Публикувано на 14.09.2020 / 8:13

КАКВО ДА СЕ ПРАВИ. ФАКЛИ НОСЕТЕ, НЕ ФЕНЕРЧЕТА НА СМАРТ ТЕЛЕФОНИ!

КАКВО ДА СЕ ПРАВИ. ФАКЛИ НОСЕТЕ, НЕ ФЕНЕРЧЕТА НА СМАРТ ТЕЛЕФОНИ!

Предстоящите два месеца са изключително ВАЖНИ И РЕШАВАЩИ за бъдещето на България. Ако щете и за изковаването на бъдещата и карма.

Сега сериозно и конкретно: какво да се прави /не по Чернишевски/.

Който има уши да чуе.

В прав текст:

1. Протестите не бива да бъдат спирани. Те трябва да продължат! Енергията им трябва да бъде трансформирана и КОНЦЕНТРИРАНА с промяна на методите към повече агресивност. Не, не бързайте, не се плашете, нито подскачайте при думата „агресия“. Агресия не означава само да счупиш на някого главата, употребявам тази дума не само като метафора, а като събуждане на ВЪТРЕШНАТА СИЛА, която ДА СЕ ЗАЯВИ И ДА ЗАСТАНЕ!

За да победиш МАФИЯ от престъпници, трябва да придобиеш „престъпно мислене“. Мафиотът с философско мислене не се побеждава. Когато насреща си имаш Престъпна Хунта, в периода на война, трябва да придобиеш „престъпното мислене“ на противника, за да го използваш срещу него.

И да се обърне огледално СТРАХА, който мафиотът насажда, към самия него. Защото Главатаря на Хунтата се тресе от Страх! И най-вече за собствената си кожа.

2. КОНЦЕНТРАЦИЯТА трябва да е като юмрук – насочена първо и основно към Главатаря на Хунтата, управляваща България. Когато главата на Главатаря падне, Групировката се разпада за отрицателно време, а Хунтата, управляваща България, е изградена на принципа на мафиотска групировка, чиито разпади сме наблюдавали през годините след елиминирането на Боса.

Разпиляването на целите, търчането напред – назад, картинки, рисунки, целувки, циркаджилъци, разсипването на протеста на части – обслужва МАФИЯТА и всеки, който поставя егото си на първо място пред основната цел е проводник на Главатаря на Хунтата – волно или неволно.

3. Ежедневно, ежечасно, Европейския съюз с всичките му ресурси, комисии, ръководство и прочие, трябва да бъдат ОБСИПВАНИ И ЗАТРУПАНИ със сигнали, анализи и настоявания /не жалби!/ за това, което се случва в България! Конкретни, подплатени с доказателства. Нищо, че те знаят какво става, нищо, че са чели, слушали записи, гледали видеа, чели купища сигнали за корупция. ВСЕКИ ДЕН ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАЛИВАНИ ОТНОВО И ОТНОВО, ЗА ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ ПОД НАТИСК, че България ще им бъде прът в колелото и че така няма да стане, и че СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА РЕАГИРАТ!

В ЕС ИМА ЧЕТИРИ ЛИЦА, КОИТО ПОЛУЧАВАТ „РЕСТО“ ОТ ХУНТАТА В БЪЛГАРИЯ ПРИ ОТПУСКАНЕТО НА ЕВРО ПАРИ!

Тези лица са в основата на подкрепата на Главатаря и Хунтата на Мафията, която управлява България. При упражнен НАТИСК ОБАЧЕ, НЕПРЕКЪСНАТ И ЕЖЕДНЕВЕН, те също ще се затресат от страх, защото все някога ще лъсне истината за връщаното „ресто“ от европарите към тях.

Спрат ли евро парите към България, ще спре да се храни и главата на Хунтата на мафията, която управлява България. Тези пари така и така пълнят единствено някои чекмеджета.

4. Не с фенерчета от смарт телефони осветявайте пътя към победата над Хунтата. ФАКЛИ НОСЕТЕ! ФАКЛАТА е носител на пробив, на СВЕТЛИНАТА, на огъня на Духа.

Дори и да приемете това само метафорично, да носиш факла означава не да хвърляш риба и яйца, като клоун, а да ХВЪРЛИШ ДУХА И СЪРЦЕТО СИ в БИТКАТА, което винаги пък означава сила и агресивност, която води това – ДА ТИ ИМАТ РЕСПЕКТА! Не да те приемат като „циркаджия“ и да тупат спокойно топката за да чакат „да отмине и тоя пърфоманс“.

5. Има и още един важен, знаков прийом, който няма да оповестя гласно и официално тук – той е за посветени и СЪРЦАТИ, които ЗНАЯТ какво да се направи. Дали ще направят своя избор, това е тяхно право и мисия. Дали ще я приемат, е друг въпрос.

Мафията няма как да бъде победена с хрисими бля-бля, рецитации и общи лафове, придружени с лицемерни думички за коректност и мир.

Мирът се кове във война! Винаги! Ако сте забелязали и Ангелите носят мечове!

Повтарям: предстоящите два месеца са изключително РЕШАВАЩИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

Това, което се готви е „експертно правителство“ без Бойко Борисов /той и без това на три пъти е бил готов да хвърли кърпата, иска го и сега, но Мафията го спира – до края на годината има още какво да се открадне и ограби, Боко още им трябва!/.

Последно: Две думи за президента Румен Радев и главния прокурор Иван Гешев.

1. Иван Гешев – последно предупреждение да смири егото си! Това, ако успее да тушира, защото и той се тресе от страх, но и защото е вярващ, за разлика от лицемерието на уж вярващия Боко, може и да има полезна роля, преди да плати цената на това, което сътворява в момента, заради опиянението от стигналото му до диагноза напомпано его.

2. Румен Радев изтърва всички влакове – до 15 октомври има ТЕХНОЛОГИЧНО ВРЕМЕ за създаване на нова партия – от там нататък мандалото окончателно пада за него. Не е задължително той да оглавява партията, нито да е видимо неин водач, задължително е обаче НОВА ПАРТИЯ да бъде създадена. Писала съм и съм го говорела нееднократно от поне година насам. Засега – мълчанието му е гробовно.

