« Върни се назад Публикувано на 10.09.2014 / 13:11

Какво се случи със „светата троица“ – Василев, Пеевски и Бареков? Кой кого предаде? Кой беше намачкан от Доган, а кой – поотложен засега.

Ахмед ДоганСатанизираха „машата на Пеевски“ и „ибрикчията на Ердоган“, а Николай Бареков се дуеше като пуяк във Варна.
Ангел „Че“ Славчев нарекъл Николай Бареков „маша на Пеевски“. И още – „Зад фасадата на този човек се крие един звяр, един представител на дявола.“, изцепил се смехотворно „Че“-то. Всъщност Славчев не е по-малко жалък и смешен от Бареков. Единият се пъчи с фланелки на терориста Че Гевара, а другият се кълчоти по сбирки на „цензурите“ с тениски с лика на светините за българите Левски и Ботев. Изумен популист. Нищо повече. Образцов циник. И? Дреме му на Бареков. Езикът на тялото издава потресаващ мегаломан. Дуенето му на центъра на Варна в сряда сутринта по време на идиотския „дебат“ беше ярка илюстрация на недостижимата му комплексарщина. Зад него варненци бяха издигнали плакат – „ББЦ = ДПС-2“. На Бареков що му е – той е „борец“ срещу ДПС, Пеевски, Данчо Ментата и Христо Бисеров. Вервайте…

„Бареков, колко квадрата ти е апартаментът в Брюксел, чувам, че е над 400 квадрата. Вярно ли е, че се возиш с лимузина там? Вярно ли е, че Бареков вечеря и обядва в най-скъпите ресторанти в Брюксел?“, пита Ангел Славчев. Пука му на Бареков за питанията на „Че“-то. Той си ги мери…ботушите на дивия популизъм с Бойко Борисов. Само дето на 5 октомври ще лъсне малоумието на бръщолевенето му, че ще бъде следващият премиер на България. Няма как един наглец за пример, който доскоро раздуваше из телевиденията колко големи приятели били с Делян Пеевски, как на практика били от едно и също поколение, да се притесни, че го наричат „маша на Пеевски“, с когото били много близки според „Че“-то. Няма как да се случи това.
Какво излиза? Иван Костов определи Делян Пеевски като маша на Ахмед Доган. Ангел Славчев нарече Николай Бареков маша на Делян Пеевски. Значи нещо като „маша на квадрат“. Всъщност това беше „новият политик“ в предишното си качество – „маша на КВАДРАТНИТЕ“, както наричаше комунистическите тиквеници Георги Марков, вдъхновил се от великата книга на Робърт Пърсиг „Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет“. Всички сегашни „политици“ са „квадратни“, а „квадратността“, липсата на КАЧЕСТВО, е тяхна дамга. Когато се намират едни други „квадратни“ да ги търпят, няма как да е иначе. Как щеше да се прави на спасител на нацията едно „шлякано перде“, както се изразява един от съратниците на Ахмед Доган от борческия период?
Ангел Славчев може да си дърдори на воля, че Николай Бареков бил „ибрикчия на Ердоган“ и да го пита дали си получава редовно заплатата от Турция. И какво от това? Връзките на новия партньор на Бареков, Ковачки, с Турция били явни отдавна, реднал патетично „Че“-то. И? Да не би Христо Ковачки да не беше седнал до Емел Етем-Тошкова и Делян Пеевски в „Сараите“ на 60-ия рожден ден на Ахмед Доган на 29 март тази година? Николай Бареков нещо да се е притеснил, че се гушна с Христо Ковачки, когото наричаше „олигарх“?! Опитите да бъде разобличен Николай Бареков като НЕприкрит политически прислужник на Ахмед Доган и Делян Пеевски са обречени на зрелищен провал. Този е пълен непукист – никой не може да го надмине по политически цинизъм и див популизъм. Причината ли – наложи му се да бие Бойко Борисов по инкяр и политическо връткаджийство, а кой доскоро предполагаше, че лидерът на ГЕРБ може да бъде дори само настигнат по тази писта?!
Най-смешни са напъните да бъде праснат за „особеностите на личния живот“. „Вярвате ли, че човек, който е предал Бойко Борисов и своята собствена спътница в живота, нещо повече – сложил е любовницата си в листите на ББЦ, няма да предаде България!“, вряка сътрудник на „Че“-то. Как звучи само – „човек, който е предал Бойко Борисов“? Ами това – „и своята спътница в живота“, и, чуйте само – „нещо повече – сложил е любовницата си в листите на ББЦ“. Леле, що стана – Бойко Борисов предаден, спътницата Барекова – тоже, а любовницата инсталирана на челно място в листата. Борисов, спътницата и любовницата наредени в „логически строй“ срещу България, която такъв като Николай Бареков не можел да не предаде.
Боже пази България, щом като ни плашат, че някой като Николай Бареков щял бил да я предаде. Това даже и на такъв като Делян Пеевски би трябвало да му е дошло в повече. Пеевски ли не знае, че всичко е мангизи? Пеевски ли не е наясно с „морала“ на Бареков? Апропо. Защо „Че“-то нищо не спомена за „предадения“ от Н.Б. издирван беглец Цветан Василев? Защо? Майката на Цветан Василев не ги ли кълне наред бившите приятелчета на сина си? Какво се случи със „светата троица“ – Василев, Пеевски и Бареков? Кой кого предаде? Или по-точно – кой беше намачкан от Доган, а кой – поотложен засега. Добър е Господ – за всяка политическа свиня идва Коледа. Като добър мюсюлманин Ахмед Доган не яде свинско – само наритва към Кочината политическите свине, чакаши реда си за заколение. Няма значение какво квичат истерясалите „че“-та. Сокола „разчете“ знаците от евровота, няма да пропусне да го стори и след парламентарния вот.
www.bgsniper.com

«