« Върни се назад Публикувано на 06.12.2017 / 11:08

КАКВО НЕ ВИ КАЗВАТ ПОЛИТИЦИТЕ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА И КОЕ БЕ ГОЛЯМОТО ТЯХНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! НЕ ОЧАКВАЙТЕ РАЗВИТИЕ ПО ТЕМАТА НИТО ОТ НИНОВА, НИТО ОТ НИНОВЦИ

КОРНЕЛИЯ НИНОВАТърпеливо изчаках „отговора“ на Корнелия Нинова, във връзка с отправените към нея обвинения за приватизацията на „Техноимпекс“. Преди това бях внимателен с ракциите по темата на всички политици на прехода, включително и на самия Борисов.

Имам основания да направя обосновано предположение, че въпросните лица не лъжат, а просто не казват истината!

Изкривяването на истината е само единият вид лъжа, а другият, по-малко известния, е недоизказването на истината. Именно то е публично установена практика на българските политици на прехода, направили най-голямото ограбване на държавата от създаването й до днес при това напълно безнаказано.

Позволете да ви кажа истината, такава каквато я видях със собствените си очи и я сравнете с „истината“ на всички политици, които сте чули по тази тема. Изводите си остават за вас.

„Техноимпекс“ е външно-търговско дружество, изградено изцяло с държавни пари т.е. наши пари. То е част от редица подобни дружества с представителства и активи в цял свят, които имаха пряка връзка с българското разузнаване. Чрез тях се легендираха агенти в чужди държави, с поставени цели от различно естество. Богати търговски организации с огромно международно и политическо значение! Логично е към тях да има апетити на частни лица, зад чието съмнително желание за правене на бизнес прозират чужди влияния. По-често, именно последните носят повече капитали от останала дейност.

Нинова беше „рекламно лице“ на едно много сериозно лоби, зад което стоят също толкова сериозни играчи. Дружеството, приватизирало „Техноимпекс“ е всъщност „РМД“ /работническо-мениджърско дружество/, което със собствени средства имаше право да купи предприятието, според Костовия закон. До тук нищо престъпно на пръв поглед.

Да задълбочим, за да разберете какво не ви казват политиците и кое беше, всъщност, голямото, тяхно престъпление!

Когато едно РМД „влизаше в преговори“ с правителството с намерение да ограбва, това си имаше първо еднократна цена, която се плащаше на сини котараци, по определена финансова схема. Те бяха вид посредници, за да останат политиците скрити. След това, предприятието се „оценяваше“ от специална комисия и цената му се занижаваше изкуствено до възможен минимум. Тези минимални средства влизаха в държавната хазна. Третата стъпка беше поставянето на специални фирми на входа и изхода на предприятието с две цели – генериране на финанси за РМД-то, което ще приватизира и докарване до изкуствен,практически фалит.

От тук нататък зеленият сфетофар за „приватизация“ светва и вие сте собственик на милиарди активи срещу стотинки за държавата. По документи всичко е законно, но в същността си, според фактите и обстоятелствата си е чисто углавно престъпление с политически печат!

Така беше ограбена България не само с активите на „Техноимпекс“, но и чрез цялата бандитската „приватизация“, реализирана, за да ограби и докара до пълна бедност една сравнително богата европейска държава. За последното ми твърдение се подписвам с две ръце!

Днес не очаквайте развитие по темата нито от Нинова, нито от момчето на Нинова – Радев, нито от когото и да било. Ако има добра новина, това е, че освен схемите имаме и имената на всички скрити зад продажби и препродажби бандити, живеещи тук или по света. Убеден съм, че възмездие ще има за всички, но не както го очакват и не когато го очакват.

Това е моята истина! Чувате и политическата интерпретация на истината от лица, които са страна по казуса. Изборът на ваша истина има значение за бъдещето…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«