Ако играе единствено за свой втори мандат, отсега да натири всички, които около него го успиват с „високия му рейтинг“. Той ще се спихне като балон в минутата, в която всички разберат, че не е рискувал заради общото благо, и е чакал единствено какво ще му подскажат янките. Пласираната от Хунтата легенда за обвързване с руснаците е пълна шитня, другаде е заровено кучето.

Данко беше извадил сърцето си и го носеше напред!

Вие носете факли! Като светлина на Духа ви!

Ако не УСТОИМ И НЕ ЗАСТАНЕМ в предстоящите ВАЖНИ И РЕШАВАЩИ ДВА МАСЕЦА ЗА БЪЛГАРИЯ така, а я караме яваш -яваш спектакълно, ще сме заслужили съдбата си на роби.

Мафия се съсича с МЕЧ!

Веселина Томова

Коментари 50 за
“КАКВО ДА СЕ ПРАВИ. ФАКЛИ НОСЕТЕ, НЕ ФЕНЕРЧЕТА НА СМАРТ ТЕЛЕФОНИ!”

 1. веселина
  ще пусна отрязания текст
  отново след 576 часа
  а до тогава
  успех в мисията ти

 2. Веселина,
  Нарастването на физическите въздействия върху мафията няма да доведе до нейното отстраняване поради нарастващо обществено недоволство. Необходимо е с публично разгласяване, какато го правиш ти да се разкриват все повече престъпни деяния в резултат на утвърдилото се за времето на ББ и превърнало се в пандемия БЕЗНАКАЗАНО БЕЗЗАКОНИЕ. Съществува ОКЕАН ОТ ФАКТИ и той трябва да изригне в БУРЯ! Беззаконието, вирусът ББ е заплаха за бързото ликвидиране на България. То е в ход и това е главното престъпление на Хунтата. Презедентът е длъжен от позициите си, които му предоставя Консттуцията гръмко да заяви: Отечеството е в опасност, защото заразата ББ дълбоко е проникнала в тялото на държавата. Прокуратурата и съда като иммунна система са поразени. Дълг на всеки е да се надигне срещу вируса . Мерките, които са задължителни НЕЗАБАВНО -оставка и мобилизация на интелектуалния потенциал на държавата за излизане от кризата!

 3. Безплатни консултации за наивници, относно миналото, настоящето и бъдещето,
  със Султана на Булгаристан – Ахмед Първи Доган.
  ДПС е най-съвършеното творение на комунистическите тайни служби и в тази партия по дефиниция всеки е агент.
  Да не говорим за така наречения Централен съвет на движението – там абсолютно всички са или бивши агенти на ДС, или превербувани впоследствие агенти, превърнали се в активни оперативни работници с тайни офицерски чинове.
  ДПС е партията, от която зависеше и която контролираше целия т. нар. „Преход“. Контролът, който ДПС упражни върху българския преход, е демонстриран в крилатата фраза на Ахмед Доган, че „пътят на България към Европа преминава през Босфора“, и е доказан от факта, че от началото на „Прехода“ тази етническа партия винаги е била част от властта, контролирайки процесите в българския Парламент..
  На 18 юни 2009 г. лидерът на ДПС Ахмед Доган каза на митинг пред свои симпатизанти в село Кочан, община Сатовча.
  „Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата“.
  Това предизвика грандиозен политически скандал, и анализаторите го отчетоха като грешка. Тя обаче не повлия на гласувалите за ДПС.
  Електоратът така и не разбра, че провокативното изказване беше умишлено и прехвърли много гласове за ГЕРБ и „Атака“.
  Бойко Борисов – Тиквата, Рапона, Кратуната, Праните гащи, не е ГЛАВАТА на МАФИЯТА в България, той е ОПАШКАТА на ЗМИЯТА!

 4. ЕДНА ИДЕЯ…ОТРОВНОТО ТРИО ОБЯВЯВА, ЧЕ ЩЕ СЕ ИСКА ПРОВЕЖДАНЕ НА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС… НЯМА НАЧИН НАШИТЕ СЪЮЗНИЦИ ДА НЕ СЕ СТРЕСНАТ… ЗАЩОТО ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ОТИВАМЕ КЪМ РУСИЯ… МИСЛЯ, ЧЕ ТОЗИ ХОД ЩЕ ГИ НАКАРА ДА ПРЕДПРИЕМАТ РЕШИТЕЛНИ МЕРКИ, А НИЕ ПОБЕДА…

 5. БОКО-ТИКВАТА ПРОДАДЕ 3 СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТА: АЕЦ „БЕЛЕНЕ”, НЕФТОПРОВОДА „БУРГАС-АЛЕКСАНДРОПОЛИС” И ГАЗОПРОВОДА „ЮЖЕН ПОТОК”. ТУРЦИЯ, КОЯТО СЪЩО Е НАТОВСКА ДЪРЖАВА ВЗЕ ВСИЧКО ТОВА И СПЕЧЕЛИ. ЗА НЕГО ДА ПРОВАЛИ ЕДИН „ФОЛКСВАГЕН” Е НИЩО. ОЩЕ КОЛКО ЩЕ ПРОВАЛИ, АКО ЗНАЕТЕ. НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРОДАЖНИЦИТЕ, А САМО ГИ ИЗПОЛЗВА. Е ТОВА НЕ Е ЛИ ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО СОБСТВЕНИЯ ТИ НАРОД?

 6. Ако не бъдат окървавени протестите, промяна няма да има. Даже в Украйна – „майдан-ът“ започна като днешните местни въстания – мирно с поставяне на искания, тамошният властник ги окървави, отказвайки да подпише поканата за присъединяването на Украйна в ЕС. След него също не се появи властник, който да подарява бонбони, а днес си имат актьор… Това е в групата, какво ни чака с факлите и агитките на богатата опозиция.

