« Върни се назад Публикувано на 26.08.2023 / 12:52

КАКТО КАЗА „АФЕРА“ ПРЕДИ МЕСЕЦ: ПЕЕВСКИ СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО СЛЕД МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ, БОКО Е САМО КОНСИЛИЕРИ, НО ДАДЕ ПЛАСМЕНТ!

Точно 10 дни след убийството на Алексей Петров, „траурното“ мълчание на Боко Тиквата приключи. И той цъфна, дето се вика, на „мачле“.

Боко рязко нахули, наруга и направо рече, че ще прекрати „сглобката“ си с правителството, като че не той, а баба ми от Кестрич, се кълна в ПП-тата и „в името на държава“ управлява и сега с тях.

Както категорично заяви АФЕРА още преди месец: Пеевски сваля правителството след местните избори, а Боко е само консилиери, разбира се, без него няма как да стане срутването на пп/дб-тата.

АФЕРА прогнозира категорично, че и Пеевски, и Боко умишлено оставят още малко пп/дб да се изпонасерат още и тотално, когато ще обърнат палеца надолу. Днес Боко Тиквата вече пусна пласмент за това, което има да се случва.

Иначе, за Васил Божков, Боко рече: „Решил е човекът, върнал се, колко хора заминават и се връщат…“.

Е, има и такива, които заминават без да се връщат. Като Алексей Петров например, за когото Боко витиевато опита да се измъкне.

Питат Боко Тиквата за убийството на Алексей Петров, той лее масали за мигранти и Шенген… Пак го питат за убийството на Алексей, той вика: „Емииии, кво да кажа, освен съболезнования на близките…“.

Верно, няма какво да каже, а?! Докато му трябваше интригантски да се опира на Алексей Петров и без да го питат ръсеше, че „Алексей бил най-добрата барета“ и че „Алексей написал най-добрата книга за антитерорирзма“, сега видимо не е в кондиция по въпроса за убийството на Алексей Петров и мънка: „Емииии, кво да кажа…“.

Пестелив е Боко. Кой знае кво си вика: ами ако Алексей е оставил „нещо“, „някъде“, я по-добре да си трая, че мамата си трака…

С Черепа работата е ясна, ако питате АФЕРА – на договорились!

Хубаво е да запалят по една свещ за Трактора – те си знаят защо, пък и ние поназнайваме.

Afera.bg

«