« Върни се назад Публикувано на 05.12.2017 / 20:54

КАКВО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО, КАТО В СОБТ МВР ШЕФОВЕ ПОДЛАГАТ БАРЕТИТЕ НА ТОТАЛНА САМОРАЗПРАВА, ЦАРИ СТРАХ И ГИ ПРЕСИРАТ ДА ЛЪЖАТ, ЗА ДА БЪДАТ СПАСЕНИ ЗАДНИЦИТЕ НА НЕКАДЪРНИЦИ!

СОБТСлед вчерашната публикация на АФЕРА:

БЕЗОБРАЗИЕ! ШЕФЪТ НА СОБТ ПРИВИКВА БАРЕТИТЕ, УГОВАРЯЙКИ ГИ ДА НЕ КАЗВАТ ИСТИНАТА ПРЕД ИНСПЕКТОРАТА НА МВР! МВР МИНИСТЪРЪТ ИЗДАДЕ ДЪРЖАВНА ТАЙНА!

последвала публикацията ни, която извади на показ цялата истина за престъпната т.нар. „операция“ в Лясковец:

ЛЪЖАТА „ЛЯСКОВЕЦ“! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТВРАТИТЕЛНАТА ИСТИНА НА БЯЛ СВЯТ! СЛУЖИТЕЛ НА СОБТ: ЕТО ГИ БЕЗОБРАЗИЯТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ КОМАНДИРА НА СОБТ ГЕОРГИ ГАЙКОВ! ПРИСТИСНАХА НИ ДА ЛЪЖЕМ! КОЛЕГАТА МИ СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ, ЗАРАДИ НЕКАДЪРЕН НАЧАЛНИК. ЗА НАС ОСТАНА СРАМА!

безобразията в СОБТ продължават със страховита сила.

Под абсолютното мълчание на прокуратурата, която се е заела да прави дърварска реклама на Борисов и компания, като „открива Америка“ какво било по болниците, с което просто доказа, че досега е нямало нито служби, нито прокуратура, не, че и сега има – просто са задействани да отклоняват внимание с пиар дунанми „проверки“.

През това време хората на шефа на СОБТ Георги Гайков тръбят в района на СОБТ, че ще има реваншизъм спрямо всеки служител, осмелил се да даде показания пред Инспектората на МВР. Служители, които не са подписали сигнала на 27 барети, искат да дадат сведения и показания за случващото се в отряда, но се страхуват.

Защо се страхуват такива мъжаги като баретите?

Защото при такава проверка с цел да се установи обективната истина и фактите, толкова грозни, колкото са в СОБТ, би следвало Командира на отряда Георги Гайков да бъде отстрани временно от длъжност до приключване на проверката, за да не влияе и оказва психологически натиск върху подчинените си.

Отряда работи за интересите на гражданите, а не за интересите на политиците. При терористичен акт, това са момчетата – професионалисти, които ще го предотвратят или заловят терористите.

В момента обаче тези професионалисти са подложени на репресии, всеки се страхува за работата си, и за това как ще се грижи за прехраната на семейството си.  Служителите не смеят да отидат и да дадат сведения пред Инспектората на МВР и да кажат каква е истината, защото както е видно и за кьоравите в тая територия, наречена иначе държава, от министър на МВР до Гайков всички са овъртолени като свински черва.

В навечерието на Европредседателството на България, това, което се случва, е недопустимо и то в структура на МВР – в една от най-важните структури.  Тече проверка и едновременно пълна саморазправа с хората, цари страх и в същото време се упражнява масова инвазия върху хората да се подпишат в подписка в защита на командира Гайков, сякаш неговата длъжност е изборна и ще става кмет. В подписката в момента са се подписали, не тези, които осъществяват основната дейност на СОБТ – а именно борбата с тероризма, а там са натиснати да се подпишат всички служители от подпомагащите отдели и сектори чистачки, дърводелци, ел. техници и други подобни.

Едновременно с това, дясната ръка  на  Гайков -К. Пешлевски обикаля политическите партии да търси  подкрепа за любимия си командир.  В цялата ситуация няма нищо политическо, както искат да изкарат шефовете на МВР случващото се в СОБТ, истината е, че всички тези момчета, работещи в СОБТ са отишли с една цел – да служат на държавата в защита на гражданите на Република България. В момента се случва нещо не само нередно, а и направо безумно, и това е зов за помощ, но вместо институциите и прокуратурата да се задйстват в името на ИСТИНАТА, цари безхаберие и една голяма тишина, както за случая Лясковец, така и за ситуацията в СОБТ.

Afera.bg

«