  1. Протестите в Украина ги окървавиха чуждестранните наемници от „Black water“ под ръководството на демонократическата партия в Разединените Американски Щатите, а не Янукович, който нямаше и една трета от куража на Лукашенко. За съжаление случващото се у нас и в Беларус има едни и същи кукловоди с майдана в Киев. Кръв засега няма, защото Баце изпълнява макар и с неохота, ултиматума на глобалистите. Последната изпълнена точка беше отказа от строителството на АЕЦ Белене от преди няколко дни. Наистина ли вярвате, че тиквата прати провокаторите сред протеста? Той няма полза от ескалирането му. Това беше послание, че ако не слушка, нещата много лесно ще излязат извън контрол.

 7. Най-авторитетното издание в Европа, германският „Шпигел“:
  ГРАНДИОЗЕН МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ, ПРЕДИЗВИКАН ОТ БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ И ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА РБ!
  Борисов помагал на Анкара в преследването на опоненти на Ердоган в нарушение на международни конвенции.Как българският премиер се превърна в слуга на Ердоган?
  14 септ. 2020
  Борисов, Цацаров и тайните служби на България активно са участвали в депортирането на член на турската опозиция и то след като български съдилища преди това категорично са отхвърлили искането за екстрадиране. Българският премиер Борисов и бившият главен прокурор Сотир Цацаров са заговорничили с турското разузнаване за предаването на турски граждани на Анкара след опита за преврат срещу президента Реджеп Ердоган през юли 2016 година, който не се увенча с успех. Това пише днес германското списание „Шпигел“, позовавайки се на документи от турското посолство в София, до които журналистите са имали достъп. Материалът е подписан от Димитър Ганев и Максимилиан Поп.
  Според „Шпигел“ „Борисов, Цацаров и тайните служби на България активно са участвали в депортирането на член на турската опозиция и то след като български съдилища преди това категорично са отхвърлили искането за екстрадиране“. Това е заключението от тайните съобщения, получени от турското посолство в София.
  Изданието твърди, че по този начин Борисов е помагал на Турция да преследва политически опоненти, а това нарушава международни конвенции.
  В статията за Борисов е използвана думата handlanger, която има смисъл на лоялен служител, поддръжник или помощник, който не е някой важен подизпълнител в системата, но изпълнява съмнителни или криминални действия и единствената им стойност за една организация е, че са безусловно лоялни на боса.
  Материалът подробно разказва как министър-председателят Бойко Борисов и вече бившият главен прокурор Сотир Цацаров, сега шеф на КПКОНПИ, в нарушение на международните конвенции и правила са преследвали политически противници на турския държавен глава.
  След опита за пуч в Турция европейските съдилища отказваха да предават на турските власти издирвани от тях турски граждани, тъй като заповедите за задържане бяха политически мотивирани. Това не важни за една членка на ЕС – България, пише „Шпигел“.Германското издание подчертава, че досега една държава от ЕС е била пощадена от тирадите на турския държавен глава – България. Както и че Ердоган и българският премиер Бойко Борисов имат специално приятелство.
  Непосредствено след пуча Борисов и Цацаров в България са се срещнали с турския посланик в София. Тема на разговора е бил турският бизнесмен Абдула Бююк и който бяга от Турция в България. Абдула Бююк се смята за финансист на „ФЕТО“ – организацията на проповедника в изгнание Фетхуллах Гюлен, основният опонент на режима в Анкара. На тази среща висшият магистрат е предал на турците деликатна информация за Бююк.
  Бююк, издирван от Анкара заради подозрения за връзки с организацията на проповедника Фетулах Гюлен, бе тихомълком предаден на турските власти през август 2016 г. по начин, който е критикуван от много места. Това стана без съдебен процес, без възможност той да се консултира с правен съветник или семейството си или да инициира обжалване срещу предаването, а вицепрезидентът Маргарита Попова е отказала политическо убежище на турския гражданин.
  Сега германското списание разкрива, че съдбата на Бююк е била обсъждана – или по-скоро предрешена – още в първите дни след опита за преврат през лятото на 2016 г.
  Борисов е уверил турския посланик, че ще има бързо решение на случая и е обещал, че лично Цацаров ще се погрижи.
  Според изданието турската страна била подканена да изпрати ново искане за екстрадиране. „Главният прокурор Цацаров ще излезе през август в годишната си отпуска. Но преди това той лично ще се заеме със случая“, пишело в писмо на посолството за вътрешна кореспонденция, разкрива реномираното германско издание.
  Според „Шпигел“ приятелството на Ердоган очевидно има цена. Медията припомня, че след услугите си в наршение на международните конвенции, турският президент през март изпрати хиляди мигранти по границата с Гърция, но не и към България. „Шпигел“ казва, че „тайното сдружаване с турския режим“, което, изглежда, е извършил Цацаров, изобщо не се е отразило на кариерата му.
  Бююк е екстрадиран малко след тези разговори и прекарва в турски затвор малко повече от 3 години. След него българските власти предават на Турция още 7 /седем/турски граждани, допълва „Шпигел“.
  „Сходна изглежда съдбата и на други 7 турски граждани, депортирани от България през октомври 2016 г. Нито Борисов, нито Цацаров пожелаха да коментират нещо по въпроса, когато ги потърсихме.“

  1. Нещата стават много дебели за хунтата и най-вече за Буда и Цацата. За да се придобие такава информация и да се предостави на най-голямото списание в Европа вероятно е дело на германското разузнаване – BND. А то е подчинено директно на канцлерството на ФРГ, т.е. вече започва подготовката на европейската общественост, че в България действително управляват бандити. Не се споменава точно коя българска тайна служба е осъществявала тази мръсна операция, но след като тя е с политически характер и е свързана с чужда държава няма съмнение коя е тя, а именно Държавна агенция разузнаване, която ББ привлече на свое подчинение и в посочения период начело на която бе един от най-приближените Му авери – Драгомир Димитров, който по-късно изпрати без всякакво основание на дипломатическа работа – къде точно? В Мюнхен, където е създателят и финансовия благодетел на ГЕРБ – фондацията на управляващия в Германия Християнсоциален съюз – „Ханс Зайдел“. Да не говорим, че там също е и част от същото това германско разузнаване. Изобщо – много съвпадения…

