« Върни се назад Публикувано на 26.04.2014 / 18:50

КАКВА УБИЙСТВЕНА САМОИРОНИЯ: „ОЧАКВАНО ДОБРАТА КОМБИНАЦИЯ ДИКОВ – БЕЕНОВСКА” ВОДИ ДО ПОВРЪЩАНЕ

 

Беновска, ти верно ли, че си била чистачка? – заби Диков. Беновска, окичена с фешън очила, които и стояха като на кацнал бръмбар на трънка, отвърна, че била честна и бедна някога и чистела 17 етажен блок, за да си издържала мъжа и децата.  Оказа се и че радиото К2 на Беновска било препарат за почистване, според омбудсмана Константин Пенчев. Голям смях и фундаментален разговор за българската журналистика.

Незнайно защо Беновска не слиза от всякакви телевизионни предавания по Нова и bTV, изживявайки я като някакъв капацитет – анализатор. Беновска огласила някакъв си СМС с Бойко и това бе една от сакралните теми. Станишев си тръгнал от пресконференция, пък Беновска, която очевидно си въобразява, че държавата трябва да се върти около нея и любимеца и Бойко Борисов, му рекла нещо, после нещо попитала Моника, после получила СМС от Бойко Борисов, и то от Катар, и изобщо – манджа с грозде.

Ах, Борисов и пишел от Катар!

Махленското ниво на разговора продължи с това, че Беновска пак получила СМС от Борисов, а Диков зададе концептуалния въпрос как си обяснявала тя, че Борисов получавал информация какво точно прави Беновска и от друг континент и пишел.

Втора манджа с грозде и печен орел.

Беновска отишла в Рим с БСП. Диков се затюхка за морала. Беновска, кривейки устнички, рече – абе, май не трябваше да приемам поканата, ако кажеш, ще им върна парите…

На това място АФЕРА премести канала, защото „очакваната добра комбинация Беновска – Диков” води до повръщане.

Afera.bg

«