« Върни се назад Публикувано на 17.10.2023 / 19:42

КАКВО СКРИ СТАНИСЛАВ ЦАНОВ ОТ ОБЩЕСТВОТО ЗА РАЗГОВОРИТЕ МУ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ /ВИДЕО/

Временна комисия на парламента за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със сигурността на машинното гласуване ще изслуша ютубъра Станислав Цанов за разговорите му с Алексей Петров.Припомняме, че преди повече от месец Цанов излъчи видео в Ютуб канала си, в което твърдеше, че е бил заплашван от покойния Алексей Петров.

Във видеото Цанов твърди, че е мълчал повече от година и разкрива тези обстоятелства, не защото на него му се е случило нещо, а на другата страна, вероятно визирайки убийството на Алексей Петров.

Цанов твърди, че за интервюто с Васил Божков е бил предупреден от човек от службите да не ходи в Дубай и да не прави това интервю с Божков, но не се притесни да изнесе тази информация в ефира на БТВ при Цитиридис. В същото предаване, той благодари на хората от платформата „Пейтриън“, чрез която генерира приходи, за да се издържа.

В цялата история с Алексей Петров има един смущаващ факт, който остава скрит от широката аудитория. Цанов отказва да застане пред независими журналисти с критично мислене и да отговаря на въпроси, въпреки, че е канен многократно.

Цанов скрива един факт от 7 март 2022 година. На тази дата Цанов с още двама съдружници регистрира фирмата „Ай Ти СИМ“ ООД, в която той е мажоритарен собственик. Предметът на дейност също заслужава внимание в частта софтуерни и web технологични решения. Експерти в тази област заявяват, че чрез подобен род дейност лесно може да се залитне в една или друга посока, касаеща нерегламентирана дейност.

Има едно интересно съвпадение, което вероятно е свързано със срещата между Цанов и Алексей Петров и то е, че тази фирма не осъществява дейност и не осигурява персонал? Дали в прихванатите от Алексей Петров чатове не става въпрос за нерегламентирана хакерска дейност и какво точно се е случило с хакера, който се срещнал с товарния влак е редно да отговори Цанов, тъй като Алексей Петров не е между живите и дори не може да се защити и опровергае казаното от Цанов, който сега е много смел, но страхливо е мълчал повече от година.

www.mediamall.info

Бележка на АФЕРА: Нарцистичният Цанов „не треперел“ и ако „треперел“ нямало да прави тези магарии, каквито сега правел, хахаха! „Смелчакът“ Цанов, посран от шубе, не посмя да гъкне докато Алексей Петров беше жив, а сега нарцистично и високомерно арогантно неглижира „другите“ медии, щото му трябвали бтв и нова, и бнт, къде били, че да му отразят голата тиква… Клоун.

«