  2. СВОБОДА НА НАРОДА!
   …………..
   Ще се самосезира ли Гешев сега за да арестува Борисов и Цацаров? Защото при скандал от такъв ранг може да се стигне и до международен съд. Да не говорим и за връзките на управляващата ни мафия с трафика на наркотици и оръжие за ИДИЛ, прането на пари и т.н. с Турция и със страни от Близкия изток – все неща, за които се знае отдавна, но не се разследват знайно защо. А само си представете за момент какво би се случило с тракийските българи – бежанци, с арменците, бягащи от турския геноцид, или с ВМРО дейците, спасяващи се на българска територия, ако Борисов беше по онова време премиер?! Наскоро Меджлисът публикува карта на Велика Турция, в която е включена и близо половин България. А нашето външно министерство начело с далавераджийката Захариева както винаги угоднически замълча…Това означава, че страната ни отдавна е развяла бял байрак по отношение на Турция, която пък ни смята за част от сферата си на влияние и чака мига, в който отново да завладее земята ни де юре с помощтта и на своята пета колона у нас – ДПС.

   1. ПРОСТО ЕДИН ИБРИКЧИЯ…..
    15.09.2020
    Европа започват да си отваря очите за положението в България. Омертата вече е нарушена и лакеят на танте Меркел е оставен извън чадъра на комфорта – и политически и медийно. Авторитетни европейски издания започват публикации, от които става пределно ясно, че България е управлявана от бандит, който освен това е страхлив и мекушав към всяка заплаха и по-силните на деня.
    На турски има една много описателна дума – ибрикчия, която идеално пасва на първия ни държавен и партиен ръководител. Това, което той направи за Ердоган, е точно ибрикчийство, на български – гъзомийничество. Ама то, Онуй, е свикнало, още когато е било момче за всичко на мафията.
    В цял свят гонените по политически причини получават убежище. Поне докато съдът се произнесе, а Борисов незабавно предаде на Ердоган привържениците на Гюлен, които бяха потърсили убежище в България. Грозна и долна постъпка, която дори васали биха се замислили дали да направят. Предаде едни офицери на Ердоган, с пълното съзнание какво ще им се случи. Но Онуй си гледа само личният интерес и инвестициите в Турция. Правото и човешките права дори не го засягат. Той е над тия неща.
    Ибрикчията на Европа. Лакей на господарите си. Продажник на народа си. Страхлив бандит, от когото дори господарите му се гнусят. Страхливец, който дори няма достойнството да се оттегли, а се е вкопчил като удавник във властта, докато под прозорците народът го нарича мутра и тулуп.
    Въпрос на национално достойнство и чест е този ибрикчия да бъде въдворен там, където уменията му ще се оценят – при бай Ставри в ЦСЗ!
    адв.Елена Гунчева

 8. ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА, ЦЯЛАТА ИСТИНА, ГОРЧИВАТА ИСТИНА ДОКАЗАНА ОТ ИСТОРИЯТА, представена по разтърсващ начин, отново поклон пред таланта на ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

  1. TIKVATA OTDAVNA E,,PRODAL,,BALGARSKIJAT NAROD,ZEMJATA I TRUDA NA RODITELI I DEDI…DA NE STAVAME ROBI /NIE I DECATA NI/DA,,SI GI VZEMEM,,OTNOVO!AVANTI POPOLI!

   1. …VSICHKI GERB/MINISTRI I ,,VISHI CHINOVNICI,,IMAT PO NJAKOLKO APARTAMENTA I VILA/POVECHETO V JUGNOTO CHERNOMORIE I GARCIJA,APARTAMENT V BRUXEL.DECATA IM UCGAT V,,CHUGBINA,,ILI SA,,BOGATI SOBSTVENICI,,EDVA NAVARSHILI PALNOLETIE…IMAT SMETKI V,,ZADGRANICHNI BANKI,,I UCHASTIE/SKRITO/VAV ,,PECHELIVSHI PROEKTI/FIRMI…SHTOM,,SEVDA TV,,IMA APARTAMENT V BRUXEL,OSVEN V,,SV.VLAS,,I,,HASIENDATA,,V KV.BISTRICA..DETO..,,SAMO MU GO DARGI,,..

 9. Става ли ясна на всички български идиоти ползата от европейската ни принадлежност, голямата полза от т.н. „диверсификация“ зад която даже не се крият американските интереси. Все от нея газът става с 20% по-скъп, все от нея стои незастроена БЕЛЕНЕ, все от нея токът е скандално скъп. С тая диверсификация ни засилиха като абсолютни абдали да платим по 200 милиона за един стар модел Ф-16 на чертеж, все от тази кретенска идиотия сме членове на НАТО и поддържаме военни контингенти за милиони където ни кажат. Няма по прост ( и по-продажен) народ от българския-Едуард Стърн . Поздрави на г-жа ТОМОВА, свалям шапка за ума и, за огъня в сърцето и за всеотдайността и, за родолюбието и. Събудете се младежи, нищо няма да падне от небето, нищо.

 10. Май Бабиканя е взел в крайна сметка 3те милиона от боко щото възстанията са все някакви със балончета хартия яйца и винаги задължително мирни.Такова чудо като мирно възстание няма или бой до дупка или се играе някакъв театър.

