« Върни се назад Публикувано на 15.01.2014 / 11:53

КАКВО ПРАВИ БИСЕР ПЕТНОТО НА ТАЙНА СРЕЩА С БОЙКО БОРИСОВ?!

 

Бисер Петното и Бойко Борисов са се срещали тайно преди няколко дни.Председателят на ГЕРБ е приел Петното в къщата си в Банкя, разкри лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков. рещата е продължила часове наред.“Питам: Какво прави Бисер Петното на тайна среща с Бойко Борисов, след като публично заяви, че ГЕРБ са организирана престъпна група и ходи на среща при Орешарски. Това  се случи по време на турнето на „България без цензура“ в Русе на площада, когато Бисер Миланов обяви партията на Борисов за срастната с организираната престъпност. Именно и тогава бе заснет фотос, на който се вижда Петното и Бареков, впоследствие използван за спекулативни внушения по адрес на лидера на „България без цензура“.

Какво е отвело Миланов в дома на бившия премиер и какво са си говорили? Призовавам и двамата да дадат разяснения по този случай! Декларирам съпричастност с поредните пострадали колеги от хулиганската проява на Петното. Като човек, произлязъл от благородната професия на журналиста, категорично осъждам насилието във всякакви форми срещу представители на медиите при изпълнения на служебния им дълг. Никога няма да забравя, че съм бил един от вас! Г-н Борисов, играете ли двойни игри зад гърба на народа?

От една страна осъждате действията на Миланов, а от друга кроите неясни и тъмни сделки зад гърба на обществото. Ако МВР и прокуратурата проявят интерес, съм готов да дам своята версия за зачестилите напоследък контакти между Борисов и Миланов. Г-н Борисов знае, че нашите симпатизанти внимателно наблюдават неговите действия и задкулисните „оръжия“, които използва в политиката. Борисов да не мълчи за договорката си с бившия президент и бивш лидер на БСП Георги Първанов, който реанимира проекта си АБВ успоредно с прекратяването на окупацията на Ранобудните в СУ. Нека Борисов излезе и разкаже кога договори сделката си с Георги Първанов и защо рестартът на АБВ съвпадна по ден и час с прекратяване на стачката на ранобудните студенти. Истината е, че с откраднатите милиарди от българския народ един задкулисен център в политиката плаща и дирижира всички нови политически и параполитически проекти с едно единствено изключение – „България без цензура“. „България без цензура“ ще продължи да бъде не само трън в очите, но и словесно копие срещу всички мафиотски и олигархични мрежи, плетени от действащия член на групировката СИК и бивш член на БКП Бойко Борисов. Въпреки всички съдебни репресии срещу мен, няма да се откажа да противодействам на мафията във всичките й форми“, категоричен е Бареков.

„Днес лицето Бойко Методиев Борисов си позволи недопустими внушения към журналистите с оглед поредния скандал с небезизвестния Бисер Миланов – Петното. Дни преди инцидента с колегите от bTV, Бисер Миланов беше на среща с Бойко Борисов в дома му в Банкя, продължила часове наред. Какво е отвело Миланов в дома на бившия премиер и какво са си говорили?

Призовавам и двамата да дадат разяснения по този случай!

Петното е едно от уличните остриета на Бойко Борисов. Добре е да си припомним, че преди да нападне екип на bTV, Миланов нападна с бухалки и потроши две коли на TV 7. Той е рецидивист със седем присъди за трафик на коли, хулиганство, кражби и по никакъв начин не е свързан пряко или косвено с мен и „България без цензура“. Единственият допир до него беше в Русе, когато се качи на сцената на сдружението, но това е и нашият основен принцип – да дадем глас на всички граждани без цензура. Естествено е, че някои хора използват случая, за да злоупотребят с трибуната.“, коментира още Бареков.

Afera.bg

«