« Върни се назад Публикувано на 22.11.2021 / 10:18

КАКВА ПОБЕДА, РУМЕН РАДЕВ Е НАБУЧЕН НА КОЛ! ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ СА УСПЕХ САМО ЗА ИНФАНТИЛНО МИСЛЕЩИТЕ. НЕ СЕ ОБЕДИНЯВАМ С НИКОГО, КОЙТО НЕ Е ТАМ, КЪДЕТО Е ИСТИНАТА, И С НИКОГО, КОЙТО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е

Понеже ми писна от глупави коментари как нямало ли светло, че все тъмно било и как трябвало да се обединим и особено глупавите коментари как трябвало да мислим позитивно, да кажа, че в момента е подменена и светлината. Тази подмяна не е спирала 25 години, че и много повече, но в момента и това не прави никакво изключение от общото състояние.

Изобщо не се обединявам с никого, който не е там, където е Истината, и с никого, който не знае къде е. Масово духовните не могат да познаят кой кой е и какво става, че ще се обединявам със слепци!

Пълен ингор докато не се явят истински духовните, а те видими не са. Така че явяването им не става с масови молитви, призиви и декларации.

Освен това не се обединявам с никого, който не познава и разбира пътя на Новата Епоха.

Защото наистина ми писна толкова години от подмяна! И от хора лъжовни.

Затова, според мен, скоро обединение няма да има и не е възможно. Който с когото иска да се обединява.

Вече към критериите за висшост на висшата класа, изразяващи се чрез термините европеизиран, ваксиниран, джендъризиран и политкоретно полиран, се прибавя и ГЛАСУВАЛ.

Останалите сме простаци и тъпанари!

Е, има много вариации на тази висша класа, но като цяло това е основното.

Направо не мога да повярвам, че днес толкова много и толкова уж умни хора ударно БОРИХА МАФИЯТА И СПЕЧЕЛИХА ЧИСТА ОТ КОРУПЦИЯ ДЪРЖАВА!!! Това е диагноза, няма друга дума. Точно както гербавите бореха комунистите, точно така и тези сега борят мафията и си честитят някаква победа.

Хора, управлението у нас удари историческо дъно! Ама не Бойко, той си постигна резултата, който си е постигал винаги.

Дъно удариха всички останали, които борят Бойко, това разбирате ли го!

Тези изборни резултати са успех само за инфантилно мислещи хора и за слепи, нямам други думи, с които да опиша случващото се.

Тези изборни резултати са деградация на борещите Бойко! Те са деградация на глобализма у нас, това да е ясно, ама много ясно!!!

Каква победа, Румен Радев е набучен на кол!

Двамата президенти, които на практика унищожиха БСП във времето, са тези двамата, които имат по 2 мандата. Първанов и Радев. Много интересен исторически паралел, който ще се проучи надявам се подробно.

Много интересни изводи правя в момента.

Цялата политическа власт в момента се крепи на избирателите, които са членове, симпатизанти или фенове на БСП. Това е много важен парадокс. Именно миграцията на гласове от БСП постави двамата мошеници на първо място (отзад напред) в законодателната власт, и особено това важи за избора на президента.

На първо място това показва, че наличието на десни избирателни енергии в България след 30 години демокрация клони към абсолютната Нула.

На второ място показва, че в БСП текат раздиращи процеси, които за 13 години достигнаха точката на кулминация и в момента там се случва кардинално дезинтегриране, което ще очисти всичко нечисто и ще разчисти път за нов исторически етап от живота на социализма в България. По тази точка аз твърдя, че се намираме в исторически момент, епохален край на етап и начало на нов.

На трето място това показва, че хората в България се намират в невъзможност да се определят политически с чисто сърце. Не усещат принадлежност по душа към нищо, което предлага живота сега. Лутат се, мигрират с лекота от една партия в друга, скачат от един спасител на друг, нямат вяра никому.

Това означава само едно – корени политическата ни система вече няма, изгнили са, умрели са. А какво се прави с изгнили корени? Хвърля се растението и се сади ново.

В следващите години, и то в близките 2 години, ще се явяват зачатъците на новото, което ще бъде ориентирано предимно около социалистическите идеи. Само те имат бъдеще. Десните формации в България умират поради умирането на световния капитализъм. Това е неизбежно.

На четвърто място това показва, че световното задкулисие, което винаги е дърпало конците на родното задкулисие, поставя начело слаби ръководители, но именно те вършат сериозната му работа, на задкулисието.

От позицията на времето сега, като се погледне към ерата Първанов, много ясно се вижда как е било реализирано превземането на БСП от глобалистите, което е започнало в началото на 80-те чрез създаване на опозицията срещу Живков в БКП, мине се през ерата Първанов, която узакони проглобалната върхушка представлявана от Сергей Станишев и я легитимира като единствено съдържание на БСП и стигнем до днес, когато БСП е на парчета, като всяко парче захранва чудесно категорично превзелите България глобални политики. Тоест , подмяната на най-голямата и стара партия в България с нещо, което няма нищо общо с идеята на социализма, е завършен факт.

Има една съществена разлика между двамата.

Че Първанов беше вътрешен човек, а Радев е абсолютен парашутист. Което означава, че в БСП беше завършен процеса на успешен десант.

Радев няма политическа принадлежност. Той е безполов. Той служи на заповеди и на който му плаща повече. Това вече е ясно.

Успехът му вчера се дължи единствено на факта, че световното задкулисие заповяда срещу него да се издигат само неизбираеми кандидати.

Тоест той е конят, който победи в надбягването с костенурки.

Голяма победа!

Анастасия Гешева

«