  1. ZA,,CHALGARJA,,SE CHUVA CHE E VZEL OKOLO 20 ,,MILKI,,ZA DA NE,,PODKOPAVA REGIMA,,S,,PARTIYNO STROITELSTVO,,I,,PROTESTI,,…,,,,SKRITO PRIJATELCHE,,E SELJANCHETO OT PLEVENSKO…

 11. триото ако се самоoтровят като За-вални дали ще им изпратят самолет от Меркеландия…

 12. г.це. ТОМОВА бях ви писал че протестите трябва да се преместят пред посолствата на страните от е Евросъюза и Американсткото. Вие ме посъветвахта да се обърна към отровното трио и да им кажа за тази идея .И знаете ли какво ми отговориха че Европеската комисия ги подържала и нямало смисъл да протестират пред посолствата. След този отговор спрях да се интересувам от протестите

 13. Златка Господинова нотариална кантора 353 каза:

  И докога велики въстания до март месец ли?Отровното трио достойно изпълни задачите на банкянския Тулуп,сега вече може да вземе дъщеричката му от Испания и да я водят на училище,докато Тиквата се укрива от народа!!!!!

 14. Великите дела НЕ се номерират. Стига с тези фарсови N на брой „въстания“, станаха като турски сериал. Нито са „велики“, нито са „народни“, нито са „въстания“. Левски, Ботев, Каравелов, Раковски, ако ни видят ще наденат фесовете. Тук няма потенциал за въстание! Нямаме и военни, има облечени в униформа хрантутници. Няма и професионалисти, такива има само за престъпни схеми за лично и партийно облагодетелстване. Има само гръмки оратори и политически трупове, придошли да хапнат некоя друга троха от баницата, щото откраднатото преди време привършва…

 15. Какво представляват евро парите? – парите тръгват от бедните граждани на богатите страни и отиват в джобовете на богатите властимащи в бедните страни.
  В тази връзка или да спре тази практика, или да се повиши контрола по тяхното използване.
  Българските граждани да спрат да плащат данъци поради същите причини до идване на власт на справедливо управление.
  A не тaзи змия Мaнoлoвa да даде нa ЧCИ вcичкo кoeтo тe иcкaт. Тя внece в НC зaкoнoпрoeктитe, кoитo рaзвързaхa ръцeтe нa тeзи бaшибoзуци ЧCИ. Тaзи змия в пaзвaтa cлeд тoвa ce прaвeшe, нo caмo зa прeд кaмeритe, чe ce „бoри“ c ЧCИ. Тaкa ce „бoри“ , чe ЧCИ чaк пo тeлeвизиятa и блaгoдaрихa зa уcлугитe и зaкoнитe кoитo тя внece в НC. Както и на държавните!
  Вместо това – изземване откраднатите пари в банки и по шкафчета от управляващите крадци, начело с Банкянския психопат, съд и затвор!

 16. Не чакайте подкрепа от Европейския съюз. На всеки 1 милиард отпуснати за България по европейски програми Боко Тиквата връща 200 милиона на Манфред Вебер и Европейската народна партия, с което си купува подкрепата на ЕС и властта. Затова той казва по телефона, че „ги оножда с 200“.
  НЕ БЪЛГАРИЯ СЕ НАУЧИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА ДА ЖИВЕЕ ПО ЗАКОНИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА, А ЗАПАДНА ЕВРОПА СЕ НАУЧИ ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ ПО ЗАКОНИТЕ НА МАФИЯТА.
  ТОВА Е ИСТИНАТА!

  1. 20 % се връщат. Прав си. 50% се крадат в България. Около 15-20 процента реално се използват. Да е хаирлия.

 17. А действието се развива на територия напоена с толкова кръв,населявана от войни принуждавали цели империи да треперят и да се откупват…

  Жалко за лъвовете превърнати в проскубани котенца,зад вмирисаните решетки на зоопарка наречен ЕС.

  Фестивала La Tomatine,Буньол ,Испания където се замерят с домати бледнее пред София ,България- яйчения фестивал осветен с фенерчета,газ и палки…

  Венсеремос.

 18. ЕНП трябва да се забрани със закон за поне 10 години!
  Спрете протестите,опитват се да вкарат България в опасна геополитическа игра,която ще е пагубна за България и ще затрие България като държава!

 19. Зaщo иcкaмe OCТAВКA? Нaли cлeд избoритe пaк щe дoйдaт cъщитe! Тoвa нaпocлeдък e нaй-чecтия aргумeнт, кoйтo чувaм oт приятeли, кoитo нe хoдят нa прoтecтa. Тoзи пocт e зa Вac! Eтo някoлкo aргумeнтa бeз личнa eмoция:

  1) Мнoгo труднo e пaрлaмeнтa дa e в пo-ниcкa тoчкa oт cъщecтвувaщaтa и вcякa прoмянa имa мнoгo пo-гoлям шaнc дa e зa пo-дoбрo oт кoлкoтo зa пo-лoшo. ГEРБ рeaлнo нe e пaртия, a e вeчe нa 100% EOOД нa Бoриcoв. Cлeд 10 гoдини нa влacт и тoлкoвa крaжби и кoрупция eдинcтвeнoтo, кoeтo гo вълнувa в мoмeнтa e кaк дa нe влeзe в зaтвoрa при eднa прoмянa нa влacттa – зaтoвa тoй e гoтoв нa вcичкo, нeзaвиcимo oт цeнaтa, кoятo вcички ниe мoжe дa плaтим зa тoвa. A цeнa имa…

  ДПC кaтo кoрупциoннa oргaнизaция, кoятo търгувa пoлитичecкa влacт зa държaвни пoръчки, щe пoиcкa oщe пoвeчe oт 7тe милиaрдa държaвни пoръчки в тaзи нecтaбилнa пoзиция нa Бoриcoв – тoвa ca нaшитe пaри, кoитo oтивaт в хoтeл Бeрлин вмecтo в фoнд зa лeчeниe нa дeцa, дeтcки грaдини, тунeл пoд Шипкa, бoлници, индуcтриaлни пaркoвe, пeнcии…. Дoпълнитeлнo хaрчeнe нa бeзрaзбoрни пaри нa пoдкрeпящи Бoриcoв oргaнизaции и групи в oбщecтвoтo, изпрaзвaйки бюджeтa нaпълнo – тoвa щe e другa гoлямa чacт oт цeнaтa зa нeгoвoтo зaдържaнe нa влacт.

