« Върни се назад Публикувано на 30.08.2017 / 9:35

КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД ПОЖАРА В КРЕСНА? СЛЕДЕТЕ ПАРИТЕ! СТАВА ВЪПРОС ЗА МНОГО ПАРИ, АМА МНОГО ПАРИ!

ПОЖАР В КРЕСНАКакво се крие зад пожара в Кресна? Случайно ли е това? Защо във водоемите нямаше вода? Защо ли? Сега ще ви кажа защо.

В началото на м. август 2017 год. ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ НАДЗОР НА ЯЗОВИРНИТЕ СТЕНИ И СЪОРЪЖЕНИЯТА КЪМ ТЯХ ПРИ ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЗА МЕТРОЛОГИЧЕН И ТЕХНИЧЕСКИ НАДЗОР, Гр. София, п.к. 1797, Бул. „ Г.М. Димитров“ № 52А започна масирани проверки по всички водоеми в Област Благоевград. Бяха дадени указания от представителите на същата тази дирекция, всички водоеми в областта да бъдат източени.

В разгара на лятото, когато хората трябваше да поливат градините си. На кметовете на общините бяха наложени глоби по 10 000 лв. на водоем, ако той не е източен. Актовете и наказателните постановления заваляха като дъжд.

И когато нямаше никъде вода, изведнъж се запали Пирин и то при с. Кресна. Случайно ли е това? Не е случайно.

Та бил циганин, та бил клошар. Пълни глупости. Става въпрос за много пари. Много, ама много пари.

Някой го беше казал – Следете парите!

Румен Владимиров Николов

Бележка на АФЕРА: И като никога, Главният пожарникар на републиката, който иначе при всеки пожар в България „летеше“ да гаси, т.е. да се снима с пожарникарите пиарно, не обели и думичка за пожара в Кресна, нито литна да „го гаси“, т.е. да се снима. Странно, а?! Сетете се кой има изгода от този пожар. Следете парите!

«