« Върни се назад Публикувано на 05.04.2022 / 19:27

КАКВО ПРАВИ ГДБОП ЛИ? ПО НАРЕЖДАНЕ НА БОЙКО РАШКОВ ЕЖЕДНЕВНО СЛЕДИ КАКВО ПИШЕМ ЗА УКРАЙНА! РАШКОВ, ВСЕ СИ МИСЛЕХМЕ, ЧЕ НЕ СИ ТАМАН, АМА ОКОНЧАТЕЛНО ИЗПЛИСКА ЛЕГЕНА!

Мониторинг на Главна дирекция “Борба с организираната престъпност” следи за разпространението на фалшиви новини, свързани с войната в Украйна. Това е една от мерките, предприети от Министерството на вътрешните работи, в борбата с дезинформацията, посочи вътрешният министър Бойко Рашков.

„С цел ефективно противодействие на киберпрестъпността, в това число нелегално съдържание в Интернет, в ГДБОП е създадена строга организация за ежедневен онлайн мониторинг за разпространение на фалшиви новини, целящи дезинформация и всяване на смут, страх и паника сред гражданското общество, публикации в социалните мрежи, съдържащи призиви и подбуди за нарушаване на обществения ред и подстрекаване към деструктивни и протестни действия, целящи дестабилизация в по-широк план и други“, каза Рашков.

Според шефа на МВР от началото на войната на 24 февруари се наблюдава активизиране а дезинформацията със засилена пропаганда в социалните мрежи и тиражиране на фалшиви новини.

“Служители на отдел „Киберпрестъпност“ към ГДБОП извършват специален ежедневен мониторинг и предоставят справки“, отговаря министърът.

Сред справките са такива относно разпространение на материали с пропагандно съдържание, групи и страници в социалните мрежи, новинарски сайтове и форуми, функционирането на официалните сайтове на законодателната, изпълнителната и съдебната власт.

„Към настоящия момент ГДБОП не разполага с информация за служители на МВР, които използват социалните мрежи като публична трибуна, чрез която да разпространяват политически пристрастия към и против определени партии, политически позиции и фалшиви новини по различни теми, включително и такива свързани със сигурността на страната“, отговаря министър Рашков.

Вие сега разбирате ли какви тотални идиоти ни управляват?

Нарцисът Рашков наредил на ГДБОП ЕЖЕДНЕВНО да следи кой какво пишел за войната в Украйна, като аргументира идиотщината си с „фалшиви  новини“.

Обаче! По никакъв начин не уточнява кое точно се смята за „фалшива новина“ – това да транслираш мерзката украинска пропаганда, която е водеща сред бг медиите и политика на Фейсбук, или истините, които пишат всички онези, които мислят с главите си, а не с продажни задници.

Бойко Рашков по никакъв начин не си мръдна задника да установи чрез ГДБОП кой МЕСЕЦИ НАРЕД ПОРЪЧКОВО ХАКЕРСКИ АТАКУВА сайта АФЕРА, но сега наредил ГДБОП да следи ЕЖЕДНЕВНО кой какво пише за войната в Украйна. И понеже политиката на измамниците, които управляват България е ясна – то означава, че всички, които пишат истината, а не американска – украинска пропаганда, според МВР – Рашков са „врагове“.

Имало засилена пропаганда, вика Рашков.

Ами има, бе! Има!

Всичко, което се транслира от телевизиите и чрез Фейсбук е тотална американо – украинска пропаганда за промиване на мозъци.

И това, което е наредил Рашков всъщност да прави ГДБОП е да бъдат следени, заличавани и клеймени всички, които не крачат в един строй със зомбитата, пропагандиращи лъжи и измами!

Рашков, все си мислехме, че не си таман, ама ти окончателно изплиска легена!

Отврат сте! ОТВРАТ!!! И то продажна!

Afera.bg

 

«