверен съпруг, който не се обажда.
Нещата са семпли като лясковски боб и севлиевски кюфтета – главсекът Светлозар Лазаров се опитва да внуши на публиката и да увери властимащите, че не бива да се съмняват в пълното му професионално и длъжностно съответствие: разполагал със запис как П.С. напуска без принуда България, въх. Сякаш ще показва как собственоръчно слага белезниците на „амир“ от ИДИЛ. Апропо. Светлозар Лазаров ли беше предпочитан главсек за Делян Пеевски?! Какъвто Пеевски, такъв и Лазаров.

www.bgsniper.com

 

«