  Eднoврeмeннo c тoвa другитe пaртии, кoитo знaят, чe нямa дa влязaт в cлeдвaщия пaрлaмeнт пък ce oпитвaт дa cи взeмaт злaтeн пaрaшут нa излизaнe oт caмoлeтa. Мaрeшки пoдпиcвa прoeкт зa нoвa кoнcтитуция бeз дoри дa я чeтe и пoлучaвa нoвa кoнцecия нa пoрeдния рaздaдeн бългaрcки плaж! Пceвдo пaтриoтитe oчaквaт, чe мoжe дa нe влязaт в cлeдвaщия пaрлaмeнт и ceгa изпoлзвaт миниcтeрcтвaтa нa eкoлoгиятa и oтбрaнaтa кaтo зa пocлeднo. БCП e aбcoлютнa вялa oпoзиция и рeaлнo нямaт никaквa кoнcтруктивнa рoля.

  Eтo зaщo кoлкoтo e пo-бързa прoмянaтa нa ceгaшнoтo пoлoжeниe в пaрлaмeнтa, тoлкoвa щe e пo-мaлкo цeнaтa, кoятo ниe щe плaтим в cлeдвaщитe мeceци.

  2) Пaртиитe нямa дa ca aбcoлютнo cъщитe в eдин нoв пaрлaмeнт. Групaтa нa пceвдo пaтриoтитe и Мaрeшки имa гoлям шaнc дa нe ce клacирa зaрaди Cлaви. Cъщo чacт oт мecтaтa нa ГEРБ щe oтидaт в Дa Бългaрия. БCП нямa дa увeличи мecтaтa cи, нитo пък ДПC. Рeaлнo прaвим зaмянa нa чacт oт ГEРБ c Дa Бългaрия, и пceвдo пaтриoтитe cъc Cлaви. Тaзи прoмянa e пoлoжитeлнa, зaщoтo щe вкaрa нoви глacoвe в пaрлaмeнтa и нaглocтти oт типa щe cъбeрeм 120 глaca зa нoвa кoнcтитуция caмo зa дa cпeчeлим мaлкo врeмe щe cтaнaт пo-трудни зa кooрдинaция.

  Дoри и дa нe миcлитe, чe Cлaви e пo-дoбрe oт Aтaкa, и Дa Бългaрия ca пo-дoбрe oт ГEРБ, имa eднa икoнoмичecкa тeoрия зa кoрупциятa, кoятo кaзвa, чe пoрaди нуждaтa oт тaйнa при кoрупциoннитe cдeлки, кoлкoтo пoвeчe ca учacтницитe в eднa кoрупциoннa cдeлкa и кoлкoтo пo-чecтo тeзи учacтници ce мeнят, тoлкoвa пo-труднo кoрупциoннaтa cдeлкa ce ocъщecтвявa.

  Прocтo кoлкoтo пoвeчe и кoлкoтo пo-нoви учacтници имa, тoлкoвa e пo-гoлям риcкът пoрaди нуждaтa oт зaпaзвaнe тaйнaтa. В мoмeнтa прeкaлeнo дългo врeмe eдни и cъщи хoрa ca имaли дocтъп дo кoрупция, кoeтo ги e нaпрaвилo пo увeрeни, пo зaвиcими eдин oт друг c интeрec дa ce зaпaзвaт тaйнитe мeжду cи, и cлeдoвaтeлнo c пo-мaлкo риcк oт лoши пocлeдcтвия зa тях, зaщoтo вcички ca в кюпa. В тoзи cмиcъл вcякa прoмянa c нoви хoрa в пaрлaмeнтa щe e пoлeзнa.

  3) Вcякo пaдaнe нa прaвитeлcтвo зaрaди грaждaнcкa нeтърпимocт oт грубo нaрушaвaнe нa прaвилaтa и зaкoнитe e пoлoжитeлнa. Прocтo диcциплинирa вceки упрaвлявaщ дa знae, чe вce пaк грaждaнcкoтo oбщecтвo имa някaквa линия нa търпимocт зa крaжби и кoрупция. Въпрeки, чe нe cтaнa мнoгo oceзaeмa прoмянa cлeд прoтecтитe нa 2013, aз ce рaдвaм, чe бях тaм, зaщoтo видях c oчитe cи кoлкo хoрa имaт прaг нa търпимocт cлeд кoйтo излизaт нa улицaтa.

  Aкo и в 2020 прoтecтa уcпee дa нaкaрa прaвитeлcтвoтo дa cи пoдaдe ocтaвкa, тoвa вeчe cтaвa пoвтoряeм прeцeдeнт – чacт oт бългaркaтa рeaлнocт, c кoятo упрaвлявaщитe трябвa дa ce cъoбрaзявaт иcкaт или нe иcкaт. Aкo нaпримeр хoтeл Aлeпу бъдe взривeн, cлeдвaщи прeдприeмaчи c идeя дa cтрoят нa плaжa, дoри дa ca cъщo тoлкoвa нeмoрaлни, бихa имaли eднo нaум прeди дa инвecтирaт oтнoвo върху плaж риcкувaйки инвecтициятa cи. Eтo зaщo изпoлзвaйки тoвa cрaвнeниe трябвa дa пaднe хoтeл Aлeпу и трябвa дa cтигнeм дo ocтaвкa нa прaвитeлcтвoтo възмoжнo нaй-cкoрo.

  4) Oтнoвo бeз приcтрacтиe, a при чиcт aнaлиз нa интeрecитe: къдe e пo-гoлямa вeрoятнocттa дa имaмe чecтни избoри? Избoри oргaнизирaни oт ceгaшнoтo прaвитeлcтвoтo, къдeтo ГEРБ знaят, чe нaй-вeрoятнo щe зaгубят мecтa в нoвия пaрлaмeнт, a пceвдo пaтриoтитe имaт oгрoмeн риcк въoбщe дa нe ce клacирaт, или oт врeмeннo прaвитeлcтвo, кoeтo нямa пoлитичecки интeрec cлeд избoритe?

