« Върни се назад Публикувано на 18.11.2021 / 17:29

КАКВИ ПРЕГОВОРИ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА. КОЛКО ПЪТИ ТЕ ИЗЛЪГАХА, БЪЛГАРИНО? КОЛКО ПЪТИ ЛАПА МУХИТЕ? ТА СЕГА ЩЕ ЛАПАШ И НА ДЖЕНДЪРИТЕ СОПАТА

Скъпи наивни сънародници, правителството вече е наредено.

Само, че го научаваме не от честни и почтени преговори пред камерите у нас, а от чуждите медии и от правилните рупори на новата власт като Андрей Райчевците.

Докато вярвате в поредните порции лъжи на Харвардските измамници, че преговорите щели да са на светло – от Скопие вече съобщиха кой ще е назначен за външен министър и как сделката за вдигане на ветото за Северна Македония вече е готова, разбира се, против българския национален интерес.

Какви преговори, какви пет лева.

“24 часа” съобщава формулата на новата Четворна коалиция. Тя ще е подобна на тази на омразната Тройна коалиция, само че (вместо 7:5:3 за НДСВ, БСП и ДПС) ще е 9:3:3:3 без да се брои премиерчето Киро Петков.

9 министри за Радев и неговата нова  партия-играчка и по 3 -ма министри за полуживите трупове БСП, ИТН на Дългия и втората партийка на Прокопиев ДБ.

За целия този сбирщайн не са гласували и един милион българи, а останалите пет милиона са гласували против или не са гласували, защото са омерзени от всички!

Както виждате, всички се готвят да са на софрата, ще лапат и ще слушкат. Даже Дългия реанимираха, за да му връчат паницата и лъжицата за копанята.

Всички са гладни и лакоми, а очакваните еврофондове са огромни, но за сметка на това – срещу големи национални предателства.

Икономиката, финансите, правосъдието и енергетиката са за олигарха Прокопиев, МВР и силовите министри са за Румен Радев, а за останалите – каквото им подхвърлят.

Вие си чакайте програми и преговори, ако сте част от онези 80% на професор Иво Христов. 50 милиарда евро за усвояване и грабеж срещу националното предателство със Северна Македония, Истанбулската конвенция, гей браковете, Зеления пакет с ликвидирането на българската енергетика и създаването на милитаристична зона на българска територия и на Балканите.

Колко пъти те излъгаха, българино? Колко пъти лапа мухите? Та сега ще лапаш и на джендърите сопата.

Николай Бареков

«