« Върни се назад Публикувано на 23.02.2022 / 7:30

КАКВИ САНКЦИИ, КАКВИ НАРУШЕНИЯ, КАКВИ САЩ? НЯКОЙ ЧЕТЕ ЛИ ИЗОБЩО? СЧУПЯТ ЛИ НЕМСКАТА ИНДУСТРИЯ, ПЪТЯ ЗА ПЪЛЕН КОНТРОЛ НА САЩ НАД ЕС Е ОТКРИТ

САНКЦИИ ЛИ? Целта е да се потопи Немската индустрия.

Напомням че Русия не е нарушила Минск 2.

Не е нарушила международно споразумение.

Даже в момента работи строго по Минск 2, защото:

  1. Минските съглашения са между ДНР и ЛНР, и Украйна. Тоест Украйна признава тези субекти като такива! Тоест, те са ВЕЧЕ ФАКТ, когато се подписват съглашенията.
  2. Русия, Франция и Германия са гаранти на Минските съглашения. Те не са страни по тях, а ГАРАНТИ.
  3. Минските съглашения задължават 3 страни Украйна и ЛНР ДНР да спрат огъня. Когато това не се случва, ВСЕКИ ЕДИН от гарантите ИМА ПРАВО да се намеси и силово да наложи спиране на огъня. Включително Франция и Германия, не само Русия.

Усещате ли разликата?

Русия НЕ АНЕКСИРА нищо, тя признава правото на съществуване на тези държави и в качеството си на ГАРАНТ се намесва да спре войната.

Да наложи споразуменията за изпълнения!

Да осъществи МИРОНАЛАГАНЕ и дотам!

ДОТАМ!

И Германия може.

И Франция може.

Какви санкции, какви нарушения???

Някой чете ли изобщо?

Защо Макрон беше в Кремъл, а?

Какво международно право и 5 лева като Украйна САМА е приела ЛНР и ДНР за субекти и е подписала споразумения с тях??

Какви САЩ???

Какви санкции и прочие обсъждат срещу Русия?!

Защо наказват държава ГАРАНТ за нещо, че изпълнява задълженията си!?

А ако искаме да бъдем строги формалисти, можем да повдигнем въпроса за границите на Украйна и дали са официални към днешна дата и надлежно вписани в ООН и съгласувани със всички съседи. Но, само ако ще се заяждаме по устав кой какво и как спазва…

А спирането на Северен поток 2 потвърждава писаното от мен в предишния пост, че в момента единствените, които се противопоставят на пълната колонизация на Европа са Немския индустриален капитал, който се мъчат да пречупят.

Тази санкция обслужва само и единствено федерализацията на ЕС  и САЩ. Отражението и е върху Немската индустрия и джоба на Европееца. Счупят ли Немската индустрия, пътя за пълен контрол на САЩ над ЕС е открит. После вследствие на задлъжняването следва федерализация и после делефиране на управлението на Брюксел на САЩ.

Толкова за атлантическите партнери, Минск и санкциите.

Надеждата ми пак е в Най Темнейшии …

Тодор Ангелов

«