  Oчeвaднo e, чe ceгaшнoтo прaвитeлcтвo щe e гoтoвo нa вcичкo зa дa зaпaзи пoнe чacт oт пoзициитe cи и интeрecът зa нeчecтни избoри e oгрoмeн, дoкaтo при врeмeннo прaвитeлcтвo гo нямa. Aз личнo нe иcкaм мoят глac дa e пoдмeнeн в прeнacянe нa чувaли oт ceкциятa дo Aрeнa Aрмeeц. В тoзи aргумeнт дaжe нe зacягaм липcaтa нa мoрaл при упрaвлявaщитe, тук caмo изcлeдвaм интeрecитe нa cтрaнитe и къдe e пo-мaлкa вeрoятнocттa мoят глac дa бъдe пoдмeнeн в cлeдвaщитe избoри.

  5) Идвaлo здрaвнa и икoнoмичecкa кризa и зa тoвa ГEРБ трябвaлo дa ocтaнe нa влacт! Кoи ca тoчнo нeзaмeнимитe eкcпeрти нa ГEРБ и пaтриoтитe, кoитo дa cпacявaт Бългaрия oт идвaщитe кризи? Зa cъжaлeниe в мoдeрнaтa иcтoрия нa Бългaрия, вceки път врeмeннитe прaвитeлcтвa ca пo-дoбри oт пocтoяннитe. Тoвa идвa пoрaди прocтaтa причини, чe при тях имa пoвeчe иcтинcки eкcпeрти oт кoлкoтo пoлитичecки „нaши хoрa“ и зaвиcимocтитe ca пo-мaлкo и зa тoвa пo-кaчecтвeни хoрa oбикнoвeнo влизaт. Cъщoтo щe бъдe и ceгa aкo дoйдe врeмeннo прaвитeлcтвo.

  Eтo зaщo зa мeн e oчeвaднo, чe Бългaрия би cпeчeлилa мнoгo oт ocтaвкa ceгa. Риcкoвeтe oт „крaжби кaтo зa пocлeднo“, гoлямa кoрупциoннa цeнa нa ДПC дa зaпaзят Бoриcoв нa влacт в cлeдвaщитe мeceци, Бoриcoвaтa дилeмa дa избeгнe риcкa oт зaтвoр нa вcякa цeнa (цeнa, кoятo ниe вcички плaщaмe пo вcякaкъв нaчин) и cилния интeрec oт зaпaзвaнe нa влacтoви пoзиции прeз нeчecтни избoри ca прeкaлeнo гoлeми и яcни причини и зa дa cи cтoим вкъщи cпoрeд мeн.

  В тoзи пocт нe иcкaх дaжe дa включвaм oбичaйнитe aргумeнти зa чeкмeджeтaтa, caрaитe, Гeшeв и cтoтицитe примeри зa крaжби нa упрaвлявaщитe, и дoри бeз тeзи рeaлни и oчeвaдни aргумeнти зa ocтaвкa, пaк цялaтa лoгикa вoди, чe нe трябвa дa чaкaмe и дeн пoвeчe! Трябвa oщe пoвeчe хoрa дa уceтят, чe и тe имaт рoля в тaзи прoмянa, и чe aргумeнти oт рoдa „нищo нe мoжeм дa нaпрaвим, тa нaли cлeд избoритe пaк щe дoйдaт cъщитe“ рeaлнo нe ca вeрни.

  Oт нac cи зaвиcи вcъщнocт!

  Кирил Пeткoв, Fасеbооk

 20. Просто трябва да се блокира цялата страна . Иначе, кучето си лае кервана/Боко / си върви /най вече печели време и объркване сред хората за В Н С

  1. Права е, но много хора не обичат радев.
   Тази вечер в 18,30 започват митингите с искане за оставка на льотчика и импийчмънт.
   Тъй че давайте думата и на непонасящите резидента, моля!

 21. Съгласен съм с Вас Г-жо Томова, но ми позволете няколко коментара.
  По точка три. Не на тези корумпирани европейци, който доказаха, че са същите тепегьози, като нашата тиква, трябва да се изпращат доказаните сигнали за кражби. Те трябва, с помощта на нашите сънародници в чужбина, да се публикуват постоянно в международната преса. Ще припомня, че след зверствата по време на Априлското въстание, правителствата в Западна Европа, също не желаят да реагират, но общественото мнение и интелектуалците обръщат палачинката. Така се подготвя почвата за Руско-турската война, след многобройните статии за зверствата и реакцията на общественици и учени, като Виктор Юго, Оскар Уайлд, Джузепе Гарибалди, Л.Н. Толстой, И.С. Тургенев, Ф.Д. Достоевски, Д.И. Менделеев и много други. Само отзвукът в чужбина и натискът, заради кражбата на средства на техните общества върху европейските чиновници, могат да ги принудят да спрат източника на корупция за Баце.
  Относно Гешев – аз не вярвам, че той може да се еманципира от мафията. Затова оставка.
  Относно Радев – за съжаление става все по ясно, от кое посолство е управляван. Същото, което вече два месеца се стреми да обязди протеста, чрез соросоидните формации. Жалко, имах надежда, че президентът е решил да действа за благото на Родината, но се оказа, че е просто кукла на конци в ръцете на глобалистите. Не чакайте нов политически проект от Радев. Той вече се създава и се казва „Републиканци за България“. На неговите господари не им трябва силно управление от партия обрала протесния вот под егидата на президента, защото в един момент може да реши да не слуша, усетил подкрепа зад себе си. Затова реалните варианти са експертен кабинет с мандата на това НС или широка коалиция в следващия силно фрагментиран парламент. Смятате ли, че е случайно, че Радев заговори за нова конституция след посещението на втория човек в американската дипломация през януари? Май отново заложихме на куц кон. Между другото, какво стана с т.н. Стратегия с автор Стратегическия съвет към президента? Представянето беше на 6.8.2020, като беше обещано в рамките на месец, месец и половина да се завърши обнародването на документа и да има обсъждане.
  В заключение – най-силният инструмент, който може да ни свърши работа е общонационална стачка. Затова доматите и яйцата по офисите на двата големи синдиката, докато не минат на страната на народа си.

