« Върни се назад Публикувано на 23.08.2023 / 10:41

КАКВО ИСКА ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР „ПЕШО ВОДКАТА“, ПРЯКОРЪТ МУ ДА БЪДЕ ТРАЙНО ЗАПОМНЕН? ПО-ВАЖНО Е КОЙ ИДВА КАТО КАТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР!: ПРОТЕЖЕТО НА ЗЛОКОБНИЯ ГНОМ АТАНАСОВ, СЪЩИЯТ, КОЙТО АРЕСТУВА ГОРНООРЯХОВСКИТЕ ЛЕКАРИ ПОД КРИЛОТО НА САТРАПНИЯ ЦВЕТАНОВ!

Министърът на вътрешните работи внесъл доклада за уволнението на главния секретар. Това е нормално. Даже се забави. Главният секретар му е бил началник доскоро, сигурно го е овиквал в кабинета си. При такива отношения той няма как повече да остане на длъжността си.

Сам трябваше да си тръгне, за да запази достойнството си. Какво иска, прякорът „Пешо Водката“ да бъде трайно запомнен?

По-важното е кой ще го смени. Ако е партийна кандидатура на Гнома, нищо добро не чака сегашния министър, министерството и обществото.

Богомил Бонев

Бележка на АФЕРА: „Пешо Водката“, авер на безхаберния Радев вътрешен министър Рашков „Дамадж ще го смени още по – безумно назначение на главен секретар на МВР в лицето на Живко Коцев, пробутан от зловещите ръчички на Гнома Атанас Атанасов.

И не само защото братът на Живко Коцев  е в ДБ.

Помните ли кой беше шеф на вътрешната дирекция на МВР във Велико Търново по време на Цветан Цветанов и кой арестува горнооряховските лекари, докато Цветанов четеше разпечатки от записи от телефонните им разоговори в парламента!? Помните ли кой беше тоя сатрап наравно сатрапски с Цветанов?!

Живко Коцев беше!

Бъдещият главен секретар на МВР, който една от най-злокобните фигури в службите – Гнома Атанасов иска да пробута! Сега си представете какви изчадия ще наложат и като шефове на ДАНС!

Продажна, мръсна пасмина, която превърна МВР в абсолютна кочина!

«