  1. Ти не си от ония коне с капаци, дето им потичат лигите, като споменат радев, а мислиш с главата си.
   Малко да те коригирам – тоя е куца кранта, не куц кон.

  2. Не само България- и Европа вече не ражда големи интелектуалци и Личности (като посочените от Вас). Понеже навсякъде е „време мижитурско“.
   Да прибавя и този, без когото нямаше да е същото…Джануариъс Макгахан.
   Аз от Румен Радев не съм разочарована (за разлика от Вас), понеже вече не вярвам на никого. Някак странно се появи, след като беше почти неизвестен и след като във всички структури на Бсп водещата кандидатурата беше тази на проф. А.Пантев. Мисля, че Г.Първанов споменаваше, че предложението е негово. Не знам.
   Считат го за „Кремълски“ или за „Натовски“ избранник- в зависимост от пристрастията…Според мен силите, които дърпат конците, не са нито руски, нито американски. Глобалистки са. Особена категория, която не искам да споменавам. 🙂
   Така че за Румен Радев- нито „осанна“, нито „разпни го“ от мен. (За останалите няма и толкова.)

   1. Радев безспорно е харизматичен и изключително интелигентен лидер, който се откроява с класи над почти всички останали участници в политическия ни живот. Признавам, че въпреки информацията за неговата тежка биография, предполагаща зависимости бях решил, че е възможно той да се окаже скрит патриот, който да поведе заблуденото стадо. Вътрешно имах своите съмнения, които съм сподял и тук, но имах голямо желание, най-после да намерим и ние нашия Моисей. Затова да – разочарован съм. За да води успешно народа, бъдещия лидер трябва първо да е разбрал, къде се крие корена на бедите ни и да има желанието за промени. Радев не се опитва да направи това, което е в полза на Родината, а се опитва да се хареса с риторика на повечето българи. В него няма да намерим спасението. Няма как да се прескочат стъпала от стълбата на Смирненски, без революция. Грешки дявола не прави!

 22. СЕГА,ВЕДНАГА,НЕЗАБАВНО:СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО,ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на моментното състояние на „държавата“ ни,МАШИННО/ ЕЛЕКТРОННО/ ГЛАСУВАНЕ и НОВИ ИЗБОРИ!!! Да СПАСИМ България,БЪЛГАРИ!!! НАРОДЕ????

 23. От мирните шествия тук във Варна съм убеден ,че няма абсолютно никакъв смисъл! Много е странно,при това недоволство да няма един хвърлен камък ,или яйце, или топче за пинг понг по явни цели като:Офиса на ГРОБ,вилата на ванко ,янко ,вичо ,магарко и т.н. геройте си ги знаем!?

  1. И аз го харесах, особено прогнозата, че радев ще се спука като балон, когато всички прогледнат за него, и ще се оттече в канализацията, дето му е мястото.

 24. Вярно е това, че фенерчета работа не вършат , както и заливането на ЕС със СИГНАЛИ , НО …ми се струва , че по простичкият начин ще стане по лесно : Снимката на Тулупа проснат гол,… като тюлен… до чекмеджето пълно с ЕВРА и злато и пищов отгоре Трябва да се публикува и в чуждите медии с уточнението : ТЕЗИ ПАРИ са ОТКРАДНАТИ от ВАШИТЕ ДАНЪЦИ !! ТОВА са ВАШИ ПАРИ !! Само, когато на германци, французи , италианци , белгийци и.т.н ..европейски народи им се ПОКАЖЕ как им се КРАДЪТ ПАРИТЕ и от КОГО ,..те стават МНОГО чувствителни и ще скочат срещу СВОИТЕ ПОЛИТИЦИ които раздават ТЕХНИТЕ ПАРИ !!;) НА хората в ЕВРОПА трябва да се ГОВОРИ и ПОКАЗВА не на ПОЛИТИЦИТЕ им !!;) ТАЗИ СНИМКА ,….ако я видят повечето хора , Не ми се МИСЛИ колко ще станат Жълтите Жилетки и при тази финансова криза която е пред вратите на Европа!!;) СНИМКАТА е разковничето …ТЯ, трябва да се изпрати в чуждите медии ..Телевизии, сайтове , социалните медии ,…ТЕ,… ще свършат работата… НЕ …протестите в София и уплашените ни медии !!;) Особено, германци и французи ОЗВЕРЯВАТ когато разберът, че ги КРАДЪТ , а и не само ТЕ!!;))

  1. Напълно съгласен, допълвам, че ако не може да се осигури публикуване в чужди медии (защото те са длъжни да проверят информацията и ще се пазят от евентуални съдебни дела за клевета), мотат да се наемат например билбордове или големи телевизионни екрани на видно място в столиците на големите западни държави, и там да се постави такава информация

   1. Ок,..ами да я проверят информацията …Тя, е публична ..снимките са факт …да ги проверят и тях !!;) И това, с билбордовете и въртенето на клипове също е Отлична идея ,…НО ,…трябва да се промени стратегията на протестите …ТРЯБВА да се КАЖЕ,…ПОКАЖЕ на Европейските данъкоплатци Kъде е, „ХАЗНАТА“ на Европа , в шкафчета и чекмеджета…На тях СЪЩО… хич не им е ЛЕСНО (не говоря за корумпираните бюрократи , Политици ) а за милионите обикновени хора !! ТЕ , ТРЯБВА да ЗНАЯТ , ТРЯБВА да ВИДЯТ как ги КРАДЪТ !!;))

 25. Оставете ме да си подредя чехмеджетата,негодници такива.

 26. Супер !
  Трябва обаче организации по места. В провинцията също трябва да се блокира и да се протестира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *